Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Vorige  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 121  Volgende
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 11:39 
 
Kraak... Piep...
Avatar gebruiker

Ik denk dat ik met de Gathering er bij het ook niet had volgehouden. Maar moet zeggen dat ik 3 volle festivaldagen (zonder Gathering) dan zo weer zou doen.
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 12:23 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

3 volle festival dagen was voor mij perfect, maar had het nog wel een dagje volgehouden op deze manier vermoed ik.

Comfort van het huisje, elke dag stevig ontbijt en rond de eindshow naar huis het bedje in en je haalt er (voor mijn gevoel) het maximale uit.

enige miskleun was barber missen zondag om 11:00, en dat heb ik geweten ook :lol:
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 13:06 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Dit jaar alleen maar de vrijdag geweest ipv een vol weekend, en dat is mij zeker bevallen!

Overal was het erg rustig, zelfs bij de afsluiting op de red was er meer dan genoeg ruimte vooraan. De sfeer vond ik dit jaar echt ongekend, bijna overal waar ik ben geweest gingen mensen goed los en hadden ze er zin in. Element het beste voorbeeld, waar tussen nummers door de hele tent een ovatie deed, maar ook bij delete, jay reeve en ecstatic viel me dit in positieve zin op.

Ook het aantal gekkies en mensen die heel graag gezien wilden worden vond ik tov andere jaren meevallen. En de gene die er waren, stonden toch de hele dag bij de red dus weinig last van gehad. Dit kwam de sfeer ook wel te goede.

Ja, een aantal dingen waren niet goed. Het looppad in de silver bijvoorbeeld, maar ook de snelheid van de barren en kwaliteit van voedsel. Veel betalen, matige kwaliteit krijgen. En uitrijden bij parkeren is niet te doen. Ik hoopte dat de vrijdag dit probleem niet zou hebben, maar helaas.

Top vermaakt in ieder geval, en Defqon is voor mij nog wel het beste qua hardstyle festivals wat er bestaat. Volgend jaar zeker weer een vrijdagje gaan, is mij zeker goed bevallen.
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 13:06 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Wanneer komen de sets online op network? Duurt zeker een eeuw...
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 13:08 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Broken Balance schreef:
De Yellow leek helemaal nergens goed geluid te hebben (bass overkill of amper bass)

Ik kan me in veel punten die je opnoemt wel vinden maar ik vraag me hierbij wel echt af waar jij dan hebt gestaan. Rechts was matig, maar links was echt bizar goed geluid. By far het beste geluid van alle stages die ik heb bezocht.
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 13:28 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Een zeer geslaagd weekend gehad, ondanks het feit dat ik heb gemerkt dat mijn interesse in de huidige Hardstyle echt exponentieel aan het afnemen is en ik tot de conclusie ben gekomen dat het waarschijnlijk de laatste keer wordt op de camping.

We hadden wel echt geluk met de locatie op de camping. Zaten op veld 5 ergens schuin tegenover de sanitair en hadden gezellige en tevens rustige buren, nog nooit zo goed kunnen slapen op de camping en nog nooit zo weinig Hardstyle en Uptempo gehoord, maar bijna alles wat je maar kan bedenken. Echter waren de sanitaire voorzieningen echt rampzalig. De wc's waren echt te weinig aanwezig en daardoor op gegeven moment 20 min in de rij om te schijten. Je zal maar hoge nood hebben en het zo in je broek doen of ergens anders moeten kotsen. Daarnaast waren zaterdag al 5 van de 8 kranen kapot en zondagochtend alle kraantjes buiten gebruik, waardoor iedereen zich moest opfrissen bij de 2 kraantjes bij de wc die ook nog eens verstopt waren en vol lagen met water met daarin restjes tandpasta en kots. :sick: Door dit en door de afname in de interesse in de huidige muziek is de magische glans die Defqon voor mij altijd had er nu wel een klein beetje af.

Pluspunt was wel de 4e dag trouwens, dat was een zege voor de doorstroom in het verkeer. 2019 1,5 uur vastgestaan en daarna nog eens 2 uur in de rij. Nu was het denk ik hooguit 10-15 minuten file op het einde en driekwartier in de rij bij de ingang. Aardige vooruitgang dus! Ook het terugrijden gisterochtend iets na 9 uur ging heel vlot.

Dat gezegd hebbende, ontzettend leuk en gezellig gehad weer. The gathering op donderdag kan me sinds dit jaar definitief gestolen worden, de blue was aan de ene kant veel te druk en aan de andere kant veel te warm. Black alleen geprobeerd bij Peacock in Concert maar daar was volgens mij precies hetzelfde verhaal. Daardoor eigenlijk 90% van de tijd die avond bij The Big Chill gestaan :lol: waar ik me wel heel goed vermaakt heb overigens.

De vrijdag was voor mij persoonlijk meteen de leukste dag denk ik. Heel veel leuke sets gehoord. Begonnen bij Ecstatic op de UV, daarna even de main wezen checken en ben ik echt de enige die (totaal) niet onder de indruk was van de main? Ik vond hem wel mooi breed, maar had hem hoger verwacht/gehoopt en verder pakte de stage mij gewoon niet. Daarnaast vond ik die rode rechthoekige stukken echt lelijk en deed de stage absoluut niet ten goede. De UV stage vond ik daarentegen wel echt heel mooi met dat soort orgel :love: Na de main te hebben gecheckt bij The Viper en Toontje vager geweest. Chille sfeer op de gold toen bij The Viper!
Jay Reeve had voor mij een van de vetste setjes van het weekend. Wat is die act leuk opgezet zeg. En speel zelf ook Marimba, dus dat was wel echt heel gaaf om te zien :thumbsup: Vervolgens stukje Weapon X en daarna in de Magenta vertoefd met Jack Of Sound en Deetox. Eerste helft van JoS was erg sterk, maar de 2e helft was wat matig met tevens te veel nieuw spul waar ik weinig mee heb, maar ondanks dat wel een origineel en fris stijltje dat je weinig hoort tegenwoordig. Deetox draaide echt verrassend met o.a. Still Drunk, Zero Hour, Delete - D, Everything Changes en For You Marlene remix. Ook hier was de 2e helft van de set wat minder, maar nog steeds erg vermakelijk.

Raar dat Donkey Rollers en Crypsis zonder fatsoenlijke aankondiging ineens waren omgedraaid op de Timetable. Als ik dat eerder had geweten was ik 100% naar Devin Wild gegaan. Hierdoor wel in de mogelijkheid geraakt even bij Geck-o op de UV te kijken en dat was heerlijk met o.a. de Hardtechno Edit van Soul Train en Unlocked :clap: Donkey Rollers ook gecheckt en was i.c.m. de sfeer een van de beste sets op de Magenta. Platenkeuze vond ik echt heel sterk van ze dit keer (Revolutions, Followers, LMPSJNK, Strike Again 2004, What We Are, Human Enemy). Main Concern daarna ook hele sterke set maar jammer genoeg niet volledig gezien want wilde naar Noize Suppressor. Dat viel helaas wat tegen. Na Noize Suppressor afgesloten bij Mad Dog in de Gold en The Big Chill.


Zaterdag begonnen bij Refuzion maar al snel verkast naar de Main voor Stormerz. Prima opwarmertje was dat! Daarna naar Clockartz die echt een hele sterke set neerzette met o.a. Gaia 2008, Angel Of The Sun en The Prophet - Dipswitch :worship: Stukje N-Vitral & Dither was helaas wat druk en daardoor ook snel verkast naar de Magenta voor A-Lusion, die een beetje in de lijn was met Deetox en Jack Of Sound de dag ervoor: hele sterke eerste helft, matige tweede helft van de set, maar goed op vermaakt!

Ook maar even een kijkje genomen op de Indigo voor Chris One, hij draaide geen Big Boys :mad: verder wel een vermakelijke set en een leuk sfeertje en lekker rustig vanwege de Power Hour natuurlijk. En wat stond het geluid hard zeg, de tering :P Wat rust en klein stukje Adrenalize meegepakt en vervolgens B-Front wat ik niet zijn allersterkste set vond maar alsnog dikke prima. Na B-Front eigenlijk rest van de avond bij de Silver gebleven en daar mij uiterst goed vermaakt. Eindshow ook gecheckt maar die pakte mij nergens echt en daarnaast vond ik de nieuwe platen ook allemaal niet bijzonder. Iets voor het einde daar ook weggegaan.

De zondag in het begin wat rustig aan gedaan omdat ik fysiek wat kwakkelend was geworden. Stukje Josh & Wesz gecheckt en Vaagrid op de Big Chill, wat een feest was dat zeg :lol: Ook Fracture 4 op de Silver en het Hardtechno setje van Geck-o meegepakt waar een erg gezellig sfeertje hing! Celsius Live vond ik wat minder, dus daarna maar wat rust gepakt. Het werd daarnaast ook overal veel te druk helaas. Wilde nog naar Frontliner en Bass Modulators op de Magenta, maar ben daar maar niet aan begonnen. Tot mijn eigen verbazing daardoor bij de Yellow beland voor Imperial en dat was nog best vermakelijk ook! Klein stukje Somniac One op de Silver en toch maar de poging voor B-Front in de Magenta. Het duurde aardig even voordat ik door de menigte heen was maar ergens in de tent wel een mooi plekje gevonden. Set zelf was ook prima met o.a. Surge Of Power en Music To Us! Afsluiten met Big Fat Pancake was ook mooi haha.

De Legends vond ik niet echt bijzonder. Het was gewoon een uur en 20 minuten lang een hitjesparade van de 3 heren, en wat was het mixwerk soms bedroevend zeg :huh: werd bijna schandalig gewoon. JDX was wel een leuke verrassing en mij daar nog goed op vermaakt. Na 2 platen TNT naar Main Concern verkast en totaal geen spijt van gehad. Wat een set en sfeer! :yay: Die combinatie maakte het voor mij wel set van het weekend denk ik.

Nog even qua geluid: was niet overal even sterk. Geluid op de Magenta en UV vond ik het beste denk ik. Silver en Yellow ook prima. Indigo had vooral echt hard geluid en Blue hing beetje af van waar je stond en wanneer. Bij Clockartz vond ik het best goed maar bij B-Front en Main Concern weer wat minder. Geluid op de Red was niet best dit keer en ook de Gold vond ik wat tegenvallen qua geluid.

Ik houd het voor gezien met dit verhaal, is alweer lang genoeg. Was mooi, tot volgend jaar! :D
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 14:30 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Ik vond bij thuiskomst nog 12,5 munt in een tasje waar ik nooit in kijk. Heb die er denk ik op donderdag even snel in gestopt. Met deze huidige muntprijs is dat toch exact 45 euro. Beetje zonde wel. :lol:
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 14:36 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Hoorde van iemand dat Frontliner aan had gekondigd verder te gaan met een Hardcore alias?
Iemand die daar meer over weet?
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 14:45 
 
Hardtraxxer

Remi schreef:
Ik vond bij thuiskomst nog 12,5 munt in een tasje waar ik nooit in kijk. Heb die er denk ik op donderdag even snel in gestopt. Met deze huidige muntprijs is dat toch exact 45 euro. Beetje zonde wel. :lol:

Pff wat zonde. Had je namelijk nog één bordje nasi van kunnen kopen
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 15:08 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Nuracore schreef:
Hoorde van iemand dat Frontliner aan had gekondigd verder te gaan met een Hardcore alias?
Iemand die daar meer over weet?


Ja hij was aan het draaien op de UV toen hij ineens zogenaamd van het podium werd getrokken. Daarna kwam hij op met een ander pak samen met MC Nolz en draaide hij een paar hardcore platen. Volgens mij riep hij ook iets van "Fuck Frontliner" xd maar dat kan ik verkeerd verstaan hebben. Het klonk niet eens heel verkeerd.
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 15:11 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Koever schreef:
Pff wat zonde. Had je namelijk nog één bordje nasi van kunnen kopen

:lol: Die was oprecht wel lekker. Overigens op zondag een pita gyros ontdekt, die was nog beter zelfs. (L)
Op zaterdag met Melvin ook enorm genoten van een kip wrap. Weet alleen niet waar ik meer van genoot: van de wrap of van Melvin die z'n wrap op at. Hij had er zelfs tranen van in z'n ogen.
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 15:20 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Fuzzylogic schreef:
Broken Balance schreef:
De Yellow leek helemaal nergens goed geluid te hebben (bass overkill of amper bass)

Ik kan me in veel punten die je opnoemt wel vinden maar ik vraag me hierbij wel echt af waar jij dan hebt gestaan. Rechts was matig, maar links was echt bizar goed geluid. By far het beste geluid van alle stages die ik heb bezocht.

Daar was het wel een stuk kouder. Rechts bij de barren tochtte het minder.
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 15:23 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Remi schreef:
Koever schreef:
Pff wat zonde. Had je namelijk nog één bordje nasi van kunnen kopen

:lol: Die was oprecht wel lekker. Overigens op zondag een pita gyros ontdekt, die was nog beter zelfs. (L)
Op zaterdag met Melvin ook enorm genoten van een kip wrap. Weet alleen niet waar ik meer van genoot: van de wrap of van Melvin die z'n wrap op at. Hij had er zelfs tranen van in z'n ogen.


Hij was zo lekker dat ik er emotioneel van werd :cry:
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 16:05 
 
Hardtraxx Addict
Avatar gebruiker

Ik hoop eigenlijk dat ze volgend jaar überhaupt 3-day tickets verkopen. Zou me niet verbazen als het niet zo is.
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 16:19 
 
Hardtraxxer

Mijn favoriete momenten nog op een rijtje:

Donderdag:
- Opening met 2020-anthem in de Blue, niet normaal hoeveel energie er vrij kwam.

Vrijdag:
- Promo (strak mixwerk en oa Butterfly en Walking the line gehoord (L) )
- Unresolved (die kicks zijn gewoon pure porno vooraan in de Blue)
- Ode to Delete (alleen maar klappers en nonstop een bloedfanatieke zaal)
- Rejecta live (goed tempo, heel dik geluid en vooraan alle ruimte van de wereld)
- Silent disco met Outbreak (vet om oa Nightmare Factory en Prison of Commercializm te horen, plus een versie van Get the Mean die ik niet kende met andere melodie..? Zo'n grote zaal met lichtgevende koptelefoons was sowieso ook een leuk gezicht. Tegen het eind draaide hij voor de lol nog even You're the Voice om mee te kunnen blèren :D )

Zaterdag:
- Aftershock (met beter geluid dan waar Primeshock het mee moest doen op de mainstage)
- A-Lusion (beginnend met veel reverse bass, daarna steeds een stukje moderner. Veel variatie en verrassingen, met oa Tom X-Cocaine en Headhunterz-Last of the mohicanz)
- Bass Modulators (snoeihard geluid en lekker melodieus: voor mij de perfecte afsluiter)

Zondag:
- De eerste 45 min van Max Enforcer (oa Light of the dark, Summer breeze en Decibel-anthem), daarna kwamen er opeens platen van 2018 en zelfs later).
- Frontliner (de ene na de andere vette plaat in hoog tempo, met voor mij Who I Am en Extreme Loudnezz als hoogtepunten. Sfeer was nonstop geniaal, vooral bij platen als Symbols)
- Bass Modulators (lekker onvoorspelbare set met oa Crump en Fusion of Sound, plus eigen platen die je veel te weinig hoort zoals Leave the World en Requiem :love: )
- B-Front (alleen maar dikke platen, het blijft zo chill hij een groot deel besteedt aan platen van andere artiesten. Elke keer is het weer anders)
- Legends (dacht je de vetste classics al te hebben gehad met Headhunterz, Wildstylez en Noisecontrollers; komen JDX en TNT er nog even overheen :bomb: . Ben helemaal loco gegaan, op een perfecte plek met keihard geluid en een groep die minstens zo hard tekeer ging :D )
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 16:25 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Remi schreef:
Weet alleen niet waar ik meer van genoot: van de wrap of van Melvin die z'n wrap op at. Hij had er zelfs tranen van in z'n ogen.

Ah die ken ik
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 16:30 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Ik was er zelf niet maar ik zag wel een aantal nieuwe (boog)tenten, was dat wel een verbetering qua warmte en vochtigheid?
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 16:47 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Ook nog wel een mooi momentje was zondag ochtend, in m'n eentje richting Defqon gaan. (groep in het huisjje was er nog niet mentaal aan toe).

Echt even de tijd genomen alle podia langs te wandelen die ik de rest van het weekend nog niet gezien heb. Stukje bij die connifeer (schijnbaar was dit Vaagrid, was best tof haha) stukje bij de Gold. Voor het eerst in 10 edities Defqon bij de Silver gestaan (Fracture 4, was ook verrassend goed binnenkomen die vage langzame beukerts).

Ondanks dat het zo massaal was voelde het toch wel "knus" omdat je bij elke stage wel bekenden had staan. Machtig mooi.

@Chroman
Vond de Magenta "tent" wel echt vet gedaan, Blue was gigantisch, maar vond het qua podium niet persé mega indrukwekkend vergeleken met andere edities. Maar sterves heet is het altijd in de blue als hij goed gevuld is dus niet persé beter of slechter imo.
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 16:48 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Chroman schreef:
Ik was er zelf niet maar ik zag wel een aantal nieuwe (boog)tenten, was dat wel een verbetering qua warmte en vochtigheid?


Blue was qua warmte echt bizar warm. Natuurlijk ook vanwege de temperaturen buiten maar had niet het idee dat het qua temperatuur het met deze tent beter werd dan voorheen. Wel is het een flinke vooruitgang dat er geen palen in de tent stonden.
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 18:53 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Ik kan nu toch wel met zekerheid zeggen, 4 dagen Festival is voor mij te gek.
Begin eindelijk weer beetje recht te lopen. Volgende x of de donderdag of zondag skippen
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 18:55 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Wij hebben de donderdag lekker overgeslagen en volgens mij was dat wel een prima keuze. Vrijdag topfit en op tijd heen en donderdag de drukte lekker misgelopen. We konden gelukkig eerder inchecken in het huisje, dus dat viel ook allemaal wel mee.
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 20:02 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

MelvinFR schreef:
Chroman schreef:
Ik was er zelf niet maar ik zag wel een aantal nieuwe (boog)tenten, was dat wel een verbetering qua warmte en vochtigheid?


Blue was qua warmte echt bizar warm. Natuurlijk ook vanwege de temperaturen buiten maar had niet het idee dat het qua temperatuur het met deze tent beter werd dan voorheen. Wel is het een flinke vooruitgang dat er geen palen in de tent stonden.


Nouja, op de vrijdag vond ik de blue wel stukken koeler dan de black, die was écht niet te doen. Dus t hielp wel enigzins. Hoge magenta tent vond ik ook top
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 20:54 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Ik zag nog een vraag over werken op Defqon. Op zondag hebben Melvin en ik een dienstje gedraaid bij de Fanpost-stand. Dit was overigens op vrijwillige basis maar wel van genoten. :lol:
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 20:59 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Remi schreef:
Ik zag nog een vraag over werken op Defqon. Op zondag hebben Melvin en ik een dienstje gedraaid bij de Fanpost-stand. Dit was overigens op vrijwillige basis maar wel van genoten. :lol:

Haha das wel lachen :D Sws vind ik dat hele gedeelte daar supermooi gemaakt!
Van die vage voertuigen
Zag een buitenlander in de cabine van een kraanwagen die er in t begin stond de tijd van zn leven hebben xd
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 jun 2022 21:16 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Je had sowieso heel veel van die kleine dingen wat ik echt tof vind. Bij de UV / tegenover de Stelz kon je in zo'n machine klimmen via een ladder, die je vervolgens kon besturen. Die caravan en die machines meteen bij Toofargonia waren ook tof. Zulke randzaken, met ook Club MPH met B-Front en Adaro op zondag, voelde allemaal als een grote speeltuin en maakt het voor mij echt af.
Vorige  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 121  Volgende
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten