Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Vorige  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 66  Volgende
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 18:31 
 
Hardtraxx Addict
Avatar gebruiker

Topfeest gehad. Enige smetjes zijn Frequencerz (doe eens meer je best zeg) en aanbod eten/drinken. Oh ja en geluid tijdens eerste twee sets.
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 18:35 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Beste set van de avond die van Heady; zijn nieuwe platen vond ik kwalitatief gewoon weer sterk en die storytelling maakt het af. Ik stoorde me trouwens helemaal niet aan die edits en 'afkappingen' in zn set. Dan weer een wat harder plaatje (High Power) om vervolgens weer een Toulouse remix erbij te pakken. Leuke afwisseling! Al met al een prima avond gehad, maar hoopte toch echt Who's plan is it, You know i like it en SOH te horen. Had ook op iets meer classics gehoopt, vooral tijdens de set van het heilige trio.
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 18:41 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

LV1 schreef:
TSFH schreef:
Millard Fillmore schreef:
Tering wat kut om te lezen dit. Jij staat nogal negatief in het leven zeker? Grappig ook dat je de set van Sound Rush helemaal geweldig vond ondanks het geluid tot Wildstylez?


Nee hoor helemaal niet. Een set kan ondanks het geluid nog wel goede platenkeuze hebben toch? Ik heb me overigens prima vermaakt. Alleen had van bepaalde sets gewoon veel te hoge verwachtingen die helaas niet waargemaakt zijn. Had gewoon meer van t feest verwacht. Zeker ook omdat je weer 65 euro neerlegt. Maarja, ik ben dan ook in tegenstelling tot velen hier niet per se een headhunterz fanboy. Nou moet ik ook eerlijk zeggen dat de toon van mn post best wel negatief was ja. Heady draaide met plaatjes als now is the time of last of mohicanz, digiwave, toulouse remix, spectrum remix echt een prima setje maar heeft nog steeds niet aan mijn verwachtingen voldaan


Wat waren jouw verwachtingen dan? Want headhunterz set was precies wat ik ervan verwacht had. Behalve dat ik toch wel een project one surprise act had verwacht


Naja iets meer forgotten classics in eerste instantie. Daarvan heeft hij er wel een paar gedraaid maar het merendeel waren gewoon hitjes. Ik vond het bijvoorbeeld echt heel jammer dat hij dan wel heeeel veel classics teased bijv met lyrics of delen van de tracks, maar niet volledig afspeelt. Mooie voorbeelden zijn: A New day, forever az one, Scantraxx Rootz. Werd gewoon elke keer teleurgesteld als deze weer doorgemixed werden haha. Had ook op minder edits gehoopt. Power of the mind had die best het originele kunnen draaien bijvoorbeeld. Persoonlijk vond ik dat gewoon jammer. Maar had ook in mn stukje gezet dat desondanks hij wel met platen kwam die ik dus echt totaal niet verwacht had, zoals de toulouse en spectrum remix.
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 18:44 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Met pijn in mijn hart geef ik toe dat ik me wellicht beter had vermaakt op Supremacy. Ik vond het geluid echt tering slecht. Bij binnenkomst kom je elkaar van een meter afstand nog verstaan, en later op de avond was er een ziekste bass overkill. Die oude tracks van heady kwamen echt bar slecht door, die kicks pitchten imo echt slecht.

Die drukte tijdens de set van heady was ook abnormaal, en ook echt alleen maar voorspelbare tracks. Logisch natuurlijk, maar toch. Verder vond ik het erg jammer dat NC geen solo setje draaide, waar ik wel het meest naar uitkeek.

Psyko Punkz ga ik geen woorden aan vuil maken. Op Beyond Belief na echt een bagger set.. Die vocals van die tracks zijn me echt te cringy. Frequencerz viel ook enorm tegen, die de standaard hitjes parade weer uit de kast toverden. SZP vond ik ook matig, op een paar tracks na. Doomed was erg vet, maar dan weer gevolgd door Shiverz waar je de laatste jaren plat mee bent gegooid.

Als ik terug kijk op deze avond lijkt het of ik de hele avond alleen maar breaks heb gehoord. Drive was echt ver te zoeken hier, evenals voorspelbaarheid en creativiteit. Gooi er destijds een PN of MYST plaatje doorheen...

Al met al prima vermaakt, wat ongetwijfeld niet uit mijn woorden op te merken is, maar dat lag niet aan de muzikale invulling van deze avond...

En voordat bepaalde personen (bv Millard Fillmore, zoals hierboven) me als een negatief persoon neerzetten. So be it, dit is mijn kijk op de avond en kan er niets anders van maken haha. Ik ben normaal heel snel tevreden, maar deze avond heeft me niet verrast..
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 18:54 
 
Hardtraxxer

Top avond gehad ! De nieuwe tracks van headhunterz vind ik echt heerlijk. Vooral taking me back en on the block spreken mij heel erg aan :love: Daarnaast vond ik de drukte, zelfs tijdens headhunterz, voor in de zaal in het midden van de stage, heel erg meevallen. Kon lekker los gaan. Alleen jammer van het geluid. Deze was bijna overal in de zaal zo slecht dat ik met mijn gehoorbescherming in alleen maar bass hoorde en een heel klein beetje de vocalen en melodie eroverheen. Later op de tribune was het geluid wel lekker :thumbsup: Daarnaast vielen de sets van wildstylez en vooral noisecontrollers mij heel erg tegen. Noisecontrollers draaide daarnaast heel weinig eigen nummers en als het een noisecontrollers track was dan was hij relatief oud. Had liever who's plan is it? En you know i like it gehoord. Maar ja verder prima vermaakt :D
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 18:55 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Gisteren mijn kaart verkocht met €25 verlies, maar geen spijt als ik zo de reacties lees. Sowieso na Q-Base geen nachtfeesten meer voor mij, zit er dan altijd doorheen rond 4 uur en moet dan een paar dagen bijkomen.
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 18:56 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Wat een avond was dit! Waren al vroeg binnen na samen met Urban Designer en nog een maat van ons te zijn wezen eten. The Prophet zette een degelijke set neer. Helaas geen high rollers gedraaid, maar dat is dan geen extreme ramp. Hierna Sound Rush en dat was echt precies wat ik ervan verwachte. Leuke classics die je niet vaak hoort aangevuld met hun eigen platen. Heerlijk om zo te beginnen.
Na de tweeling begon het hoogtepunt van de avond: de terugkeer van Headhunterz. Ik heb de tijd nog nooit zo snel voorbij voelen gaan. Zijn nieuwe platen en collabs zijn echt rete dik. Misschien niet vernieuwend, maar o zo fijn dat hij weer terug is. De collab tussen WS en NC is wel echt een sterk staaltje porno. Waar overigens veel mensen last hadden van de drukte vond ik het juist wel meevallen. Ik had prima de ruimte (die ik wel zelf gemaakt had, maar dat terzijde). Toen psyko punkz begon maar onze avontuurlijke tocht gemaakt naar de 2e zaal. Ik wist niet dat het mogelijk was om een nog groter doolhof te creëren dan het sportpaleis in Antwerpen. Setje van Devin Wild was best prima. Leuke plaatjes en wat nieuwe mensen leren kennen daar. Enige nadeel aan die zaal is de vloer. Want dat was een grote schaatsbaan. Verder stond het geluid daar echt rete hard. Na die set weer netjes naar de grote zaal gegaan. Merkte dat ik steeds verder aan het Inkakken was en dat mijn rug het ging begeven. Frequencerz draaide best wat toffe platen. Ook hun nieuwe platen klinken best prima (Stealth Mode (L) ). Hierna kwamen SZP, maar dat was bijna een kopie van de set van Devin Wild. Collab tussen headhunterz en SZP is daarentegen wel heel dik!
Al met al een legendarisch feest gehad. S/O naar iedereen die ik gesproken heb daar! Vond het mooi om iedereen weer te zien na Defqon :D
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 19:17 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Bij aankomst in die bizar lange rij gestaan, gelukkig liep het nog redelijk snel door dus het viel mij mee. Sound rush was aan het draaien bij binnenkomst en de muziek leek erg zacht te staan, wat eigenlijk altijd zo is tot 24:00 maar het is jammer voor sound rush en de sfeer.

Toen headhunterz, mijn god wat was het druk, jammer want het tempo en de muziek keuze was goed imo maar door de drukte is het mij toch wat tegengevallen omdat ik hierdoor niet lekker los kan gaan. Daarna wildstylez, viel mij mee. Jammer vond ik tijdens de set van noisecontrollers dat hij weinig nieuwe eigen platen draaiden zoals the spirit of hardstyle, maar verder ook goed vermaakt. Gelukkig was de ergste drukte voorbij op de dansvloer en kon je weer redelijk bewegen.

Psyko punkz, veel onbekende nieuwe nummers, draaiden volgens mij zijn hele nieuwe album? Niet echt bevordelijk voor de sfeer, veel van hetzelfde. Frequencerz in mijn ogen precies hetzelfde, ik heb mij wel vermaakt maar weinig verrassends. Ze mogen van mij wel eens in hun database duiken om wat oudere / verassende tracks te draaien. Wordt er überhaupt nog wel tijd gestoken in het goed voorbereiden van sets en een beetje creatief zijn?

Verder vind ik de ziggodome toch altijd een beetje tegenvallen, kan al meerdere keren niet aan mijn verwachtingen voldoen waar een hmh dat wel kan, waar het nou precies aan ligt? Geen idee.

+ overal snel geholpen aan de bar
+ Grotendeels goede sfeer en vrolijke mensen
+ niet zo veel ontblote anabolen bovenblijven (komt de sfeer ten goede)
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 19:20 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Ik heb me prima vermaakt deze avond, maar speciaal was het absoluut niet voor mij. Had vooral voor dit geld veel meer verwacht, en tijdens Headhunterz was het wel erg druk. Vind het toch knap dat ze dat altijd voor elkaar krijgen in de Ziggo Dome. Ik denk dat het meeste wel gezegd is dus maar even snel wat plus en minpunten onder elkaar.

++ Heel fijn om de Headhunterz platen te horen waar het voor mij in de hardstyle mee begonnen is. Ook fijn dat in het tweede deel van zijn set Delirium :love: , High Power en Sun Goes Down gedraaid werden.
+ Ik vond vooral de 2e helft van de set van Frequencerz best te doen. Eerste deel op de tribune gezeten en dat was wel weer de hitjesparade helaas.

- Geen nieuwe platen van Noisecontrollers gehoord. Een halfuur je kak inhouden omdat Spirit of Hardstyle misschien nog gedraaid kan worden, nou nee die kwam dus niet meer.
- Sub Zero Project's stijl is live best leuk, maar op 2 nummers na gewoon je Q-Base set kopiëren alleen dan binnen een uur. :thumbdown: .
- Op sommige momenten best druk, waardoor je nooit echt goed erin kwam.
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 19:34 
 
Hardtraxxer

Echt een top avond gehad! Vooraf was ik een beetje bang voor de hitte en drukte maar dat vond ik erg mee vallen. Tijdens headhunterz was het druk! Maar toen zijn we achteraan gaan staan en dat werkte voor mij prima. Enorm genoten van zijn set. Vond de afwisseling echt goed. Het geluid was achterin ook goed.
Van wildstylez en NC had ik meer gehoopt. Waren te veel hitjes en ik had gehoopt op meer early dan dit. Psyko vond ik helemaal jammer. Draai gewoon wat meer oudere platen. Toen hij er eindelijk een draait werd iedereen wakker om vervolgens weer in te kakken. Frequencerz en sub zero vond ik wel fijn! Al met al wel een prachtige avond gehad. Zijn nieuwe nummers vond ik allemaal wel echt dik! Verwacht dan ook dat hij weer verantwoordelijk gaat worden voor vele nieuwe top platen.
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 19:54 
 
Hardtraxx Addict
Avatar gebruiker

Was een leuk feestje, maar ondanks het gebrek aan verwachtingen miste het iets speciaals.

23:20 aangesloten in de rij en tot mijn verbazing liep het best vlug door. 23:55 waren we binnen, hingen de jassen in de garderobe en stonden we rechtsvoor met een drankje in de hand.
Mijn eerste indruk van het podium was nogal karig maar gedurende de avond begon ik het steeds meer te waarderen. Mooie visuals en lichtshow!

Na een half uurtje Headhunterz van rechtsvoor naar mid-achter verhuisd vanwege de drukte en lopende mensen. Achterin (rechts van de FOH) was het geluid ook vele malen beter. Daar eigenlijk de hele avond gestaan. De sfeer was, zeker de eerste paar uur, top te noemen. Iedereen had er veel zin in en deed goed mee.

Verder sluit ik me aan bij TSFH. Die edits en remixen van oude nummers hadden niet gehoeven. Ook kan ik geen een nieuwe plaat opnoemen die me echt is bijgebleven. De storytelling en psy-achtige kicks zijn me overigens wel bijgebleven, maar niet in positieve zin. Puur een smaakkwestie.

WS solo en b2b met NC en Hhz waren leuk. Met name bij b2b een hoog hitjes gehalte, wat het mijns inziens goed deed. Wel had ik wat meer onbekendere classics verwacht. Overigens ook jammer dat NC niet solo draaide.

Over PP valt weinig te zeggen. Hapje wezen eten en kijkje genomen bij Adrenalize in zaal 2. Hier was het goed vol en geluid (zelfs met oordoppen in) stond bunker hard.

Tot slot een half uurtje meegepikt van Frequencerz. Wat eigenlijk ook over WS te zeggen is: het bezoeken van één set staat gelijk aan het repertoire wat zij het hele jaar draaien. Blijkbaar worden zij er niet moe van om bij iedere gig dezelfde platen te draaien en precies dezelfde trucjes (bv. het faden in Wolfpack) uit te halen. PS: Als NC ook solo had gedraaid had ik hem waarschijnlijk aan dit rijtje toe kunnen voegen.

Buiten de muziek om heb ik me prima vermaakt. Vooral hard gelachen om een paar jongens die de groente inventaris van de Ziggo Dome aan het sparen waren. Ze waren aardig op weg met een aardappel, ui, meloen en ananas :lol:
Overigens blij dat ik met de auto was. Na 4 uur wilde mijn benen echt niet meer en om anders nog te moeten wachten op de eerste trein. Pohh. Da's geen pretje.

PS: Heineken 0.0 :thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 19:58 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Wat een gruwelijk feest was dit! Sound Rush, Headhunterz (2 uur lang), Retrospect, Noisecontrollers, Wildstylez & Headhunterz en Devin Wild :thumbsup:

Mijn verslag kun je hier lezen:
https://partyflock.nl/report/13193:The- ... eadhunterz
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 20:14 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Hekzitter schreef:
Ik wist niet dat het mogelijk was om een nog groter doolhof te creëren dan het sportpaleis in Antwerpen.

Haha idd xd Was nog nooit in zaal 2 geweest (wel eens in t kleinere 3) maar ik heb met verbazing staan kijken waar we allemaal langs moesten lopen om er te geraken xd
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 20:14 
 
Hardtraxx Addict
Avatar gebruiker

Ik lees kritiek op de voorspelbare platenkeuze van Freqz (terecht), maar ben ik dan de enige die zich nog meer gestoord heeft aan het "mixwerk" van deze heren? :sick:
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 20:30 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Als ik even doorheen de drukte en tegenvallende platenkeuze kijk, dan heb ik toch een fijn feest gehad.

Ik ben wel erg positief over de nieuwe muziek van Headhunterz. Hij volgt toch een beetje dezelfde lijn als D-Block & S-te-Fan. (onbewust uiteraard).

Was wel veel te moe door een slapeloze nacht voordien, waardoor ik veel te vaak dipte . :sleep:
Mijn verwachtingen voor dit feest waren veels te groot, maar het mocht allemaal toch net iets meer zijn imo.

Puntjes:

++Welkomsset van The Prophet.
+ Gouden trio
+Eerste uur Headhunterz
+/- degelijk setje van Sound Rush


- bijna in een comateuze slaaptoestand beland tijdens Sub Zero Project (deels door de wel erg voorspelbare set)
-idem Freqz
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 20:59 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Redman schreef:
Ik lees kritiek op de voorspelbare platenkeuze van Freqz (terecht), maar ben ik dan de enige die zich nog meer gestoord heeft aan het "mixwerk" van deze heren? :sick:

Dat is helaas al tijden zo, zie YouTube setje @ Qlimax 2016.
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 21:48 
 
Hardtraxxer

die glimlach van oor tot oor die geck-o (linksvoor in t publiek) had toen hhz it's what we are erin klapte :thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 21:49 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Super mooie avond gehad! Heb me enorm vermaakt! Toch had ik er wat meer van verwacht. Kan het niet helemaal plaatsen. Qua licht/laser show was het dik in orde, maar toch het idee dat het wat grootser kon ofzo.

Dat wow gevoel wat ik op Defqon had, had ik hier niet echt. Maar kan misschien aan mij liggen.
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 22:08 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Ultraterrorloudsound schreef:
die glimlach van oor tot oor die geck-o (linksvoor in t publiek) had toen hhz it's what we are erin klapte :thumbsup:

zijn mooie momenten! :D Is ook een dikke plaat!
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 22:24 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

RoyAPO schreef:
Grim schreef:
Relentless Bass schreef:
Ik neem zo'n zak mee die je kan vullen op festivals hopen dat die wel mag


Op andere Q-dance feesten mocht het tot nu toe wel. Geen idee of er vanuit ziggo dome nog extra regels zijn zodat het niet mag.

Oh Nice dat wist ik niet. Dacht dat het nooit mocht op binnenfeesten. Die gaat mooi mee :D


Ik kwam ermee binnen. En een dop dat ik meenam en 'goed' had verstopt was wel ingenomen. Volgende keer weer zo'n zak mee was echt perfect :clap:
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 22:25 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Bij iemand die voor me stond bij het fouilleren, werd die waterzak gewoon weggegooid. Denk dat het ligt aan de bewaker met wie je te maken hebt
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 22:44 
 
Hardtraxx Veteran

Ik werd echt heel grondig gefouilleerd, behalve mn handen daar zat mn dop in :lol:

Psyko Punks echt dikke jankste set die ik ooit heb gehoord. Wildstylez snapte de avond ook nie helemaal...

Rest was echt magisch, alle classics en reverse basses :love: HHz solo beste, daarna Sound Rush, noisecontrollers, freqs en szp. Sfeer ook echt ongekend en genoeg ruimte, iig niet zo erg als exclusive Holland.

S/o naar grote gast en gast met pet waarmee we alle classics ginge snoeien
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 23:05 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Niemand Project One gemist?
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 23:10 
 
Hardtraxxer

Ronzz schreef:
Niemand Project One gemist?


ik had er van tevoren heel erg op gehoopt dat ze dat wel gingen doen, maar op 1 of andere manier heb ik het niet gemist
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 okt 2017 23:47 
 
Hardtraxx Addict

Ultraterrorloudsound schreef:
die glimlach van oor tot oor die geck-o (linksvoor in t publiek) had toen hhz it's what we are erin klapte :thumbsup:

Had ik ook gezien. Mooi dat dj's ook gewoon normaal kunnen genieten op zo'n feest.
Vorige  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 66  Volgende
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten