Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Volgende
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 feb 2015 20:49 
 
Hardtraxx Veteran

9 & 10 klinken zeer bekend maar kan ik even niet plaatsen
Ongelezen bericht Geplaatst op 12 feb 2015 10:10 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

5. Century - Rim Shotters
Ongelezen bericht Geplaatst op 12 feb 2015 12:46 
 
Bierkoning
Avatar gebruiker

Steffnov schreef:
5. Century - Rim Shotters

Ah, Natuurlijk
Ongelezen bericht Geplaatst op 12 feb 2015 13:09 
 
Hardtraxx Addict
Avatar gebruiker

7. The Overminds & MC Apster - I Wish
Ongelezen bericht Geplaatst op 12 feb 2015 21:08 
 
Hardtraxx Veteran

Come on, dit moet beter kunnen
Ongelezen bericht Geplaatst op 12 feb 2015 21:20 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

1. Bassd34ler vs JVR - Schon Muziekske Denk
Ongelezen bericht Geplaatst op 13 feb 2015 11:31 
 
Hardtraxx Crew
Avatar gebruiker

Ons antwoord:
1. Bassd34ler vs JVR - Schon Muziekske Denk
2. Vyolet - Burning
5. Century - Rim Shotters
7. The Overminds & MC Apster - I Wish
Ongelezen bericht Geplaatst op 13 feb 2015 12:10 
 

Bedankt voor jullie inzending. De antwoorden:

1. B4ssd34ler vs JVR - Schon Muziekske Denk
2. Vyolet - Burning
3. Sun X Boys - Narcotica (DJ Zealot And Hardux Remix)
4. Teequee - Angels
5. Rim Shotters - Century
6. Caesar - Chants of Life
7. The Overminds & MC Apster - I Wish
8. Clive King - The Legacy
9. The Navigator - Another Shout
10. El Grekoz - Ayne

De vier die jullie hebben gevonden, kloppen inderdaad. Het goede nieuws is dat de mol een ander getal had doorgegeven dan 4, wat betekent dat de prijs niet gehalveerd wordt. Jullie verdienen met deze opdracht dus 400 euro.

Verdiend voor de pot: 400 euro
Tussenstand pot: 1900 euro

Afbeelding

5 opdrachten achter de rug, nog een kleine 15 opdrachten te gaan. De pot, die maximaal 3800 euro had kunnen bevatten, is voor de helft gevuld. De mol zal zich vooralsnog de koning te rijk voelen, ondanks dat hij bij de vorige opdracht het aantal geraden tracks verkeerd gokte.

Omdat de wensen van de groep niet volledig genegeerd worden, brengen we vandaag een bezoekje aan het Binnenhof, iets waar Dennis, Machiel en Stefan totaal geen zin in hebben. Na overtuigende speeches van Aron, Bas en Jurre gaan ze echter toch met de groep mee. En dat is maar goed ook, want in de Ridderzaal vindt de volgende opdracht plaats.

Opdracht 6:

Opdracht 6 is een bekend onderdeel onder de vaste Wie Is De Mol-kijkers, en ook onder de deelnemers aan de eerste Hardtraxx editie. Het mandjesspel!
In de Ridderzaal staan 11 mandjes verspreid. In deze mandjes zitten verschillende prijzen. Dit kunnen geldbedragen zijn (zowel positief als negatief), maar ook individuele prijzen. Loting heeft bepaald dat Aron als eerste mag lopen. Daarna mogen jullie zelf de volgorde bepalen: Zodra Aron klaar is, mag hij de volgende loper kiezen. Als die ook klaar is, mag diegene weer een volgende loper aanwijzen, etcetera.

Ik denk dat het het makkelijkst/snelste is als we dit via whatsapp doen. Als je aan de beurt bent, app mij even dat je wilt gaan lopen (PB mag eventueel ook). Je mag beginnen bij mandje 1 of bij mandje 11. Je krijgt vervolgens te horen wat er zich in die mand bevindt, en mag vervolgens een keuze maken of je de inhoud van die mand pakt, of dat je doorloopt naar het volgende mandje (nummer 2 of 10, afhankelijk waar je begint). Neem je de inhoud van het mandje, dan is de opdracht voor jou afgelopen. Als je echter doorloopt naar een volgend mandje, krijg je opnieuw te horen wat er in die mand zit, en krijg je weer dezelfde keuze. Echter, als je een mand verlaat, kan je hier niet meer terugkeren! Om het nog iets lastiger te maken, is in een van de mandjes een bom geplaatst. Als je het mandje opent met de bom er in, is de opdracht voor jou afgelopen en blijf je met lege handen achter.

Nadat je hebt gelopen, mag je de volgende loper kiezen (uiteraard eentje die nog niet aan de beurt is geweest). Uiteraard kun je, als je aan de beurt bent geweest, je bevindingen delen met kandidaten die nog moeten, maar die keuze is aan jou. Succes!

Volgorde lopers (wordt bijgehouden):
- Aron (Geweest)
- Stefan (Geweest)
- Bas (Geweest)
- Davey (Geweest)
- Jurre (Geweest)
- Patrick (Geweest)
- Dennis (Geweest)
- Machiel (Geweest)
- Sander (Geweest)
Ongelezen bericht Geplaatst op 13 feb 2015 17:44 
 

In een paar uur tijd is opdracht 6 volbracht. Er werd her en der wat informatie uitgewisseld, er werden (al dan niet bruikbare) tips gegeven over de looproute en er zijn zelfs dealtjes gesloten. Wie wat gepakt heeft mogen jullie zelf proberen uit te vinden. Zo kan het bijvoorbeeld handig zijn om te weten of de zwarte vrijstelling is gepakt, en zo ja, door wie. Wat ik jullie wel kan verklappen, is dat er deze opdracht 500 euro is opgehaald voor de pot.

Verdiend voor de pot: 500 euro
Tussenstand pot: 2400 euro

Afbeelding

Met 2 snelle opdrachten achter de rug maken de kandidaten zich klaar voor de volgende executie. Jullie mogen onderstaande vragen beantwoorden en naar mij PB'en. Mocht je in het bezit zijn van een vrijstelling of joker (of meerdere), dan mag je deze inzetten. Je mag ze ook bewaren voor later. Als je je vrijstelling of joker wil inzetten, geef dit dan aan in de PB. Ik zal zometeen nog even de deelnemers met individuele prijzen PB'en, om er zeker van te zijn dat het voor iedereen duidelijk is wat er wel en niet ingezet kan worden. Waarmee ik jullie niet onder druk wil zetten om ze te gebruiken, maar vooral even voor de administratie van zowel mij als jullie :P

1. Wil de mol een bezoekje brengen aan het Binnenhof (voor opdracht 5)?
2. Schudt de mol wat handen van DJ's in het Paard van Troje?
3. Heeft de mol een track in dit topic gepost (bij opdracht 5)?
4. Staat er bij opdracht 6 dat de mol geen zin heeft om naar het Binnenhof te gaan?
5. Deed de mol een overtuigende speech voor opdracht 6?
6. Wie liep er voor de mol bij opdracht 6 (vul 'niemand' in als de mol als eerste liep)?
7. Wie liep er na de mol bij opdracht 6 (vul 'niemand' in als de mol als laatste liep)?
8. Was de mol een van de eerste 3 lopers bij opdracht 6?
9. Was de mol een van de laatste 3 lopers bij opdracht 6?
10. Is de mol op de bom gestuit tijdens opdracht 6?
11. Heeft de mol op 12 Februari meer dan 1 bericht gepost op Hardtraxx?
12. Zit de letter 'D' in de woonplaats van de mol?
13. In welke provincie woont de mol?
14. Behoort de mol tot de oudste 5 (overgebleven) kandidaten?
15. Hoe oud is de mol?
16. Met welke letter begint de username van de mol?
17. Wie is de mol?

We komen met iedere executie wat dichter bij het einde van het spel, en de vragen worden dan ook steeds een beetje specifieker. Zo zullen jullie bijvoorbeeld merken dat er ditmaal wat meer open vragen zijn dan bij de eerste twee executies. Succes!
Ongelezen bericht Geplaatst op 14 feb 2015 14:37 
 

Bumpje :whistle:
Ongelezen bericht Geplaatst op 14 feb 2015 17:04 
 

Ondertussen is ook de derde test alweer door iedereen ingeleverd. De uitslag:

De uitslag:

Aron
Bas
Davey
Dennis
Jurre
Machiel
Patrick
Sander
Stefan

Helaas, Dennis, het spel eindigt voor jou. Bedankt voor je deelname en je inzet, en uiteraard een fijne reis terug naar huis.

Afbeelding

De 8 overgebleven kandidaten maken zich op voor een nieuwe reis. De volgende provincie die we gaan bezoeken, heet Noord-Brabant. We verplaatsen ons met de bus. Jurre en Patrick luisteren naar een setje, Stefan en Machiel hebben een discussie over voetbal, Davey en Sander werken hun mollenboekje bij en Aron en Bas vertellen elkaar moppen. Het lijkt een lekker ontspannen busrit te zijn.
Maar wat jullie pas halverwege de rit duidelijk wordt, is dat jullie tijdens de rit een opdracht gaan doen. De Ipods en de mollenboekjes worden snel weer ingepakt, en de groep is al snel helemaal klaar voor opdracht 7.


Opdracht 7:

Voor deze opdracht gaan er duo’s gevormd worden. We zijn nog met zijn achten, dus er moeten 4 setjes komen. Om vast een hint te geven: vertrouwen is belangrijk bij deze opdracht. Hieronder graag dikgedrukt de duo’s die gevormd zijn.
Ongelezen bericht Geplaatst op 14 feb 2015 21:55 
 
Hardtraxx Veteran

Bas & Jurre
Ongelezen bericht Geplaatst op 14 feb 2015 22:13 
 
Hardtraxx Crew
Avatar gebruiker

Patrick & Sander
Aron & Stefan

Davey en Machiel blijven dan over :P
Ongelezen bericht Geplaatst op 14 feb 2015 22:27 
 

Voor de volledigheid, de duo's:

- Bas & Jurre
- Patrick & Sander
- Aron & Stefan
- Davey & Machiel

Nu de duo’s gevormd zijn, kan opdracht 7 beginnen. Zoals jullie waarschijnlijk al geraden hadden, wordt deze opdracht in tweetallen gespeeld. Het is een hele simpele opdracht. Iedere deelnemer stuurt mij een PB, met het woord ‘Prijs’ of met het woord ‘Joker’.
Vervolgens gaan we per duo bekijken wat er is ingezonden.

Als beide personen ‘Prijs’ hebben gestuurd, verdienen jullie 200 euro voor de pot.
Als persoon X ‘Prijs’ heeft gestuurd, en persoon Y ‘Joker’, dan komt er geen geld in de pot, maar ontvangt persoon Y een joker. Omgekeerd geldt uiteraard ook: Als persoon X ‘Joker’ stuurt, en persoon Y ‘Prijs’, dan gaat de joker naar X.
Echter, sturen beide personen ‘Joker’, dan ontvangt geen van beiden een joker, en wordt er 200 euro van de pot afgetrokken.

Schematisch weergegeven volgens de bekende Prisoner’s dilemma tabel ziet dit er zo uit:

Afbeelding

Hopelijk is het duidelijk dat met deze opdracht vrij gemakkelijk geld verdiend kan worden. Maar vertrouw je ander? Bij deze opdracht moet je je niet zo zeer afvragen of jij de pot belangrijker vind dan een joker, maar vooral wat je partner vindt..

Ik wil om uiterlijk maandag 20:00 uur van iedereen een PB hebben. Succes!
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 feb 2015 20:18 
 

Iedereen heeft netjes binnen de deadline gereageerd, en zo komt ook aan opdracht 7 een eind. En het resultaat mag er wezen. Voor de mol althans. Verrekend over alle 4 de duo’s heeft deze opdracht welgeteld 0 euro opgebracht. Wie er allemaal voor een individuele prijs is gegaan en wie er netjes voor de pot speelden, mogen jullie zelf proberen uit te vinden. De deelnemers die met deze opdracht een joker hebben verdiend, hebben intussen van mij een PB gehad.

Verdiend voor de pot: 0 euro
Tussenstand pot: 2400 euro

Afbeelding

Na de busrit komt de groep rond het middaguur aan bij safaripark Beekse Bergen. Onder velen van jullie natuurlijk bekend als de locatie van Decibel, maar ook de rest van het jaar valt hier genoeg te beleven. Machiel, Patrick, Aron en Bas hebben wel zin in een safaritochtje, maar daar is in ons drukke schema geen tijd voor. We zijn op deze locatie omdat hier mooie, open grasvlaktes zijn, wat goed van pas komt bij opdracht 8.

Opdracht 8:

Een jaarlijks terugkerend fenomeen in Wie is de Mol? is een schietspelletje. Denk bijvoorbeeld aan de vele varianten op laserquest die jullie de afgelopen jaren op TV hebben kunnen bewonderen.

Op Hardtraxx gaan we dit ook doen, maar (zoals het hoort op een ‘hard’ forum) wij gaan echte geweren gebruiken. Iedere deelnemer krijgt iedere ronde een geweer met daarin 1 kogel. Hiermee kun je twee dingen doen:
• Een ander neerschieten
• Jezelf neerschieten

Als je een ander neerschiet, verliest diegene een leven. Jezelf neerschieten telt als een soort bescherming. Als je jezelf neerschiet, verlies je zelf een leven, tenzij er iemand op jou schiet. In dat laatste geval verlies je niet zelf een leven, maar verliest/verliezen degene(n) die op jou hebben geschoten een leven.

Iedereen begint met 2 levens. In iedere ronde mag iedere speler 1 keer schieten. Het aantal rondes hangt af van het aantal slachtoffers. De opdracht eindigt als er nog minder dan 3 mensen leven: We spelen net zolang door tot er 2, 1 of 0 mensen over zijn. Als er na een bepaalde ronde twee kandidaten overblijven, eindigt het spel en gaat er 1000 euro in de pot. Als er na een bepaalde ronde één kandidaat overblijft, wint diegene een vrijstelling (maar gaat er geen geld in de pot). Mocht het onverhoopt gebeuren dat er niemand overblijft (bijvoorbeeld, als er nog 3 mensen zijn met 1 leven die allemaal op elkaar schieten), dan eindigt de opdracht ook en wint er niemand iets.

Jullie hebben tot uiterlijk Woensdag 11:00 uur om mij een PB te sturen op wie je wilt schieten. Geen PB betekent geen schot. Na die deadline is de eerste ronde afgelopen, en zal ik bekendmaken wie er allemaal een leven zijn kwijtgeraakt (maar niet door wie ze zijn beschoten). Na deze opdracht zullen alle deelnemers overigens gereanimeerd worden. Succes!

Aantal levens voor aanvang van ronde 1:
Aron 2
Bas 2
Davey 2
Jurre 2
Machiel 2
Patrick 2
Sander 2
Stefan 2
Ongelezen bericht Geplaatst op 17 feb 2015 00:08 
 
Hardtraxx Veteran

Toch jammer dat er dan stelletjes het presteren om geen geld binnen te halen :/
Ongelezen bericht Geplaatst op 18 feb 2015 00:48 
 

Iedereen heeft geschoten voor ronde 1. Helaas zijn er 2 slachtoffers te betreuren, voor jullie zit deze opdracht er al op. Misschien kunnen jullie een rol als bemiddelaar opeisen om er zo voor te zorgen dat er geld in de pot komt.

Het aantal levens van iedereen na ronde 1:

Bas 2
Davey 2
Jurre 2
Patrick 2
Aron 1
Sander 1
------------------------
Machiel 0
Stefan 0


De nog levende deelnemers mogen opnieuw aan mij doorgeven op wie ze willen schieten. Doe dit vóór Zondag 20:00 uur. Succes!
Ongelezen bericht Geplaatst op 22 feb 2015 22:38 
 

Iedereen heeft geschoten voor ronde 2. Er zijn opnieuw 2 slachtoffers te betreuren, waardoor er nog 4 deelnemers in leven zijn. Nogmaals; het spel eindigt zodra er minder dan 3 mensen in leven zijn, dus bepaal je strategie voor ronde 3 zorgvuldig. Eventueel overleg kan geen kwaad als jullie bereid zijn om gezamenlijk voor het prijzengeld te gaan.

Het aantal levens van iedereen na ronde 2:

Jurre 2
Patrick 2
Bas 1
Davey 1
--------------------
Aron 0
Sander 0


De nog levende deelnemers mogen opnieuw aan mij doorgeven op wie ze willen schieten. De deadline hiervoor is Dinsdag 20:00 uur. Succes!
Ongelezen bericht Geplaatst op 24 feb 2015 21:12 
 

Ronde 3 zit erop, en daarmee meteen ook deze opdracht. Het aantal levens na ronde 3:

Jurre 2
Patrick 1
-------------------
Bas 0
Davey 0


Er zijn nog minder dan 3 levende mensen in het spel, waardoor de opdracht afgelopen is. Er zijn 2 overlevenden (Jurre en Patrick), met als gevolg dat er geen vrijstellingen verdiend zijn, maar wel 1000 euro voor de pot.

Verdiend voor de pot: 1000 euro
Tussenstand pot: 3400 euro


Afbeelding

Zoals jullie intussen wel weten, worden iedere 2 opdrachten afgewisseld met een executie. Tijd om de mollenboekjes door te nemen. Jullie mogen onderstaande vragen beantwoorden en naar mij PB'en. Mocht je in het bezit zijn van een vrijstelling of joker (of meerdere), dan mag je deze inzetten. Je mag ze ook bewaren voor later. Als je je vrijstelling of joker wil inzetten, geef dit dan aan in de PB.

1. Wat is de mol aan het doen in de bus voorafgaand aan opdracht 7?
2. Met wie vormde de mol een duo tijdens opdracht 7?
3. Welk woord stuurde de mol tijdens opdracht 7?
4. Heeft de mol zin in een safaritochtje (voor opdracht 8)?
5. Was de mol een van de eerste 4 doden tijdens opdracht 8?
6. Tijdens welke ronde overleed de mol ('geen' als de mol het overleefde)?
7. Hoeveel levens had de mol na de eerste ronde in opdracht 8?
8. Heeft de mol een selfie gestuurd in de groepschat?
9. Hoeveel posts zijn er van de mol op pagina 3 van dit topic?
10. Op welke letter eindigt de woonpaats van de mol?
11. Zit de letter 'O' in de provincie van de mol?
12. Heeft de mol tijdens de eerste 8 opdrachten 1 of meer jokers en/of vrijstellingen verdiend?
13. Met welke letter begint de echte naam van de mol?
14. Heeft de mol zich vóór 2011 geregistreerd op dit forum (dus 31-12-2010 of eerder)?
15. Wie is de mol?

Voor de duidelijkheid: vragen 4, 5, 8, 11, 12 en 14 zijn Ja/Nee vragen. Succes!
Ongelezen bericht Geplaatst op 27 feb 2015 13:31 
 

:whistle:
Ongelezen bericht Geplaatst op 02 mrt 2015 11:00 
 
Hardtraxx Crew
Avatar gebruiker

BeHa schreef:
:whistle:
Ongelezen bericht Geplaatst op 02 mrt 2015 13:37 
 

Test nummer 4 zit er op. De uitslag:

Aron
Bas
Davey
Jurre
Machiel
Patrick
Sander
Stefan


Helaas, Stefan, voor jou is dit het eindstation. Jou blijft een tripje naar Limburg bespaard. Bedankt voor je deelname en je inzet!

Afbeelding

We verplaatsen ons gezamenlijk naar Limburg. Aron, Jurre, en Patrick hebben hier wel zin in, maar de rest vraagt zich af wat we daar toch moeten doen.
We komen aan in de beroemde wereldstad Horst. Niet alleen bekend vanwege zijn beroemde inwoners, maar ook vanwege het festival Alcatrazz wat hier tot vorig jaar gehouden werd. Onze aanwezigheid in Horst roept dan ook leuke herinneringen op aan oude festivals.

Opdracht 9:

Er zit inmiddels aardig wat geld in de pot. En zoals het een echte Hardtraxxer betaamt, moet dat gevierd worden. We gaan feesten! En wel op een manier die veel Hardtraxxers graag zouden zien, namelijk in het verleden. Een echte opdracht voor de mol.
Hieronder staan 15 foto’s van podia van grote festivals. De opdracht is even simpel als moeilijk: bij iedere foto wil ik het festival en het jaartal weten.

Het prijzengeld dat jullie met deze opdracht verdienen, ligt tussen de 100 en 800 euro. Dit is niet alleen afhankelijk van het aantal goede antwoorden, maar ook van de mol.

Afbeelding 1: http://i.share.pho.to/65d942ad_o.png
Afbeelding 2: http://i.share.pho.to/5b11eb39_o.png
Afbeelding 3: http://i.share.pho.to/bf27815d_o.png
Afbeelding 4: http://i.share.pho.to/30291e17_o.png
Afbeelding 5: http://i.share.pho.to/566679a2_o.png
Afbeelding 6: http://i.share.pho.to/976afbed_o.png
Afbeelding 7: http://i.share.pho.to/ff448ca1_o.png
Afbeelding 8: http://i.share.pho.to/ec8952a6_o.png
Afbeelding 9: http://i.share.pho.to/bd8b3801_o.png
Afbeelding 10: http://i.share.pho.to/e2ccd2cd_o.png
Afbeelding 11: http://i.share.pho.to/464fda63_o.png
Afbeelding 12: http://i.share.pho.to/97684c11_o.png
Afbeelding 13: http://i.share.pho.to/b2b076c9_o.png
Afbeelding 14: http://i.share.pho.to/c9779ac9_o.png
Afbeelding 15: http://i.share.pho.to/4812c1c5_o.png


Jullie hebben tot uiterlijk donderdag 20:00 uur om jullie antwoorden in te leveren. Gelieve jullie definitieve antwoord dikgedrukt te posten. Succes!
Ongelezen bericht Geplaatst op 02 mrt 2015 15:10 
 
Hardtraxx Veteran

2. Defqon ( Editie ?? )
6. Qlimax 2014
9. Defqon NL ( Jaargang ?? )
10. Wish Outdoor, denk ik
12. Emporium 2011
13. Hardbass ( Jaargang?? )
15. Dreamfields 2013
Ongelezen bericht Geplaatst op 02 mrt 2015 15:19 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

2. Defqon 2012
6. Qlimax 2014
9. Defqon NL ( Jaargang ?? )
10. Wish Outdoor, denk ik
12. Emporium 2011
13. Hardbass ( Jaargang?? )
15. Dreamfields 2013
Ongelezen bericht Geplaatst op 02 mrt 2015 15:25 
 
Bierkoning
Avatar gebruiker

3 is sws een qbase en 7 een decibel volgens mij.
Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Volgende
Forumoverzicht » Off-topic » Off-Topic