Shoutbox | Zoeken
 Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Ongelezen bericht Geplaatst op 07-11-2018, 13:22 
 
Kraak... Piep...
Avatar gebruiker

Als ik overal het ergste geval van zou maken dan zou ik ook zo denken.

Waarom zou hij teren op deze reactie:

" :lol: "

En gratis tracks beleid was inderdaad nodig. Echter blijft het bannen van mensen om een tegenstrijdige mening/uitlokken een enorm gedoe voor de mods en het is maar net aan de persoon om te beslissen of het uitlokken of een mening is. Die doen dit ook niet full-time. Ik weet niet of je die tijd hebt meegemaakt maar er was al eerder zo'n beleid waar alle discussies werden afgekapt en de minste discussies buiten hoe je de plaat vond niet mochten.

Toen zijn ook achterlijk veel mensen onterecht gebanned. Op de mens spelende reacties van svb en alle anderen mag je sowieso van mij bestraffen met een warn. Afwijkende meningen moet je gewoon laten gaan of een normale discussie over voeren. Onzin uitspraken waarvan je weet dat ze uitlokkend zijn gewoon reporten en niet op reageren of gewoon weglachen. Anders blijven ze komen en dan krijg je dit soort onzin.

Want svb is misschien wel de meest opvallende maar zeker niet de enige die dit soort ongenuanceerde opmerkingen maakt. Als iedereen zich gaat verlagen naar dat niveau kan je bezig blijven.
Ongelezen bericht Geplaatst op 08-11-2018, 15:33 
 
Hardtraxx Crew
Avatar gebruiker

Iemand zijn afkomst vermelden hoort inderdaad niet te kunnen en hier heeft SVB ook net een warn voor gekregen. We hebben er nog geen tijd voor gehad om een actie in te stellen. Ik zit bijvoorbeeld midden in mijn tentamenperiode die na morgen pas af is :P

Verder ben ik het eens met wat Broken Balance zegt. Wij zijn hier niet om te beoordelen of iets om een mening draait of juist om het uitlokken van reacties. Het moet wel heel overduidelijk zijn, wil ik hier een warn of ban voor gaan uitdelen. De vrijheid van meningsuiting blijft ook op dit forum gelden :)
Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Forumoverzicht » Hardtraxx » Mededelingen & Updates