Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Vorige  1, 2, 3, 4
Ongelezen bericht Geplaatst op 04 jan 2019 14:19 
 
Kraak... Piep...
Avatar gebruiker

Hardtraxx Awards 2018

Uitslagen:

Beste hardstyle artiest van 2018

01. Phuture Noize

Afbeelding

Met een overweldigende meerderheid is Phuture Noize volgens Hardtraxx de beste hardstyle artiest van 2018. Hij heeft zeker de aandacht getrokken door het Qapital anthem, zijn album, zijn recente EP en het gehele verhaal en de show er om heen die hij tal van keren heeft laten zien en horen op feesten als Defqon en zijn album release party, Black Mirror Society.

02. Clockartz
03. Wildstylez

Beste hardcore artiest van 2018

01. Ophidian

Afbeelding

Met eveneens een grote meerderheid is Ophidian als beste hardcore artiest gestemd. Het moge duidelijk zijn waarom. De man kan melodieuze hardcore en industrieel hardcore als de beste maken. Hij heeft dit jaar zijn productiekunsten laten zien in zijn EP's en video's. Zijn draaikunsten zijn dit jaar natuurlijk ook opgevallen met een geweldige set op Q-Base en een meeslepende liveset op Resonate.

02. Sefa
03. Nosferatu

Beste nieuwkomer van 2018

01. Primeshock

Afbeelding

Ook een duidelijke winnaar. Primeshock heeft met hun energieke stijl en hun verfrissende podcast laten zien hoeveel ze waard zijn in de scene. Ze zijn apart en samen natuurlijk een paar keer opnieuw begonnen onder andere namen maar als Primeshock schoten ze vooruit en hebben onderhand een trouwe fanbase.

02. Rejecta
03. Keltek

Beste oude rot van 2018 (Classics)

01. Thera

Afbeelding

Met het gros van de stemmen is Thera hier de winnaar. Thera heeft laten zien dat hij enorm gevarieerde setjes kan neerzetten als het gaat om classics of early. De platen van Theracords gemixt met oude knallers van collega's garandeert altijd voor een heerlijk setje, dit heeft hij bijvoorbeeld op Origins natuurlijk enorm laten zien.

02. Crypsis
03. Adaro

Beste MC van 2018

01. MC Livid

Afbeelding

De prijs voor de beste MC gaat naar MC Livid. Deze MC heeft veel hostings gehad dit jaar en men is altijd positief en tevreden over zijn toevoeging aan de setjes en de beleving. Zijn rol op onder andere Q-Base in de Spoontechbunker was geweldig uitgevoerd. Als we een MC voor de raw podia mochten kiezen, dan zou het MC Livid zijn.

02. MC Da Syndrome
03. MC Villain

Beste outdoor feest van 2018

01. Defqon.1

Afbeelding

Defqon.1 is het beste outdoor feest van 2018. Geen enkel feest kan het hele weekend zo vol gezelligheid en goede muziek zitten. Voor elke liefhebber is er iets en iedereen komt er weg met zijn eigen verhalen. De show en de productie zitten altijd piekfijn in elkaar.

02. Q-Base
03. Rebirth Festival

Beste indoor feest van 2018

01. Origins

Afbeelding

De eerste plaats gaat naar Origins. De eerste editie heeft dusdanig een indruk op ons achtergelaten dat het gelijk het beste indoor evenement is geworden, daarmee verslaat het gigantische producties als Hard Bass, Qlimax en Qapital. En we kunnen zien waarom, alles was tot in de nopjes geregeld, de line up was geweldig, het geluid was goed en de setjes waren ijzersterk. Iedereen kijkt uit naar de volgende editie.

02. Qlimax
03. Bass Protocol: Chapters Of The Mind

Beste album van 2018

01. Phuture Noize - Black Mirror Society

Afbeelding

Het beste album van dit jaar is Black Mirror Society. Met platen als Black Mirror Society, Circles & Squares en World Of Distortion zit dit album vol met geweldige platen. Het album heeft platen in een bepaalde sfeer en in een bepaald verhaal. De setjes die bij dit album horen waren ook geweldig om bij te zijn en het feest er om heen was ook toonaangevend voor de sfeer die in dit album te vinden is.

02. Vazard - Chapters Of The Mind
03. Headhunterz - The Return Of Headhunterz

Beste feestmoment van 2018

01. Phuture Noize - Black Mirror Society @ Defqon.1

Afbeelding

Het setje, de sfeer het applaus aan het einde, alles klopte aan dit moment. Toegevoegd daarnaast is ook natuurlijk de BMS release party. Phuture Noize kon op veel stemmen rekenen als het gaat om sfeer bij zijn setjes en het applaus op het einde. Bijgerekend zijn hier ook de sfeer op zijn album release party en Qlimax.

02. Q-Base: Spoontech & Convoi Exceptionel:
De Spoontech bunker en de verschillende setjes konden op veel stemmen rekenen, in het specifiek Vazard. Daarnaast waren er ook veel stemmen voor het geluid en de sfeer in de Convoi bunker.

03. Shockerz: Origins (& Shockerz + Resonate): De feesten van deze organisatie konden ook veel stemmen genieten. Specifiek vonden veel mensen Origins een geweldige sfeer hebben, vooral in zaal twee. De sfeer tijdens Thera kreeg veel pluspunten. Noemenswaardig zijn het aantal stemmen dat Ophidian zijn set kreeg op Resonate, daarnaast was er lof voor wat losse sets op Shockerz.

Beste organisator van 2018

01. Q-Dance

Afbeelding

Q-Dance blijft onze nummer een als het om het organiseren van feesten gaat. Bij Q is kwaliteit altijd gegarandeerd. Een grote show als Qlimax, een grote gezellige boel op Defqon, een knallende afsluiter van Q-Base en een uniek concept als Wow Wow gaan er bij ons goed in. Zodoende is Q-Dance op nummer een te vinden als de beste organisator.

02. Shockerz
03. B2S

Beste hardstyle set van 2018

01. Phuture Noize presents: Black mirror Society @ Defqon.1

Afbeelding

Opnieuw is Phuture Noize met zijn set op Defqon.1 de winnaar. De set samen met de visuals zorgde voor een geweldige beleving. De set werd zo goed ontvangen dat er op het einde een daverende staande ovatie werd gegeven. Geen twijfel mogelijk dat dit zodoende voor veel mensen het beste setje was, vol met kippenvel.

02. Vazard @ Q-Base
03. Phuture Noize @ Qlimax

Beste hardcore set van 2018

01. Ophidian: Blackbox @ Q-Base

Afbeelding

Ophidian: Blackbox @ Q-Base is gekozen als de beste hardcore set. Als persoon die er bij was, kan ik dat beamen. De enorm gevarieerde set met snoeiharde kicks op loepzuiver geluid was voor mij persoonlijk wel de beste industrial hardcore set die ik ooit heb gehoord. Mensen stonden met open mond te kijken hoe Ophidian dit allemaal haarfijn aan elkaar mixte. De foto is helaas de enige die ik van dat moment kon vinden, beetje wazig. Maar de bunker was tot aan de nok gevuld.

02. Wavolizer & Geck-O @ Defqon.1
03. Ophidian LIVE @ Resonate

Meest tegenvallende artiest van 2018

01. Radical Redemption

Veel mensen hier waren teleurgesteld in het album van Radical Redemption, zodoende is hij hier op plek nummer een beland. Men was teleurgesteld dat hij vrijwel zijn vorige album herhaalde, de kicks heel schel waren en dat zijn setjes zodoende tegenvielen.

02. Noisecontrollers
03. Malice

Meest tegenvallende set van 2018

01. Team Red @ Hard Bass

De winnaar van deze award is Team Red op Hard Bass. Het grootste kritiekpunt was hier het enorm hoge BPM en het contrast met de vorige set. Zodoende waren veel mensen teleurgesteld.

02. Tweekacore @ Qlimax
03. Endymion 20 Years @ Defqon.1

Dit waren de Hardtraxx awards, voel je vrij om artiesten te taggen op socials oid voor deze prestigieuze prijzen. :P
Ongelezen bericht Geplaatst op 04 jan 2019 14:20 
 
Kraak... Piep...
Avatar gebruiker

Ik had graag extra stukjes voor 2 en 3 van elke categorie getikt (had ik ook gedaan) maar het overschrijdt het aantal tekens.
Ongelezen bericht Geplaatst op 04 jan 2019 14:37 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Leuk gedaan zo met de uitslag :thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 04 jan 2019 14:42 
 
Hardtraxx Veteran

Justinhafc schreef:
Leuk gedaan zo met de uitslag :thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 04 jan 2019 15:20 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Valt nu wel op dat Phuture Noize hier echt enorm populair is. :P
Ongelezen bericht Geplaatst op 04 jan 2019 15:28 
 
Kraak... Piep...
Avatar gebruiker

Ben niet een groot PN fan, echter vind ik het wel terecht als je over het hele jaar qua setjes, producties, boekingen e.d. kijkt.
Ongelezen bericht Geplaatst op 04 jan 2019 15:46 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Justinhafc schreef:
Leuk gedaan zo met de uitslag :thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 04 jan 2019 16:25 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Broken Balance schreef:
Ben niet een groot PN fan, echter vind ik het wel terecht als je over het hele jaar qua setjes, producties, boekingen e.d. kijkt.


Dit.

Verder ook leuke verhaaltjes er bij man :thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 04 jan 2019 17:34 
 
Hardtraxxer

Broken Balance schreef:
Meest tegenvallende artiest van 2018
02. Noisecontrollers


Noisecontrollers? :lol:

Is nog gekker dan de Gouden Bal verkiezing met Messi op plaats 5...
Het klopt dat hij de lat inmiddels zo ontzettend hoog heeft gelegd voor zichzelf, maar imo hoort hij nooit in zo'n rijtje thuis. Echter, 2019 mag natuurlijk wel iets productiever dan 2018.
Ongelezen bericht Geplaatst op 04 jan 2019 17:51 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Als Noisecontrollers fan van het eerste uur vind ik het heel jammer, ik heb ook op hem gestemd.

Ik vond zijn XXlerator show echt fantastisch, maar bijvoorbeeld die set op Defqon vond ik een beetje tegenvallen. 3 platen uitgebracht dit jaar: This Is Our World was vet, The Night ok en Vampires ook goed, maar bijvoorbeeld vorig jaar had hij veel meer releases en ook wat meer baanbrekende platen om maar zo te zeggen. Het kan omdat voor mij de lat bij hem ook enorm hoog ligt omdat hij altijd wat nieuws verzint en het allemaal goed klinkt.

Ik weet niet, normaal gezien kan hij een stempel drukken op het hardstyle-jaar, maar dat is dit jaar niet echt gelukt. Ben wel benieuwd naar de nieuwe platen zoals het Hard Bass anthem en die Scooter remix, hopelijk komt er meer goed materiaal uit.
Ongelezen bericht Geplaatst op 04 jan 2019 17:55 
 
Hardtraxx Veteran

Tegenvallend =! slecht perse
Ongelezen bericht Geplaatst op 04 jan 2019 18:01 
 
Kraak... Piep...
Avatar gebruiker

Juniorstylez schreef:
Broken Balance schreef:
Meest tegenvallende artiest van 2018
02. Noisecontrollers


Noisecontrollers? :lol:

Is nog gekker dan de Gouden Bal verkiezing met Messi op plaats 5...
Het klopt dat hij de lat inmiddels zo ontzettend hoog heeft gelegd voor zichzelf, maar imo hoort hij nooit in zo'n rijtje thuis. Echter, 2019 mag natuurlijk wel iets productiever dan 2018.


Tot zo ver neem ik deze comment serieus.

En wat Khadber en Spobbertiet zeggen. Het valt tegen omdat mensen zijn platen van dit jaar minder vinden dan verwacht, zijn setjes vond men tegenvallen en over het geheel hadden ze meer verwacht van hem ten opzichte van andere jaren. Zodoende viel het tegen, betekent niet dat hij niet kan produceren o.i.d.
Ongelezen bericht Geplaatst op 05 jan 2019 01:00 
 
Organisator
Avatar gebruiker

Ongelofelijk. Dat we gewoon 4x genoemd worden in de resultaten is volslagen gekkenwerk. We weten niet hoe we jullie allemaal kunnen bedanken. We kregen gewoon kippenvel toen we het zagen..

Bedankt. Echt bedankt. Bizar!
Ongelezen bericht Geplaatst op 05 jan 2019 14:38 
 
Artiest
Avatar gebruiker

Echt heel vet om als beste nieuwkomer te eindigen, voelt geweldig! Onwijs bedankt :D (L)
Ongelezen bericht Geplaatst op 09 jan 2019 10:04 
 
Organisator
Avatar gebruiker

Wat een waardering, prachtig om te zien dat we ook bij de meest kritische (en dat bedoelen we zeker niet negatief) hardstyle fanbase nog altijd na al die jaren zo gewaardeerd worden. Bedankt!
Ongelezen bericht Geplaatst op 10 jan 2019 15:24 
 
Artiest
Avatar gebruiker

yo boys, we just heard this and we are really proud to have your support. Promise you we are going to bring more cool music and shows for you next year and also release them a bit quicker so you can play them too. For now as a thanks we decided to give away the Caged Epic for you guys. Enjoy it and talk soon!!

Download: https://goo.gl/SF5DMm
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2019 09:39 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Helemaal vergeten te stemmen haha, maar wel vet gedaan BB :thumbup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2019 09:42 
 
Donateur
Avatar gebruiker

Ja, mooi werk idd BB :thumbup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2019 12:55 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Clockartz schreef:
yo boys, we just heard this and we are really proud to have your support. Promise you we are going to bring more cool music and shows for you next year and also release them a bit quicker so you can play them too. For now as a thanks we decided to give away the Caged Epic for you guys. Enjoy it and talk soon!!

Download: https://goo.gl/SF5DMm

Volgend jaar op B-Frontliner stemmen, dan krijgen we misschien een keer World Outside.
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2019 13:52 
 
Donateur
Avatar gebruiker

Liever slecht gedrag negeren.
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2019 17:26 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Hoeft niet zo snel, kan ook later in dat decennium.
Vorige  1, 2, 3, 4
Forumoverzicht » Algemeen » Algemeen