Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
1, 2  Volgende
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 dec 2020 18:52 
 
Kraak... Piep...
Avatar gebruiker

De Uitslag

Beste hardstyle artiest van 2020
01. B-Front


Afbeelding

02. D-Block & S-Te-Fan
03. Phuture Noize

Met meerdere topreleases zoals Thank God For Music, Letting Go en het geweldige Qlimax anthem The Light Of Darkness heeft B-Front bewezen de beste artiest van 2020 te zijn. Ondanks dat er door omstandigheden geen album kon worden uitgebracht heeft hij met deze platen en veel verrassende collabs laten zien dat hij de beste is en volgend jaar ook sterk in gaat.

Op plek twee vinden we D-Block & S-Te-Fan die ook met veel consistent geweldige releases een sterk jaar hebben gehad. Er achter is Phuture Noize natuurlijk met zijn geweldige album en eveneens sterk Qlimax anthem.

Beste hardcore artiest van 2020
01. Ophidian


Afbeelding

02. Sefa
03. Tha Playah

Met twee Thunderdome anthems heeft Ophidian het jaar sterk afgesloten.Dit jaar heeft hij nog maar eens laten zien waarom hij een van de beste en meest talentvolle en muzikale hardcore artiesten is. Met sterke platen zoals Silver, 99 en This World heeft hij dit jaar zichzelf van zijn beste kant laten horen bij het grote publiek.

Op twee vinden we Sefa die nog altijd in populariteit blijft stijgen met ook een sterk Qlimax anthem. Op drie staat Tha Playah die ook dit jaar weer heeft bewezen een van de beste mainstream producers te zijn.

Beste nieuwkomer van 2020
01. Horyzon


Afbeelding

02. Voidax
03. Serzo

De beste nieuwkomer van dit jaar is Horyzon. Hij kreeg alle ogen op zich gericht met het enorm sterke nummer Gravity. Hij heeft met platen als Wandering en To The Stars laten zien dat we hem in de toekomst zeker in de gaten moeten blijven houden.

Op twee vinden we Voidax die met zijn releases op Rough Recruits ook een sterk jaar heeft gehad. Serzo, die op DWX met sterke melodieuze platen zoals Give It To Me en Call For Love uitkwam, vult plek 3.


Beste oude rot van 2020 (Classics)

01. Thera


Afbeelding

02. The Pitcher
03. Geck-O

Op nummer 1 dit jaar staat niemand anders dan DJ Thera. Met zijn T.C.C. album heeft hij laten zien waarom hij een meester in de oudere stijl. De trackkeuze voor oude platen bij zijn sets blijven natuurlijk altijd enorm goed. Wanneer Thera op een classics of early feest staat, weet je dat je er 100% heen moet.

Op twee vinden we The Pitcher die eveneens met sterke classics setjes met goed mixwerk zichzelf onderscheidt. Ten slotte hebben we Geck-O die dit jaar eveneens alleen maar sterke classics setjes heeft neergezet.

Beste MC van 2020
01. Villain


Afbeelding

02. DV8
03. Da Syndrome

Villain is de beste MC van 2020. Met zijn hart voor de scene is het verdient dat hij elk jaar op de grootste feesten staat. We hebben hem gezien op Dediqated en Qlimax: The Source. Zelfs zonder veel feesten om op te staan weet hij nog plek nummer 1 binnen te slepen.

Op twee vinden we DV8 die de perfecte MC was voor B-Front's Coffeclub dit jaar en veel gezelligheid daardoor creëerde. Da Syndrome op 3 blijft natuurlijk een bak energie op elk feest, daarom willen we hem snel terug zien.

Beste feest van 2020
01. Dediqated


Afbeelding

02. Spectrum/B-Front's Coffeeclub
03. Unpolished

Natuurlijk vinden we Dediqated dit jaar op nummer 1. Dit feest had alles, een enorm sterke feestsfeer, alle muziek die we maar konden verzinnen binnen de harder styles en dat alles door het Gelredome. En de top 25 op het einde was natuurlijk legendarisch.

Op de tweede plek staan Spectrum en B-Front's Coffeeclub. Het feest georganiseerd door Job & Bram dat super is ontvangen door alle bezoekers wegens de toewijding aan de fans van de muziek. B-Front's Coffeclub was ook een lichtpuntje in dit jaar en super mooie en gezellige oplossing. Op plek 3 vinden we Unpolished, de dreunen die op door de Warehouse galmden waren ongekend hard en de sfeer en show gaf het een extra speciaal tintje.

Beste livestream van 2020
01. Defqon.1 @ Home


Afbeelding

02. Qlimax: The Source
03. Hardtraxx Quarantine Sessions

De beste livestream van dit jaar is het Defqon.1 @ Home weekend. Voor velen een weekend met vrienden om de sfeer van Defqon.1 alsnog te krijgen. De vele setjes waren supergoed. De quiz was eveneens geweldig gedaan. Daarnaast was de show en de aankleding van ongekend niveau, dat allemaal voor een livestream. Dit werd met de eindshow nog maar eens bevestigd.

Op twee vinden we de ongekend sterke stream van Qlimax waar Q-Dance zich wederom heeft overtroffen. Ten slotte vinden we het initiatief van Chroman, de Hardtraxx Quarantine Sessions die eveneens gezellige avonden en sterke setjes hebben voortgebracht.

Beste album van 2020
01. Phuture Noize - Silver Bullet


Afbeelding

02. Thera & T.C.C - From The Heart
03. Udex - Corrupted

Het beste album van het jaar is Silver Bullet van Phuture Noize. Hoe kon het ook anders met deze enorm moderne en futuristische aanpak van Hardstyle. Dit album was van een ander niveau met unieke productie elementen, geweldige crossovers met andere genres en in de basis gewoon sterke hardstyle platen met een verhaal en show er omheen.

Op twee vinden de geweldige throwback naar de oudere hardstyle van Thera. Op drie vinden we het album van Udex, waar hij met zijn mechanische sound sterk laat zien.

Beste feest/livestream moment van 2020
01. Dediqated


Afbeelding

02. Defqon.1 @ Home
03. B-Front's Coffeeclub

De beste feestmomenten van dit jaar waren op Dediqated. De Qlubtempo, Raw Classics en Top 25 waren de uitschieters om in het Gelredome te mogen meemaken. Daarnaast is het grootste moment natuurlijk Angel, waarbij de engel uit het podium kwam als eerbetoon. Vervolgens werd daarna afgesloten met Encore om dit hele feest ten einde te brengen.

Op twee vinden we Defqon.1 @ Home met de geweldig quiz, podia en natuurlijk het winnen van de Q-Dance Card door ons eigen patrickjeb. Natuurlijk was de afsluiting met The Show Must Go On en het uitzinnige vuurwerk een geweldig moment. Ten slotte was er natuurlijk de sfeer en gezelligheid op B-Front's Coffeeclub.

Beste organisator van 2020
01. Q-Dance


Afbeelding

02. b2s
03. Reaktor

Op nummer een vinden we dit jaar natuurlijk Q-Dance. Ondanks het virus van dit jaar heeft Q-Dance alsnog laten zien waarom ze de beste organisator zijn. Met Dediqated als beste feest, Defqon als beste livestream en Qlimax als unieke ervaring lieten ze zien de beste te zijn.

b2s heeft eveneens een sterk jaar gehad met de Supersized livestream en de Decibel livestream. Ten slotten hebben we Reaktor die met Unpolished een geweldig feest hebben neergezet, het laatste feest voor de lockdown.

Beste label van 2020
01. Roughstate


Afbeelding

02. Scantraxx
03. DWX

Het beste label dit jaar is Roughstate. Met topreleases van al zijn artiesten en alle geweldige guestreleases op Rough Recruits kon het ook niet anders. Al hun artiesten hebben een sterk jaar gehad. Eveneens hebben we geweldige platen op Rough Recruits kunnen horen van onder andere The Machine en Voidax.

Op twee vinden we Scantraxx die groot blijven en dit jaar zijn ingegaan met een compleet nieuwe indeling. Op drie vinden we natuurlijk het grote DWX die langzamerhand een geweldig label worden met de vele nieuwe artiesten.

Beste hardstyle set van 2020
01. Ghost Stories @ Defqon.1 @ Home


Afbeelding

02. D-Block & S-Te-Fan @ Defqon.1 @ Home
03. B-Front & Geck-O @ Defqon @ Home

Ghost Stories hebben de hardstyle set van het jaar. Met hun sterke optreden op Defqon.1 kon je zien dat alles live enorm goed doorkwam met de zang. De hele set door hing er een geweldige sfeer met geweldige platen.

Op twee vinden we D-Block & S-Tefan op het zelfde feest, natuurlijk moest dit goed worden nu ze een anthem kregen. Op drie vinden we B-Front & Geck-O die een heel sterk raw classics setje hebben neergezet.

Beste hardcore set van 2020
01. Millenium Mayhem @ Dediqated


Afbeelding

02. Somniac One @ Unpolished
03. Geck-O & Wavolizer pres: Beyond Silver

Dit jaar is de Millenium Mayhem op Dediqated het beste hardcore setje. Met alle geweldige klassiekers die door het Gelredome heen vlogen moest dit ook wel de nummer 1 worden.

Op twee vinden we Somniac One op Unpolished, waar ze zoals altijd een heerlijk gevarieerde set neerzette met industrial, oude hardcore en stevige techno. Op drie vinden we Geck-O & Wavolizer die perfect de sfeer en genialiteit van hun setje op Defqon.1 2018 op de silver na hebben gedaan.
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 dec 2020 19:28 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Word nog aangevuld

Beste hardstyle artiest van 2020
01. Phuture Noize
02. Wildstylez
03. DBSTF

Beste nieuwkomer van 2020
01. Serzo
02. Horyzon
03. Jay Reeve

Beste oude rot van 2020 (Classics)

01. The Pitcher
02. Dj Thera
03.

Beste MC van 2020
01. Villain
02.
03.

Beste feest van 2020
01. Dediqated
02. -
03. -

Beste Livestream van 2020
01. Hardstyle Quarantine
02. Qlimax The Source
03. Qonnect

Beste album van 2020
01. Phuture Noize - Silverbullet
02. Brennan Heart & Friends - Brennan Heart
03. Thera & T.C.C | From The Heart

Beste feest/livestream moment van 2020
01. Qlimax - The Source > De daadwerkelijke show
02. Dediqated > De "Angel" tribute
03. Defqon - Show Must Go On

Beste organisator van 2020
01. Q-Dance
02. -
03. -

Beste label van 2020
01. DWX
02. Scantraxx
03. Art of Creation

Beste hardstyle set van 2020
01. Frontliner @ Qonnect Qlassics
02. The Pitcher Live @ B2S SuperSized Kingsday 2020
03. Zany | Early Hardstyle Livestream

Heb mijzelf even niet genomineerd, niet dat ik een hoge dunk van mijzelf heb hoor maar luister eigenlijk voornamelijk eigen sets met af en toe een uitzondering :$

Edit:
Misschien ook een categorie voor beste show/podcast?
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 dec 2020 19:32 
 
Hardtraxx Veteran

Beste hardstyle artiest van 2020
01. B-Front
02. Adaro (mede door z'n streams/activiteit)
03. D-Block & S-te-Fan

+ Toch even een speciale vermelding voor Rebelion Overdose

Edit: en Jay Reeve :$

Beste hardcore artiest van 2020
01. Dr. Peacock
02. Sefa
03.

Beste nieuwkomer van 2020
01. Horyzon
02. Emnity
03. Tomahawkz

Beste oude rot van 2020 (Classics)

01. DJ Thera
02. The Pitcher
03.

Beste MC van 2020
01. Villain
02. MC DL
03.

Beste feest van 2020
01. Dediqated
02. Defqon @ Home
03. Qlimax @ Home

Beste livestream van 2020
01. Defqon
02. Qlimax
03. Qapital

Beste album van 2020
01. Rebelion | The First Dose
02. Phuture Noize | Silver Bullet
03. Thera & T.C.C | From The Heart

Beste feest/livestream moment van 2020
01. B-Front & Geck-O early raw set @ Defqon stream
02. Sub Zero Project @ Qlimax stream
03. Rooler @ Qapital stream

Beste organisator van 2020
01. Q-Dance
02.
03.

Beste label van 2020
01. Roughstate
02. End Of Line
03. DWX

Beste hardstyle set van 2020
01. B-Front & Geck-O @ Defqon @ Home
02. Rooler @ Qonnect: Qapital
03. Sub Zero Project @ Qlimax: The Source

Beste hardcore set van 2020
01. Dr. Peacock @ Defqon @ Home
02.
03.
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 dec 2020 19:58 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. B-Front
02. Phuture Noize
03. D-Block & S-te-Fan

Beste hardcore artiest van 2020
01. Sefa
02. Mad Dog
03. Panic

Beste nieuwkomer van 2020
01. Voidax (tja nieuwkomer)
02. RWND
03. Inner Conflict

Beste oude rot van 2020 (Classics)

01. Thera
02. Jones (Wouter Jansen)
03. Brennan Heart (Blademasterz)


Beste MC van 2020
01. DV8 (B-Front's Coffe Club)
02. Villain
03. DL / Sarge

Beste feest van 2020
01. B-Front's Coffee Club Udenhout (editie 2)
02. I AM HARDSTYLE (Amsterdam)
03. I Am Hardstyle (Duitsland, Keulen)

Beste livestream van 2020
01. Qlimax
02. Defqon.1
03. Intents

Beste album van 2020
01. Silver Bullet
02. Brennan Heart & Friends
03. Sound Rush - Brothers

Beste feest/livestream moment van 2020
01. De sfeer tijdens eigenlijk elke B-Front's Coffee Club.
02. Eindshow Defqon.1 (Show Must Go On)
03. Clip A New World - Phuture Noize (Qlimax)

Beste organisator van 2020
01. Q-Dance
02. Intents
03. B2S

Beste label van 2020
01. Dirty Workz
02. Scantraxx
03. I AM HARDSTYLE

Beste hardstyle set van 2020
01. B-Front @ I AM HARDSTYLE Amsterdam
02. B-Front & Phuture Noize @ B-Front's Coffee club (2)
03. D-Block & S-te-Fan @ Madness Resurrection Keulen

Beste hardcore set van 2020
01. The Viper @ Decibel Stay Loud
02. Sefa @ Qlimax
03. Sefa @ Mysteryland · Let's get high
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 dec 2020 21:20 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. Act Of Rage
02. B-Front
03. Radical Redemption

Beste nieuwkomer van 2020
01. Aftershock
02.
03.

Beste oude rot van 2020 (Classics)

01.
02.
03.

Beste MC van 2020
01. Nolz
02. Villain
03.

Beste feest van 2020
01. Reverze
02. Dediqated
03. Qlimax @ Home

Beste livestream van 2020
01. Qlimax
02. Defqon
03. Intents

Beste album van 2020
01. The Chronicles Of Chaos
02.
03.

Beste feest/livestream moment van 2020
01. Sfeer bij Act Of Rage @ Reverze
02. Sub Zero Project - Rave Into space @ Reverze
03.

Beste organisator van 2020
01. Q-Dance
02.
03.

Beste label van 2020
01. End Of Line
02. Minus Is More
03. Roughstate

Beste hardstyle set van 2020
01. Act Of Rage @ Reverze
02. B-Front @ Defqon - Home
03. Radical Redemption - The Chronicles Of Chaos Album Stream
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 dec 2020 22:09 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. B-Front
02. Phuture Noize
03. Horyzon

Beste hardcore artiest van 2020
01. Ophidian
02. Dolphin
03. Somniac One

Beste nieuwkomer van 2020
01. Horyzon
02. Voidax
03. Aria

Beste oude rot van 2020 (Classics)
01. DJ Thera
02. The Pitcher
03. Geck-O

Beste MC van 2020
01. Villain
02. Ruffian
03.

Beste feest van 2020
01. Dediqated
02. Unpolished
03. DJ Thera Solo

Beste livestream van 2020
01. Defqon.1
02. Qlimax
03. Intents

Beste album van 2020
01. Phuture Noize - Silver Bullet
02. Dolphin - Ebbs & Flows
03. DJ Thera & T.C.C. - From The Heart

Beste feest/livestream moment van 2020
01. Angel tijdens de Top 25 op Dediqated
02. B-Front's Coffee Club
03. Spectrum of Hardstyle met veel hardtraxxers bij elkaar

Beste organisator van 2020
01. Q-Dance
02. Reaktor
03. Spectrum

Beste label van 2020
01. Roughstate
02. Art Of Creation
03. DWX

Beste hardstyle set van 2020
01. Raw Classics @ Dediqated
02. Ghost Stories @ Defqon.1 at Home
03. DJ Thera & Pavo @ DJ Thera Solo

Beste hardcore set van 2020
01. Somniac One @ Unpolished
02. Rude Awakening @ Unpolished
03. Ophidian @ Thunderdome Stream
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 dec 2020 22:26 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01.D-Block & S-Te-Fan
02.Clockartz
03.B-Front

Beste hardcore artiest van 2020
01.Ophidian
02.Somniac one
03.Dr. Peacock

Beste nieuwkomer van 2020
01. Voidax
02. Horyzon
03. Emnity

Beste oude rot van 2020 (Classics)

01. The Pitcher
02. DJ Thera
03.

Beste MC van 2020
01. Villian
02.
03.

Beste feest van 2020
01. Dediqated
02. Unpolished
03. Spectrum

Beste livestream van 2020
01. Qlimax - The source
02. Defqon.1 at Home
03. Quarantaine sessions

Beste album van 2020
01. Phuture Noize - Silver Bullet
02. T.C.C. - From The Heart
03. D-Verze - The Internal

Beste feest/livestream moment van 2020
01. Sfeer Dediqated
02. Defqon - The show must go on
03. Dediqated top 25

Beste organisator van 2020
01. Q-dance
02. Reaktor
03. Spectrum

Beste label van 2020
01. End of line
02. Dirty workz
03. Scantraxx

Beste hardstyle set van 2020
01. D-Block & S-Te-Fan @ Defqon.1 at Home
02. Geck-O & B-front @ Defqon.1 at home
03.Clockartz @ Spectrum of the harderstylez

Beste hardcore set van 2020
01. Somniac one @ PRSPCT presents an evening with Somniac One
02. Millenium Mayhem @ Dediqated
03. Somniac one @ Unpolished
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 dec 2020 23:31 
 
Hardtraxx Addict
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. D-Sturb
02. Vyral
03. Thera

Beste hardcore artiest van 2020
01. Ophidian
02. The Playah
03. Mad Dog

Beste nieuwkomer van 2020
01. Horyzon
02. Voidax
03. Radianze

Beste oude rot van 2020 (Classics)

01. Crypsis
02. Davide Sonar
03. Thera

Beste MC van 2020
01. Geen
02. Enkele
03. MC

Beste feest van 2020
01. Dediqated
02. HardClassics @ ZAK
03. Epic
Eervolle vermelding voor Spectrum

Beste livestream van 2020
01. Rebirth
02. Defqon
03. Intents

Beste album van 2020
01. Thera & T.C.C. – From The Heart
02. Thera & T.C.C. – From The Heart
03. Thera & T.C.C. – From The Heart
Wil al mijn 6 punten hierop inzetten gaarne.

Beste feest/livestream moment van 2020
01. Acid Nightmare en alle andere early door Gelredome tijdens de Qlubtempo parade
02. Natural door Gelredome in de Dediqated top 25
03. Thera die The Piano Song draaide op HardClassics

Beste organisator van 2020
01. Q-dance
02. HardClassics
03. Spectrum

Beste label van 2020
01. Theracords
02. Spoontech
03. End Of Line

Beste hardstyle set van 2020
01. Qlubtempo set @ Dediqated
02. Birth of raw set @ Dediqated
03. Thera @ HardClassics

Beste hardcore set van 2020
01. Millenium set @ Dediqated
02.
03.
Ongelezen bericht Geplaatst op 17 dec 2020 01:14 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. Phuture Noize
02. B-Front
03. Wasted Penguinz

Beste hardcore artiest van 2020
01. Re-style
02. Access One
03. Skinrush

Beste nieuwkomer van 2020
01. Spectre
02. Nightcraft
03. Valido

Beste livestream van 2020
01. De streams van Wasted Penguinz
02. Brennan Heart & Friends album showcase
03.

Beste album van 2020
01. Phuture Noize - Silver Bullet
02. Brennan Heart & Friends
03.


Beste organisator van 2020
01. Q-Dance
02.
03.

Beste label van 2020
01. Dirty Workz
02. Scantraxx
03. Roughstate
Ongelezen bericht Geplaatst op 17 dec 2020 03:15 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. B-Front
02. Phuture Noize
03. D-Block & S-te-Fan

Beste hardcore artiest van 2020
01. -
02. -
03. -

Beste nieuwkomer van 2020
01. Hyjacked
02. Radianze
03. Horyzon

Beste oude rot van 2020 (Classics)

01. Dj Thera
02.
03. -

Beste MC van 2020
01. Livid
02. Da Syndrome
03. Villain

Beste feest van 2020
01. You're Not Ready w/ Rebelion 013 Tilburg
02. HardClassics - Start of a new Chapter
03. Delete & Friends #3

Beste livestream van 2020
01. Qlimax The Source
02. Defqon.1 at Home
03. Rebirth

Beste album van 2020
01. Phuture Noize - Silver Bullet
02. Rebelion - The First Dose
03. Sound Rush - Brothers

Beste feest/livestream moment van 2020
01. De laatste warme en zonnige dag van het jaar toch nog met een biertje op een feestje staan bij HardClassics
02. Rebelion die hun set opende met Bassline Junkie waarna iedereen spontaan ging staan op het verplichte zit-feestje in de 013
03. Delete die zijn remix van Zany - Razzia! Draaide in de Time-Out

Beste organisator van 2020
01. Q-Dance
02. Rebirth
03. B2S

Beste label van 2020
01. End of Line
02. Roughstate
03. Art of Creation

Beste hardstyle set van 2020
01. DJ Thera @ HardClassics
02. B-Front & Adaro Classics - Rebirth Livestream
03. Rebelion Presents Overdose at Home

Beste hardcore set van 2020
01. -
02. -
03. -
Ongelezen bericht Geplaatst op 17 dec 2020 10:08 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. B-Front
02. E-Force
03. Phuture Noize

Beste hardcore artiest van 2020
01. Tha Playah
02. Dither
03. Nosferatu

Beste nieuwkomer van 2020
01.
02.
03.

Beste oude rot van 2020 (Classics)

01. The Pitcher
02. Thera
03.

Beste MC van 2020
01.
02.
03.

Beste feest van 2020
01. Magic Carnaval
02. Spectrum
03. Dit waren de enige twee feesten dit jaar :lol:

Beste livestream van 2020
01. Defqon
02. Rebirth
03. Verder neit gekeken

Beste album van 2020
01. Phuture Noize - Silver Bullet
02. Rebelion - The First Dose
03. D-Verze - The Internal

Beste feest/livestream moment van 2020
01.
02.
03.

Beste organisator van 2020
01.
02.
03.

Beste label van 2020
01.
02.
03.

Beste hardstyle set van 2020
01.
02.
03.

Beste hardcore set van 2020
01.
02.
03.

Realiseer me nu hoe weinig ik me met livestreams/feesten heb bezig gehouden dit jaar, groot deel ook amper hardstyle/hardcore geluisterd. Hopelijk volgend jaar weer wat meer!
Ongelezen bericht Geplaatst op 17 dec 2020 10:20 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. D-Block & S-te-Fan
02. Adaro
03. B-Front

Beste hardcore artiest van 2020
01. Tha Playah
02. Nosferatu
03.

Beste nieuwkomer van 2020
01.
02.
03.

Beste oude rot van 2020 (Classics)

01. The Pitcher
02. Adaro
03. Zany

Beste MC van 2020
01. DV8
02. Villain
03. MC DL

Beste feest van 2020
01. Dediqated
02. Karnaval Festival
03. verder nergens geweest

Beste livestream van 2020
01. Defqon.1
02. Decibel
03. Qlimax

Beste album van 2020
01. Sound Rush - Brothers
02. Brennan Heart - Brennan Heart & Friends
03. Phuture Noize - Silver Bullet

Beste feest/livestream moment van 2020
01. Millenium Hardcore Mayhem dat begon met Payback (Tommyknocker's Yes I Am Remix) op Dediqated.
02. Alle early klappers door het Gelredome tijdens Qlubtempo Parade op Dediqated.
03. In de regen bij B-Front tijdens Karnaval Festival terwijl al het dagjesvolk de tent in was gevlucht.

Beste organisator van 2020
01. Q-Dance
02. Karnaval Festival/Intents/Kloontjes
03.

Beste label van 2020
01. Art of Creation
02. Scantraxx
03. Roughstate

Beste hardstyle set van 2020
01. D-Block & S-te-Fan @ Defqon.1 at Home
02. Headhunterz @ Defqon.1 at Home
03. The Pitcher @ Decibel Stream 2020

Beste hardcore set van 2020
01. Millenium Hardcore Mayhem @Dediqated
02.
03.
Ongelezen bericht Geplaatst op 17 dec 2020 10:42 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. B-Front
02. Adaro
03. D-Block & S-te-Fan

Beste hardcore artiest van 2020
01. Tha Playah
02. Ophidian
03. INVADE

Beste nieuwkomer van 2020
01. Horyzon
02. Legion
03. LYNX

Beste oude rot van 2020 (Classics)
01. Thera
02. Geck-o
03.

Beste MC van 2020
01. DV8
02.
03.

Beste feest van 2020
01. B-Front's Coffee Club #1
02.
03.

Beste livestream van 2020
01. Hardtraxx Quarantine Sessions
02. Clockartz Sunset Sessions
03. Defqon.1 at Home

Beste album van 2020
01. DJ Thera & T.C.C. - From The Heart
02. D-Verze - The Internal
03. DJ Thera - The HarderTrance Collective

Beste feest/livestream moment van 2020
01. Sfeertje bij de B-Front koffieclub
02. Bamiluik van Demotion
03. #HardstyleMatters bij Slamtek & Jurheinen

Beste organisator van 2020
01. Q-Dance
02.
03.

Beste label van 2020
01. Roughstate
02. Scantraxx
03. Theracords

Beste hardstyle set van 2020
01. Clockartz - Sunset Sessions #2
02. B-Front @ Defqon.1 at Home
03. Geck-o balcony sessions

Beste hardcore set van 2020
01.
02.
03.
Ongelezen bericht Geplaatst op 17 dec 2020 10:58 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. DBSTF?
02.
03.

Beste hardcore artiest van 2020
01. Tharoza
02. Trespassed
03. SpitnoiseBeste oude rot van 2020 (Classics)

01. Thera
02. Josh & Wesz (Like Thiz, Sutra, I Survived :love: :love: :love: :love: )
03.Beste feest van 2020
01. Dediqated
02. Ons eigen besloten outdoorfeest in de zomer
03.

Beste livestream van 2020
01. Defqon
02. Qlimax
03. Decibel

Beste album van 2020
01. Thera - From The Heart
02. Thera - From The Heart
03. Thera - From The Heart

Beste feest/livestream moment van 2020
01. DediQated - Qluptempo
02. DediQated - G-Shock - Demons (Promo Remix) door het Gelredome bonjouren
03. DediQated - rest vh feest

Beste organisator van 2020
01. Q-Dance
02.
03.

Beste label van 2020
01. Wilde Westen Records
02. Barbaric Records
03.

Beste hardstyle set van 2020
01. Geck O Early Hardstyle set
02. Geck O Early Raw
03. D-Block & S-te-Fan @ Defqon.1 at Home

Beste hardcore set van 2020
01. Rosbeek & Spitnoise - Maximaal Klappen #5
02. Millennium op DediQated
03. Geck O en Wavo - Beyond Silver set
Ongelezen bericht Geplaatst op 17 dec 2020 11:18 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. B-Front
02. D-Block & S-Te-Fan
03. Thera

Beste hardcore artiest van 2020
01. Somniac One
02. Ophidian
03. Spitnoise

Beste nieuwkomer van 2020
01.
02.
03.

Beste oude rot van 2020 (Classics)

01. Thera
02. Geck-O
03. The Pitcher

Beste MC van 2020
01. MC Remi
02.
03.

Beste feest van 2020
01. Pompen in de Polder
02. Unpolished
03. Awakenings Klokgebouw

Beste livestream van 2020
01. Quarantine Sessions
02. Defqon
03. Rebirth

Beste album van 2020
01. Thera album
02. 47 x 5Y
03.

Beste feest/livestream moment van 2020
01. Rude Awakening die Psychiatric Ass pompte op Unpolished
02. Pompen in de Polder in het algemeen was vollebaaaak
03. DJ Bionicle met gekke broek

Beste organisator van 2020
01. Remi, Ramon en consorten
02. Reaktor
03. Awakenings

Beste label van 2020
01. R-Label Group
02. 47
03. Roughstate

Beste hardstyle set van 2020
01. Thera @ Pompen in de Polder
02.
03.

Beste hardcore set van 2020
01. Somniac One @ Unpolished
02. Rude Awakening @Unpolished
03.
Ongelezen bericht Geplaatst op 17 dec 2020 11:38 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. B-Front
02. Sephyx
03. Clockartz

Beste hardcore artiest van 2020
01. Dr. Peacock
02. Sefa
03.

Beste nieuwkomer van 2020
01. Horyzon
02. Serzo
03.

Beste oude rot van 2020 (Classics)
01. Geck-O
02. DJ Thera
03.

Beste MC van 2020
01. DV8 op B-Front Coffee Club
02. Ruffian op Dediqated
03.

Beste feest van 2020
01. Dediqated
02. B-Front Coffee Club (Die met Adaro en Ran-D)
03.

Beste livestream van 2020
01. Qlimax
02. Defqon
03.

Beste album van 2020
01.
02.
03.

Beste feest/livestream moment van 2020
01. Orange Card winnen op Defqon stream
02. Dediqated opening (Eerste anderhalf uur)
03. sfeer bij B-Front Coffee Club

Beste organisator van 2020
01. Q-Dance
02.
03.

Beste label van 2020
01.
02.
03.

Beste hardstyle set van 2020
01. Early Rave Rebels @ Dediqated
02. B-Front & Geck-O @ Defqon @ Home
03. Qlubtempo @ Dediqated

Beste hardcore set van 2020
01. Millenium HC @ Dediqated
02.
03.

Vul het nog wel aan als ik iets bedenk.
Ongelezen bericht Geplaatst op 17 dec 2020 11:45 
 
Kraak... Piep...
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. B-Front
02. Vyral
03. Udex

Beste hardcore artiest van 2020
01. Ophidian
02. Somniac One
03. Mad Dog

Beste nieuwkomer van 2020
01. Horyzon
02. Kruelty
03. Aria

Beste oude rot van 2020 (Classics)

01. Geck-O
02. Wavolizer
03. Thera

Beste MC van 2020
01. Villain
02. MC DL
03. MC Livid

Beste feest van 2020
01. Unpolished
02. Dediqated
03. HardClassics @ ZAK

Beste livestream van 2020
01. Defqon.1
02. PRPSCT Quarantine Streams
03. QONNECT

Beste album van 2020
01. Dolphin - Ebbs & Flows
02. Udex - Corrupted
03. Phuture Noize - Silver Bullit

Beste feest/livestream moment van 2020
01. Viper Diva @ Unpolished, ongehoord vet moment was om die muziek zo door het Warehouse te horen blazen
02. Angel moment @ Dediqated
03. Met je bek in het zonnetje staan na 6 maanden geen feest op een feest in Duitsland die zich heel netjes aan de voorwaarden hielden. Geluid goed, muziek goed, een eigen hok met vrienden, drinken en eten kwam bij je. Perfectie.

Beste organisator van 2020
01. Q-Dance
02. Reaktor
03. PRSPCT

Beste label van 2020
01. PRSPCT
02. Dogfight Records
03. Traumatic Recordings

Beste hardstyle set van 2020
01. Mind Dimension @ Annihilate Huize Maas
02. Top 25 @ Dediqated
03. B-Front @ Defqon.1 @ Home

Beste hardcore set van 2020
01. Somniac One @ Unpolished 2020
02. Rude Awakening @ Unpolished
03. Wavolizer & Geck-O - Hardcore Beyond Silver
Ongelezen bericht Geplaatst op 17 dec 2020 12:06 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. B-Front
02. D-Block & S-Te-Fan
03. Thera

Beste hardcore artiest van 2020
01. Mad Dog
02. Ophidian
03. Nosferatu

Beste nieuwkomer van 2020
01. Synthsoldier
02. Horyzon
03. Voidax

Beste oude rot van 2020 (Classics)

01. The Pitcher
02. Thera
03. B-Front

Beste MC van 2020
01. Villain
02. DV8
03. Ruffian

Beste feest van 2020
01. Dediqated
02. Thera Solo
03. Headhunterz & Wildstylez @ BonnLive Kulturgarten

Beste livestream van 2020
01. Quarantine Sessions #3 - Defqon.1 Special
02. Defqon Stream
03. Decibel stream

Qlimax was volgens Q-Dance zelf geen livestream

Beste album van 2020
01. Thera & T.C.C | From The Heart
02. Brennan Heart & Friends - Brennan Heart
03. Devin Wild - The Journey

Beste feest/livestream moment van 2020
01. Raw Classics @ Dediqated
02. Early @ Dediqated
03. De regen bij Binary system @ Hardtraxx Quarantine Sessions 3.0

Beste organisator van 2020
01. Q-Dance
02. B2S
03. Intents

Beste label van 2020
01. Roughstate
02. Scantraxx
03. Dirty Workz

Beste hardstyle set van 2020
01. Ghost Stories @ Defqon stream
02. Adaro & B-Front (classic set) ‘Rebirth Festival’ @ IPKW Arnhem by Squere
03. The Pitcher | The Sound of Hardstyle LIVE @ Studio Shelter

Beste hardcore set van 2020
01. echt
02. geen
03. idee
Ongelezen bericht Geplaatst op 17 dec 2020 13:50 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. Jay Reeve
02. D-Block & S-Te-Fan
03. B-Front

Beste hardcore artiest van 2020
Te weinig hardcore gevolgd hiervoor

Beste nieuwkomer van 2020
01. Horyzon
02. Aria
03. Final Day

Beste oude rot van 2020 (Classics)

01. Geck-o
02. Thera
03. The Pitcher

Beste MC van 2020
Te weinig MC's meegemaakt hiervoor

Beste feest van 2020
01. Dediqated
02. A State Of Trance
03. Speqtrum of the Harder Styles

Tevens mijn enige 3 feesten met de coffee clubs uitgezonderd.

Beste livestream van 2020
01. Qlimax
02. Defqon
03. Quarentine Sessions

Beste album van 2020
01. Phuture Noize - Silver Bullet
02. Udex - Corrupted
03. Thera - From The Heart

Beste feest/livestream moment van 2020
01. Patrick die de Orange Card won met de Defqon quiz
02. Sfeer bij de B-Front Coffee clubs
03. Sfeer bij Dediqated in het algemeen

Beste organisator van 2020
01. Q-Dance
02. B2s
03. Organisatie Coffee clubs

Beste label van 2020
01. Dirty Workz
02. Scantraxx
03. Roughstate

Beste hardstyle set van 2020
01. Ghost Stories @Defqon.1 2020
02. Qlubtempo Parade @Dediqated
03. B-Front & Geck-o @ Defqon 1 2020

Beste hardcore set van 2020
01. Millennium Hardcore Mayhem @ Dediqated
02. Ophidian @Defqon stream
03. Steffnov @ Quarantine Sessions 2.0
Ongelezen bericht Geplaatst op 17 dec 2020 17:48 
 
Hardtraxx Crew
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. B-Front
02. D-Block & S-te-Fan
03. Voidax

Beste hardcore artiest van 2020
01. Ophidian
02.
03.

Beste nieuwkomer van 2020
01. Voidax
02. Horyzon
03. Aria

Beste oude rot van 2020 (Classics)

01. The Pitcher
02. B-Front
03. D-Block & S-te-Fan

Beste MC van 2020
01. MC DV8
02. MC Da Syndrome
03. MC DL

Beste feest van 2020
01. Defqon Online
02. Qlimax Online
03. Intents Online

Beste livestream van 2020
01. Defqon Weekender
02. Qlimax stream
03. Da Tweekaz streams

Beste album van 2020
01. Udex - Corrupted
02. Phuture Noize - Silver Bullet
03. Radical Redemption - The Chronicles Of Chaos

Beste feest/livestream moment van 2020
01. "Queen - The Show Must Go On" afsluiter op Defqon
02. Patrick die de Orange Card wint
03. De sfeer en gezelligheid bij de B-Front's Coffeeclub edities

Beste organisator van 2020
01. Q-Dance
02. B-Front's Coffee Club
03.

Beste label van 2020
01. Roughstate
02. Dirty Workz
03. Scantraxx

Beste hardstyle set van 2020
01. B-Front @ WiSH Outdoor 2020 Livestream
02. B-Front & Geck-o @ Defqon 2020 Livestream
03. Jay Reeve @ Rebirth 2020 Livestream

Beste hardcore set van 2020
01. Broken Balance - Top 50: Tymon
02.
03.
Ongelezen bericht Geplaatst op 18 dec 2020 14:37 
 
Hardtraxx Addict
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. Phuture Noize
02. Rebellion
03. B-Front

Beste hardcore artiest van 2020
01. Tha Playah
02. Sefa
03. Angerfist

Beste nieuwkomer van 2020
01. Udex (tsja wellicht niet echt een nieuwkomer maar voor mij wel)
02. Voidax
03. Horyzon

Beste oude rot van 2020 (Classics)

01. Adaro
02. B-Front
03.

Beste MC van 2020
01. Villian
02.
03.

Beste feest van 2020
01. Qlimax
02.
03.

Beste livestream van 2020
01. Qlimax - The Source
02. Defqon - Ghost stories - Phuture Noize - Headhunterz als top setjes
03. Decibel - pussy lounge set! Echt heerlijke content!

Beste album van 2020
01. Phuture Noize - Silver Bullet
02. Rebellion - The First Dose
03. Udex - Corrupted

Beste feest/livestream moment van 2020
01. Qlimax - The Source - dan met name de SBZ + intro
02. Defqon - Ghost stories - Phuture Noize - Headhunterz als top setjes
03. Decibel - pussy lounge set! Echt heerlijke content!

Beste organisator van 2020
01. Q-Dance
02. B2S
03. Adaro - de poolparty's waren genieten!

Beste label van 2020
01. Roughstate
02. Q-Dance
03. Scantraxx

Beste hardstyle set van 2020
01. Defqon at home - Phuture Noize
02.
03.

Beste hardcore set van 2020
01. Thunderdome set- Dither
02.
03.
Ongelezen bericht Geplaatst op 18 dec 2020 16:03 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. Phuture Noize
02. D-Sturb
03. Rebelion

Beste hardcore artiest van 2020
01. Dither
02.
03.

Beste nieuwkomer van 2020
01.
02.
03.

Beste oude rot van 2020 (Classics)

01. Zatox
02.
03.

Beste MC van 2020
01. Villain
02.
03.

Beste feest van 2020
01. Reverze (toch mooi zo vlak voor de lockdown)
02. Dediqated
03. Qlimax - The Source

Beste livestream van 2020
01. Qlimax - The Source
02. Defqon. 1 at Home
03. Qapital

Beste album van 2020
01. Phuture Noize - Silver Bullet
02. Sub Sonik - Kings Never Die
03. Rebelion - The First Dose

Beste feest/livestream moment van 2020
01. Hardstyle top 25 @ Dediqated
02. Sfeer tijdens Rebelion Overdose
03. Headhunterz die The Upside Down draait tijdens Defqon.

Beste organisator van 2020
01. Q-Dance
02.
03.

Beste label van 2020
01. End of Line
02. Roughstate
03. Scantraxx

Beste hardstyle set van 2020
01. Headhunterz - Defqon. 1 at Home
02. Rebelion Overdose - Reverze
03. Phuture Noize - Defqon. 1 at Home (voor het eerst die nieuwe platen :loving:)

Beste hardcore set van 2020
01.
02.
03.
Ongelezen bericht Geplaatst op 18 dec 2020 16:54 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Nog verder aan te vullen uiteraard:

Beste hardstyle artiest van 2020
01. D-Block & S-Te-Fan
02. B-Front
03. Phuture Noize

Beste hardcore artiest van 2020
01.
02.
03.

Beste nieuwkomer van 2020
01. Voidax
02.
03.

Beste oude rot van 2020 (Classics)

01. Adaro (wist mij te verassen in diverse sets)
02. Geck-o
03. Crypsis

Beste MC van 2020
01. Dit jaar weinig van gemerkt


Beste feest van 2020
01. :cry:


Beste livestream van 2020
01. Defqon.1 (veel gezien)
02. Qlimax (niets gezien, ben benieuwd naar Netflix)
03.

Beste album van 2020
01. Phuture Noize - Silver Bullet
02. Udex - Corrupted
03.

Beste feest/livestream moment van 2020
01.
02.
03.

Beste organisator van 2020
01. Q-Dance, toch wel hoogstaand zelfs online.
02.
03.

Beste label van 2020
01.
02.
03.

Beste hardstyle set van 2020
01. DBSTF @ Defqon.1
02. B-Front @ Defqon.1
03. Geck-o & Wavolizer - Early Hardstyle LIVE 3 hours

Beste hardcore set van 2020
01.
02.
03.
Ongelezen bericht Geplaatst op 19 dec 2020 11:10 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. B-Front
02. MYST
03. E-Force

Beste nieuwkomer van 2020
01. Horyzon
02. Voidax
03. Final Day

Beste oude rot van 2020 (Classics)

01. The Machine
02. Thera
03. D-Block & S-Te-Fan

Beste label van 2020
01. Roughstate
02. Nightbreed
03. End of Line

Beste hardstyle set van 2020
01. Nuracore - Sensation Black Sessions #4 The Megamix
02. Charon pres. R«WND (meerdere setjes regelmatig opgehad)
03. Clockartz Sunset Sessions (meerdere setjes regelmatig opgehad)
Ongelezen bericht Geplaatst op 19 dec 2020 18:00 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Beste hardstyle artiest van 2020
01. Wildstylez
02. Headhunterz
03. Sub Zero Project

Beste hardcore artiest van 2020
01. Sefa
02.
03.

Beste nieuwkomer van 2020
01. Horyzon
02. Jay Reeve
03. D-Attack

Beste oude rot van 2020 (Classics)
01. 2-Sidez
02. The Qlubtempo Parade
03.

Beste MC van 2020
01. Villain
02.
03.

Beste feest van 2020
01. Dediqated
02. Defqon @ Home
03. Qlimax @ Home

Beste livestream van 2020
01. Defqon
02. Qlimax
03. Intens

Beste album van 2020
01. Phuture Noize | Silver Bullet
02. Sound Rush | Brothers
03. Brennan Heart | Brennan Heart & Friends

Beste feest/livestream moment van 2020
01. Dediqated "Angel" moment
02. Show Must Go On @ Defqon Home
03. Headhunterz & JDX - Qlimax Anthem "The Source"

Beste organisator van 2020
01. Q-Dance
02.
03.

Beste label van 2020
01. Art of Creation
02. DXW
03.

Beste hardstyle set van 2020
01. Headhunterz @ Defqon Home
02. Sub Zero Project @ Defqon Home
03. 2-Sidez @ Intents stream

Beste hardcore set van 2020
01.
02.
03.
1, 2  Volgende
Forumoverzicht » Algemeen » Algemeen