Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende
Ongelezen bericht Geplaatst op 10 jan 2014 11:10 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Als het aan de Islamitische Partij van de Eenheid (PvdE) ligt, kunnen mannen en vrouwen in Den Haag binnenkort niet meer samen zwemmen.

Dit maakt de partij bekend in het woensdag gepresenteerde verkiezingsprogramma dat begint met de tekst “In de naam van Allah, de Barmhartige de Erbarmer", volgens De Telegraaf. In het partijprogramma staat dat door het invoeren van gescheiden zwemmen "vrouwen die zich niet prettig voelen in een bad met mannen, ook weer kunnen gaan zwemmen".

De PvdE, onder leiding van lijsttrekkers Arnoud van Doorn (voormalig PVV’er) en Abdoe Khoulani, pleit verder voor het erkennen van de islamitische wijze van opvoeden binnen de pedagogische beroepsopleidingen en de bestrijding van shishalounges in Den Haag.

In maart doet de PvdE voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag, Amsterdam en Zwijndrecht.
Ongelezen bericht Geplaatst op 10 jan 2014 11:18 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Typisch voorbeeld van 'Wij komen naar jullie land en jullie moeten jullie aanpassen aan onze wensen.' Gaat er verder toch niet doorkomen lijkt mij. Denk dat onze Geert hier ook nog wel wat van zeggen :lol:
Ongelezen bericht Geplaatst op 10 jan 2014 11:22 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Lijkt me sterk inderdaad dat dit er ooit doorheen gaat komen.

Maar helaas begint de Islam zich dus ook via de politiek georganiseerd te vermengen met onze democratie, wat mij een heikel punt lijkt voor onze cultuur en vrijheden.
Ongelezen bericht Geplaatst op 10 jan 2014 11:28 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Zo ver gaat het hier niet zo snel komen denk ik. Anders gaan wij gewoon rebels bij de dames zwemmen.
Ongelezen bericht Geplaatst op 10 jan 2014 11:32 
 
Hardtraxx Veteran

Een partij die zich Partij vd Eenheid noemt die dingen wil gaan scheiden. Juist ja.
Ongelezen bericht Geplaatst op 10 jan 2014 11:34 
 
Donateur
Avatar gebruiker

Je bezighouden met dit soort nieuws :P
Ongelezen bericht Geplaatst op 10 jan 2014 13:01 
 
Hardtraxxer

Politiek + religie, altijd een slechte combinatie wat mij betreft. Die Arnoud van Doorn is sowieso een halve zool. Oud PVV'er bekeerd tot de islam. :/
Ongelezen bericht Geplaatst op 10 jan 2014 18:22 
 
Hardtraxx Crew
Avatar gebruiker

Regel een pas voor dat vrouwenbad voor me en ik stem er mee in.
Ongelezen bericht Geplaatst op 10 jan 2014 23:03 
 
Hardtraxx Veteran

wootum schreef:
Regel een pas voor dat vrouwenbad voor me en ik stem er mee in.

Lekker zwemmen met vrouwen die een boerkini aan hebben :P
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2014 13:04 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Als dit doorkomt breekt de hel los in Nederland.
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2014 13:49 
 

Cruelty schreef:
Hopelijk komt het door zodat de Nederlanders eens inzien wat voor tuig dat het is.

Juist niets positief aan als zoiets erdoor zou komen... Zou weer eens een teken zijn dat we het hier aan het verliezen zijn in onze westerse maatschappij. Westerse mensen gaan enkel voor eigenbelang, het collectief is te sterk aan het verdwijnen. Dat is de sterkte van de islamieten, zij trekken allemaal aan het zelfde zeel, en zij willen hun religie opdringen. Het is echt maar een kwestie van tijd voor ze het overnemen, het infiltreren in de belangrijke organen van onze maatschappij is bezig. En onze ogen gaan pas open gaan als het te laat wordt vrees ik, en dan denk ik dat er nog teveel mensen zijn die het gewoon gaan laten gebeuren omdat ze zich er niets van aantrekken en voor eigenbelang blijven verder gaan. Geen goede ontwikkeling voor onze maatschappij en onze vrijheden, maar die 5% die het al doorheeft kan er niets tegen beginnen :( .
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2014 14:02 
 

Merk je ook aan wat er in België gebeurde pas. Een jongen van 14 jaar zat aan de bushalte in Gent naar muziek te luisteren met een Beats by Dre op z'n hoofd van 350 euro. Die jongen heeft daar zelf voor gespaard dus zal hem niet zomaar afgeven. Komen er 15 allochtone jongeren op hem af en die sleuren de hoofdtelefoon van z'n hoofd. Maar die jongen wil hem dus niet afgeven en trekt de hoofdtelefoon terug. De 15 jongens beginnen op hem te slaan en stampen, met een hersenschudding, en andere verwondingen tot gevolg. Die jongen ziet een bus aankomen en ziet daar zijn kans in om te vluchten. NIEMAND van de omstaanders heeft ook maar gereageerd op dit voorval en de buschauffeur deed of zijn neus bloedde.
Nu geeft de politie als algemene raad 'Als je wordt overvallen en de kans bestaat dat je er lichamelijke letsels aan over gaat houden, geef dan wat de overvallers vragen gewoon af.' Maar dat is toch juist fout, dan krijgt de basis van onze samenleving (de jongeren), het idee dat je zomaar alles moet afgeven als iemand maar hard genoeg dreigt. Is toch maar weer een voorbeeld van hoe wij westerse mensen onderdrukt worden door mensen uit Afrikaanse en Oostelijke landen die veelal met agressieve drang over straat lopen.
En je mag niet over 1 kam scheren? Dat mag je wel. Het is toch historisch te verklaren dat die mensen uit andere contreien anders zijn/denken dan wij. Ons mensenras is uit Afrika vertrokken en is van daaruit verspreid over de hele wereld (neemt men algemeen aan). De mensen die in West Europa kwamen leefden in barre omstandigheden, hebben zo geleerd om te werken voor hun leven. Die mentaliteit kan je toch niet vergelijken met mensen uit Marokko die tienduizenden jaren in een warme regio geleefd hebben, waar het eten gewoon aan de struiken groeide bij wijze van spreken. Die mensen zijn toch helemaal anders ontwikkeld dan wij? Dus ze zijn (over het algemeen) wel allemaal hetzelfde, en anders dan ons.
En de Islam is gewoon een godsdienst die dat reflecteert, die godsdienst staat nog aan het begin van de moderniteit, en ze is niet zeker of ze die weg op wil. Zij situeren zich nog in middeleeuwen als je dat zo mag vergelijken, en ze kloppen nu aan bij onze 'nieuwe tijd'... Zij mogen hun waarden dan toch niet gaan opdringen aan een volk dat bij wijze van spreke al 500 jaar verder ontwikkeld dan zijzelf.
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2014 14:04 
 
Aan het typen...
Avatar gebruiker

Stel je aan ofzo..
Nederlandse Moslim Partij:
De partij heeft bestaan van 2007 tot 2012, en heeft in meerdere gemeenten tevergeefs geprobeerd een of meer zetels in de gemeenteraad te halen.
Islam Democraten:
Islam Democraten (ID) is een Nederlands-islamitische politieke partij die in het voorjaar van 2006 voor het eerst één zetel behaalde in de Haagse gemeenteraad. Op 3 maart 2010 behaalden de Islam Democraten opnieuw één zetel in de gemeenteraad.
Na het behalen van de raadszetel in Den Haag, deed de ID mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 2006 als Lijst 21 in de districten Den Haag, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Arnhem, Tilburg en Dordrecht. ID behaalde toen 4.339 stemmen; 0 zetels.

En dat waren vrij gematigde partijen van wat ik er nu zo snel over lees. En nu zou opeens deze partij een meerderheid verwerven bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen en dit er allemaal doordrukken? Het is maar net waar je je druk over maakt, er zit een partij in de tweede kamer met 3 zetels, die net zo goed religieuze idiote standpunten heeft.
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2014 14:11 
 

Dat is dan nog maar een begin... Ik zeg niet dat het binnen dit en 20 jaar heel hard zal veranderen, maar wat over een generatie of 2? Als alle mensen van de babyboom van na WO2 overleden zijn, en de autochtone bevolking steeds kleiner wordt, terwijl de allochtone bevolking blijft groeien?
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2014 14:14 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Nederland wordt geregeerd door mietjes
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2014 14:20 
 

België ook hoor. N-VA, grootste partij, wordt gewoon naar de oppositie verwezen omdat die idiote partijen dan maar snel samen gaan om de regering te kunnen vormen zonder N-VA. En dan gaat er weer een hele hoop mis in dit kut land, ik hoop dat socialistische, liberale, groene, ... stemmers eindelijk de oogjes openen...
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2014 14:22 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Spablauw schreef:
Dat is dan nog maar een begin... Ik zeg niet dat het binnen dit en 20 jaar heel hard zal veranderen, maar wat over een generatie of 2? Als alle mensen van de babyboom van na WO2 overleden zijn, en de autochtone bevolking steeds kleiner wordt, terwijl de allochtone bevolking blijft groeien?


Met z'n allen iedereen minstens 3 kindertjes maken per stel dus :P
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2014 14:27 
 

Is dé oplossing inderdaad :). Kindergeld omhoog schroeven. Hadden ze in het Romeinse Rijk onder keizer Augustus ook al door... Die ging ook kindergeld invoeren om het voort bestaan van het Romeinse volk te garanderen. Maar dan moeten ze misschien eerst eens auto's leren maken waar het comfortabel zitten is met 3 personen op de achterbank, moeten ze reizen met kinderen betaalbaar maken,...
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2014 14:55 
 
Aan het typen...
Avatar gebruiker

Ik heb het even voor je nagerekend aan de hand van de prognose tabel van 2011:
Het aantal Marokkanen stijgt in de periode 2011 tot 2030 van 2,1% naar 2,6% van de totale bevolking
Het aantal Turken stijgt in de periode 2011 tot 2030 van 2,3% naar 2,6% van de totale bevolking
Het aantal Indonesiërs (grootste moslimland ter wereld) daalt in die periode van 2,3% naar 1,9%
Maar die zal ik ter bevordering van jouw beeldvorming wel even niet meenemen.

Dus in 2011 waren er 4,4% Turken en Marokkanen in Nederland. In 2030 zijn dat er 5,1%.
Dat is een toename van 15%. De gematigde Islam Democraten haalden 1 zetel in de gemeenteraad in 2011. Er van uitgaande dat dezelfde verhouding mensen op deze ietwat meer extreme partij gaan stemmen in 2030, zal deze partij dus 1 zetel x 1.15, naar boven afgerond dus welgeteld 2 hele zetels in de gemeenteraad krijgen. Ik zou naar het zwembad rennen en elke dag gaan zwemmen en genieten van de vrijheid nu het nog kan!! :')
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2014 15:01 
 

Volgens mij zijn we nog steeds maar 2014 en niet 2030 en is in een glazen bol kijken niet mogelijk :D. Maar goed ik ben inderdaad iets doemdenkender dan nodig...
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2014 15:02 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Juist Spablauw.. :lol:. Het is inderdaad niet mogelijk om in een glazen bol te kijken, maar je kunt wel degelijk berekenen hoeveel inwoners er ongeveer in 2030 leven, wat Lyst al zegt. Verder ben ik het, zoals gewoonlijk, volkomen met Lyst eens :thumbup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2014 15:14 
 

Je hoeft de dingen niet altijd vanuit statistieken en cijfergegevens bekijken he!
Bekijk de geschiedenis toch even man, denk jij dat de Romeinen aan het uitrekenen waren hoeveel aanvallen van buiten het rijk ze gingen te verduren krijgen? Je kan niet alles in de hand hebben. Volkeren worden verdreven door anderen. En je moet niet denken dat, omdat we nu in naties leven dat dat niet meer kan.
De geschiedenis herhaalt zich, en alles is continu in beweging. Of denk je dat Nederland voor de rest van het bestaan van onze mensheid Nederland zal blijven?
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2014 15:19 
 
Aan het typen...
Avatar gebruiker

Dus jij hanteert de denkwijze van de 1500 jaar oude Romeinen. De volgens jou 500 jaar achterlopende moslims mogen hun visie niet aan ons opdringen, dan zou ik volgens je eigen redenering al helemaal me mond houden.
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2014 15:23 
 

WTF man :lol: ? Ik redeneer toch helemaal niet als een Romein. Ik betrek gewoon feiten uit de geschiedenis met de situatie waar onze westerse maatschappij ook mee te maken gaat krijgen. Achterlijke internetheld die je bent.
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 jan 2014 15:24 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

:corn:
1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende
Forumoverzicht » Off-topic » Actueel