Shoutbox | Zoeken
 Antwoord op onderwerp
Ongelezen bericht Geplaatst op 03-08-2019, 15:36 
 
Hardtraxx Newbie
Avatar gebruiker

Hoi allen!

Ik ben Marco en luister sinds 2006 hardstyle en daarvoor luisterde ik voornamelijk hardcore. Afgelopen jaren volgde ik Hardtraxx al veel, maar voornamelijk om mixen te luisteren. Rond 2008 tot 2010 maakte ik hardstyle mixen op het youtube kanaal Petrasco. Daarna ben ik samen met Kevin Sound Twisters begonnen, we draaien all-round maar maken regelmatig hardstyle/hardcore mixjes omdat we dit uiteindelijk het vetst vinden om te draaien en te mixen. Hier hebben jullie vast ook af en toe wel een mixje van voorbij zien komen via Kevin. Ik heb sinds 2007 heel veel feestjes gezien en ben van plan hier voorlopig ook niet mee te stoppen. ^^

Twee jaar geleden heb ik een cursus hardstyleproductie gedaan, maar begon steeds me steeds meer bezig te houden met teksten en vocalen voor hardstyle en hardcore artiesten. Nu een hele leuke hobby en al een aantal hele vette projecten gedaan, waaronder voor Demi Kanon, Devin Wild (Wish Outdoor Anthem 2018 en The Qontinent Anthem 2019) en TPZ (Two Point Zero).

Ik ben nu Vocalinez begonnen om meer teksten en vocalen voor artiesten te kunnen regelen. Het leek het me niet alleen leuk maar ook handig om ook wat actiever op Hardtraxx te kunnen zijn.
Ongelezen bericht Geplaatst op 12-08-2019, 11:04 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Welkom!

Ik vind het interessant! Hoe gaat dat meestal in zijn werk? Hoe vind je vocalen, hoe kom je in contact met artiesten, hoe werkt het met copyright?
Ongelezen bericht Geplaatst op 15-08-2019, 16:03 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Welkom inderdaad!

Ook benieuwd of je het zelf inspreekt en dan edit, of laat inspreken?

Voor de rest favoriete artiesten?!
Antwoord op onderwerp
Forumoverzicht » Off-topic » Welkom!