Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Vorige  1 ... 3005, 3006, 3007, 3008, 3009
Ongelezen bericht Geplaatst op 03 aug 2022 11:47 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Vind het juist prachtig dat er nog "ouwe rotten" blijven doorgaan zoals een Gizmo en een Dano. De pioneers die nog hebben leren draaien & produceren met de oudste/lastigste apparatuur, en daarmee de basis hebben gelegd voor wat wij nu hardstyle/hardcore noemen. Je hoeft voor mij ook zeker niet per se elke plaat helemaal uit je naad te gaan achter een draaitafel, als je maar een goede sfeer neerzet en vette muziek draait toch :P
Ongelezen bericht Geplaatst op 03 aug 2022 12:30 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Brainweavers schreef:
Revolting Against schreef:
Nou ja het is niet dat die nou zo druk was in de studio :lol:

Nee zonder dollen, heb respect voor de man en wat hij heeft gedaan voor de hardstyle en hardcore, maar soms is het ook tijd om bij jezelf te rade te gaan of de 'jeugd' nog wel op een oude lul op het podium zit te wachten. Dat heb ik ook bij Paul Elstak. Staat er een volwassen vent van 50+ in een shirt met een beertje er op te draaien. Zo zijn er nog wel meer namen waarvan ik denk: zijn die nog relevant of teren ze alleen op de oude hits?

Ga lekker achter de schermen iets doen, demo's checken, advies geven enz. Denk dat de rekening van The Prophet inmiddels wel aardig gespekt is, dus prima.


Dus de statement over 'te oud' vind ik een beetje bekrompen.

Ik denk dat je dan mijn post verkeerd begrepen hebt. Ik zeg namelijk dat de oudere generatie niet soms bij henzelf te rade moet gaan of je nog door wilt gaan. Ik kan mij namelijk voorstellen dat je als oude rot zo gaat denken en niet mee gaat/kan met de tijd van nu. Moet je dan blijven teren op je naam en hits of is het tijd om nog iets anders te gaan doen?

Begrijp mij niet verkeerd hè, ik kan ook enorm genieten als ik oude bazen achter de decks los zie gaan. Als je Darkraver bijvoorbeeld volgt op de socials dan staat die zeker nog 3x in een weekend geboekt en heeft er lol in. Maar soms heb ik wel het idee dat sommigen een beetje achter de feiten aan blijven lopen omdat dat het enige is wat ze nog kunnen. Nu zullen de meesten hun schaapjes wel op het droge hebben, maar ik zie een Paul Elstak niet nog 10 jaartjes bij de Appie achter de kassa zitten. Ja, dan maar blijven draaien en The Promised Land opnieuw uitbrengen met een nieuwe kick.

Soms is het ook gewoon klaar. Dat vind ik overigens ook in andere genres. Je ziet niet voor niets nu van een hele generatie farewell tours aangekondigd worden.
Ongelezen bericht Geplaatst op 03 aug 2022 21:15 
 
Hardtraxx Newbie

@brainweavers rollings stones met een dj vergelijken slaat echt kant noch wal, mag hopen dat als je er even langer over nadenkt en je even kijkt naar bijvoorbeeld de vaste fanbase je echt wel kan concluderen dat dit heel ander is dan bij een dj (harddance in deze)
Ongelezen bericht Geplaatst op 08 aug 2022 08:40 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

@Revolting Against; ah zo komt het idd heel anders over, dan is mijn reactie niet meer zo van toepassing ^^

@Teupie1; dat was gewoon een bekend voorbeeld waar iedereen een beeld bij heeft. Er zijn genoeg onbekende bands die bestaan uit 'oude lullen' die niet verder dan de lokale kroegen en podia komen. Het is ook geen directe vergelijking , maar als je het dan wil vergelijken is een live optreden met band intensiever dan een dj set (over het algemeen) dus een dj set is tot latere leeftijd wel vol te houden. Als deze vergelijking je te ver gaat, had ik ook al aangegeven dat er genoeg dj's op leeftijd zijn in andere EDM genres. Mijn punt blijft staan dat er niet een magische leeftijd is waarbij je ineens zou moeten stoppen, omdat je die leeftijd hebt.
Ongelezen bericht Geplaatst op 12 aug 2022 19:43 
 
Hardtraxxer

Teupie1 schreef:
@brainweavers rollings stones met een dj vergelijken slaat echt kant noch wal, mag hopen dat als je er even langer over nadenkt en je even kijkt naar bijvoorbeeld de vaste fanbase je echt wel kan concluderen dat dit heel ander is dan bij een dj (harddance in deze)


Pffff :lol: :lol: :sleep:
Ongelezen bericht Geplaatst op 17 aug 2022 15:58 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

https://nos.nl/artikel/2440974-nederlan ... rkrachting
Citaat:
Nederlandse festival-organisator in Spanje beschuldigd van verkrachting

De Nederlandse dance-ondernemer Brian B. uit Edam, organisator van de festivals Dance Valley en Dutch Valley, wordt in Spanje beschuldigd van verkrachting. De 48-jarige B., eigenaar van de United Dance Company (UDC), werd in het voorjaar door de Spaanse politie opgepakt en is inmiddels weer op vrije voeten en terug in Nederland.

De beschuldiging komt van een 52-jarige Spaanse vrouw. Ze zegt dat ze in april in haar woning in Madrid door B. is verkracht. Volgens de vrouw heeft B. ongeveer een maand in een Spaanse cel gezeten.

In een vandaag uitgegeven verklaring geeft B. toe dat hij door de Spaanse politie is aangehouden. "Ik ontkende, en ontken nog steeds de beschuldigingen van deze vrouw", schrijft hij. B. laat in de korte verklaring weten dat hij de uitkomst van de procedure met vertrouwen tegemoetziet. Of B. wordt vervolgd, is onduidelijk. Het Spaanse OM is niet bereikbaar voor commentaar.
'Seksuele agressie'

Carol Sepúlveda, die in de dans- en kunstwereld in Madrid actief is, zette haar verhaal gisteren op Instagram. "De manier waarop deze man handelde en hij mij verkrachtte, maakte me duidelijk dat hij dit vaker moet hebben gedaan. Ik wil voorkomen dat, zolang de procedure duurt, hij nog meer slachtoffers maakt, ook in Nederland", zegt Sepúlveda.

Ook zegt ze dat ze met haar verhaal naar buiten is gekomen omdat ze voor haar leven vreest. "Na de verkrachting zei hij me dat hij me zou doden als ik iemand iets erover zou vertellen. Hij zei dat hij honderden veiligheidsmensen had die me wel zouden vinden."

Op de avond van 10 april stelde een arts bij haar een diagnose. "Seksuele agressie", luidt de conclusie van het rapport. Daarin stonden verwondingen va de vrouw beschreven aan de hals en aan de knieën, plus pijn in de vaginale streek. Op haar kleren werd sperma aangetroffen.

De Spaanse politie bevestigde vanochtend dat de Nederlander op 10 april werd gearresteerd. Op 11 april registreerde rechtbank nummer 10 in Madrid de aanklacht tegen B. wegens 'seksuele agressie'.
Op borgtocht vrij

Volgens Sepúlveda is B. een maand later op borgtocht vrijgelaten. Hij zou daarbij een vals adres in Spanje hebben opgegeven waar hij bereikbaar zou zijn. B. schrijft in zijn verklaring dat hij, nadat "beide versies van het verhaal werden gehoord", door de Spaanse rechter is vrijgelaten.
Ongelezen bericht Geplaatst op 17 aug 2022 17:17 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Rebirth heeft de set van Delete vrijgegeven op soundcloud & youtube. Laatste moderne set die hij heeft gedraaid, want hij had zondag nog die classics set.
hardstyle/delete-rebirth-festival-2022-t76717.html
Vorige  1 ... 3005, 3006, 3007, 3008, 3009
Forumoverzicht » Algemeen » Algemeen