Shoutbox | Zoeken
 Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 67, 68, 69, 70, 71
Ongelezen bericht Geplaatst op 04-08-2019, 15:52 
 
Kraak... Piep...
Avatar gebruiker

Die produceren allang zelf, als je het verschil tussen die drie niet hoort is het meer een jou probleem :P. Angerfist klinkt tegenwoordig totaal niet meer als Crypsis en Chain Reaction. RR zou ik nog wel geloven.

Natuurlijk moet je op een punt zelf wat doen met wat je geleerd hebt, maar hebben Crypsis en Chain Reaction dan niet een eigen fanbase opgebouwd met hun, als je het zoals jij heel simplistisch brengt, hardstyle versie van Angerfist zijn sounds. Dat deed Crypsis al direct met, en na, Statement Of Intent. Crypsis heeft sowieso wel een behoorlijk eigen stijl die je makkelijk kan onderscheiden van de rest. Waar het eerst een aftakking van Angerfist zijn stijl was, is dat nu toch echt wel een op zichzelf staande stijl die echt niet meer zo verwant is aan Angerfist als Apexx aan Phuture Noize is.

Apexx klinkt op het moment nog enorm veel als Phuture Noize inderdaad, maar wel de "rauwere" versie. Wellicht dat hij daar op gaat door bouwen.
Ongelezen bericht Geplaatst op 04-08-2019, 19:13 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Mij lijkt het meer een Zany // The Pitcher // Michel Pollen // Toneshiterz constructie zoals we die vroeger bij Fusion hadden.

Het Denekamps gespuis valt net buiten mijn grenzen, dus het blijft bij speculatie en ga niet mijn aannames als feiten verkopen en al zou ik de waarheid weten, dan is dat niet voorbehouden aan een publiek forum.

Maar ik zit zelf in de ghostproducer scene en ik heb daardoor wel een idee hoe het achter de schermen allemaal in elkaar zit. Vooral binnen het 'opkomende artiesten' segment heb je een clubje producers die de helft van die tracks maken. Ook al zijn de intenties goed en blijven veel van die acts er zelf nog naast produceren, vaak wordt het niet meer dan co-production omdat de tijd er zelf in stoppen gewoon niet opweegt tegen het een ander laten doen en zo kiezen ze na een tijdje toch voor de makkelijke weg.

Topvermaak is het hoe sommige bekenden glashard tegen je liegen dat ze een track zelf hebben gemaakt, terwijl je in contact staat met hun ghost... Ego strelend, dat produceren.

Broken Balance schreef:
als je het verschil tussen die drie niet hoort is het meer een jou probleem :P.


Als je je focust op de verschillen hoor je de overeenkomsten ook niet.
Ongelezen bericht Geplaatst op 04-08-2019, 19:57 
 
Kraak... Piep...
Avatar gebruiker

Bedankt Ghandi
Ongelezen bericht Geplaatst op 19-01-2020, 09:48 
 
Hardtraxxer

Net de set van NC op Defqon 2016 weer eens aangehad dus deze:

Viola Martinsson - Made Of ( Noisecontrollers Remix)

Zal waarschijnlijk nooit meer komen maar manman wat is dit een goeie plaat zeg.
Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 67, 68, 69, 70, 71
Forumoverzicht » Algemeen » Algemeen