Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 apr 2018 14:49 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

De naam van het nieuwe Feyenoord-stadion is bekend. De nog te bouwen voetbaltempel zal na oplevering worden omgedoopt tot de Johan Cruijff Arena. De Rotterdammers willen de legendarische voetballer, die in het seizoen 1983/1984 voor Feyenoord speelde, daarmee de waardering geven die hij in Amsterdam niet krijgt.

Petitie
Cruijff speelde in totaal elf seizoenen voor Feyenoords aartsrivaal Ajax. Het zou dus logischer zijn dat er in Amsterdam een stadion naar de in 2016 overleden vedette zou worden genoemd. ,,Maar blijkbaar denken ze daar in Amsterdam anders over”, zegt een woordvoerder van Stadion Feijenoord. ,,Bovendien is een petitie tegen de stichting van een Johan Cruijffplein in Amsterdam tweeduizend keer ondertekend.”


Stadion De Kuip, nu nog het onderkomen van Feyenoord. Foto: Flickr/G-Tinnetje

Gerechtvaardigd
,,Blijkbaar is het historisch besef in onze hoofdstad even goed als het idee om Erik ten Hag hoofdtrainer te maken. Nou, dan noemen wij ons stadion wel naar Cruijff. Hij heeft een seizoen voor ons gespeeld, dus het is best gerechtvaardigd. Maar als Ajax binnen nu en twintig jaar een koffiecorner of snackhoek naar de grootste Nederlandse voetballer ooit wil noemen, is dat wat ons betreft best bespreekbaar.”

Ajax-supporters reageren teleurgesteld op de plannen uit de havenstad. ,,Misschien kunnen wij het stadion nu naar Yaya Sanogo noemen”, treurt een lid van Vak410. ,,Die stond, net als onze club, symbool voor de gemiste kansen.”
Ongelezen bericht Geplaatst op 02 apr 2018 13:37 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ongelezen bericht Geplaatst op 02 apr 2018 14:28 
 

ey je hebt het forum gebroken :mad:
Ongelezen bericht Geplaatst op 02 apr 2018 14:59 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

:lol: :lol: :lol:
Ongelezen bericht Geplaatst op 05 apr 2018 19:50 
 
Hardtraxx Elite

Grappig dit!
Forumoverzicht » Off-topic » Actueel