Shoutbox | Zoeken
 Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 39, 40, 41, 42, 43
Ongelezen bericht Geplaatst op 26-07-2019, 22:07 
 
Hardtraxx Addict
Avatar gebruiker

Morgen slechts 59 km, dat is geen cadeau voor de renners... Maar het biedt wel nog veel kansen voor de eerste 5 in het klassement.
Ongelezen bericht Geplaatst op 27-07-2019, 08:21 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Vrees dat Kruiswijk hierdoor het podium niet gaat halen...
Ongelezen bericht Geplaatst op 27-07-2019, 09:24 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

simon10pont schreef:
Toestanden, maar goede beslissing van de jury. Helaas wel in het nadeel van de gele trui.

Nadeel van de gele trui? Als die er uberhaupt bij was gekomen in de afdaling was die er zeker af gereden op de Tignes zo niet vroeg op de Tignes en dan was zijn achterstand waarschijnlijk nog een stuk groter. De echte verliezers zijn naar mijn mening het groepje Kruiswijk. Die hadden elkaar kunnen gebruiken in de vallei + ze hadden een klein beetje gespaard bergop itt Bernal en Flip.

Vitality schreef:
Vrees dat Kruiswijk hierdoor het podium niet gaat halen...

De verandering in de etappe van vandaag is zeker in het nadeel van Kruiswijk. Hij had het liefst een langere zware koers voor de slotklim gehad. Verwacht wel dat TJV de koers vanaf minuut 1 hard gaat maken en dan is het maar te hopen dat Flip gaat breken. Een podium is nog wel mogelijk, maar gaat zeker lastig(er) worden.
Ben uberhaupt wel benieuwd wat deze etappe gaat opleveren, maar vrees weinig spektakel aangezien de klim wel lang is maar niet al te steil. Bernal zit goed zolang die kan volgen, Thomas mag niet aanallen, Kruiswijk heeft geen punch en Flip is allang blij als die kan volgen. Denk dat Landa wel een poging gaat wagen, maar in z'n eentje tegen een groepje gaat lastig worden.. En we hebben Buchmann op plaats vijf ook nog, hele Tour nog niet gezien, wat gaat die doen?
Verbaas me overigens dat ze niet met een alternatieve route (kunnen) komen.
Ongelezen bericht Geplaatst op 28-07-2019, 11:02 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

En zo geschiedde, met z'n allen (op Flip na) op hoog tempo 30km lang naar de top. :sleep: De Plus overigens ijzersterk, TJV heeft de zaakjes goed voor elkaar.
Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 39, 40, 41, 42, 43
Forumoverzicht » Off-topic » Off-Topic