Shoutbox | Zoeken
 Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 62, 63, 64, 65, 66
Ongelezen bericht Geplaatst op 19-12-2021, 16:23 
 
Kraak... Piep...
Avatar gebruiker

Rickzel schreef:
Nouja dan ben je wel een expert imo. Maargoed het blijft zwaar vervelend dat het interview "ook een beetje om Olav Mol" moet draaien.

Zo vat ik het op dan.


Hij heeft er sowieso wel wat verstand van natuurlijk. Maar het is een presentator/commentator op de eerste plaats. En op dat gebied doet hij het de laatste jaren al niet meer goed. Hij maakt heel veel fouten en dreunt elke keer de zelfde basisinformatie op. Dus hij komt nu niet meer echt als expert over.

Het is gewoon zo'n typisch Sierd De Vos geval. Hij maakt veel grapjes en is grofgebekt. Je houdt van hem om zijn persoonlijkheid, niet om hoe goed hij daadwerkelijk verslag doet. Hij is daarnaast extreem biased, wat niet enorm raar is op nationale zenders maar Olav gaat wel relatief ver.

Jack Plooij eveneens, beiden kunnen na zo veel jaren nog amper een correcte Engelse zin formuleren. Jack vraagt ook alleen maar nutteloze vragen of probeert sensatie uit mensen te trekken, van hem hoef je nooit degelijke informatie te verwachten.

Dat Ziggo meer de Max Verstappen fanclub is dan een daadwerkelijk goed sportverslag is, is ook pijnlijk duidelijk met iemand als Coronel. Doornbos is wel ok, maar ook zwaar biased en vind zichzelf geweldig. Kamphues is nog de beste van dat trio, is biased maar doet iig z'n werk goed en is de enige die het nog neutraal probeert te houden of devil's advocate te spelen. Winkelman is wel de beste daar, de enige daadwerkelijk goede verslaggever.
Ongelezen bericht Geplaatst op 19-12-2021, 17:04 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Welke straf gaan Hamilton en Wolff krijgen trouwens? Missen FÍA GALA
Ongelezen bericht Geplaatst op 19-12-2021, 17:17 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Heb de hele week nog nagenoten van deze laatste race.
Want een prachtig mooi sportmoment. Dit is er één in het rijtje 'Timmertje timmertje', 'Epke Zonderland, hij staat', 'Dennis Bergkaaaamp'.
Zeer verdiend kampioenschap voor Verstappen, ook al had Hamilton deze race eigenlijk moeten winnen.

Snap wel dat FIA actie onderneemt om team bazen niet meer rechtstreeks met wedstrijd leiding te laten praten. Maar dat komt voornamelijk door het gejank van Toto, want een verschrikkelijke schreeuwerd kan dat zijn.
Horner is ook kritisch, maar naar mijn idee wel altijd correct en ingetogen over de intercom.

Benieuwd naar het nieuwe seizoen. Hoop dat Red Bull ook voor de constructeurs titel kan gaan. En dat er weer meer teams om de titel kunnen mee strijden.
Ongelezen bericht Geplaatst op 19-12-2021, 20:59 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

rakkietakkie schreef:
Welke straf gaan Hamilton en Wolff krijgen trouwens? Missen FÍA GALA

Toto Wolff zal geen straf gaan krijgen omdat Mercedes James Allison heeft gestuurd om de bokaal op te halen. Dus vanuit Mercedes oogpunt is er voldaan aan ophalen van de constructeurs bokaal.

Denk dat het bij Hamilton wel een geldboete zal worden, al heb ik geen idee wat de reglementen hierover precies zeggen. Maar dit lijkt mij de meest logische sanctie.
Ongelezen bericht Geplaatst op 22-12-2021, 15:51 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker:lol: :lol: :lol:
Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 62, 63, 64, 65, 66
Forumoverzicht » Off-topic » Off-Topic