Shoutbox | Zoeken
 Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 341, 342, 343, 344, 345
Ongelezen bericht Geplaatst op 08-10-2019, 14:25 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Ja het is zo'n doorslaand succes, denk dat er met enorme zakken geld wordt gesmeten naar Dhr Phoenix. Zou het jammer vinden, want voor de film uitkwam werd het wel specifiek genoemd dat het een one-off zou zijn.
Ongelezen bericht Geplaatst op 10-10-2019, 00:04 
 
Bierkoning
Avatar gebruiker

Vanavond ook naar Joker geweest, ik was wat sceptisch over hoe deze rol vervuld zou worden met Heath Ledger als referentiepunt (ja ik weet dat het los van elkaar staat, maar onbewust neem je het toch mee). Maar ik moet zeggen dat ik hem echt heel vet vond. Niet echt een spoiler maar toch ff voor de mensen die nog gaan wit gemaakt: Je hebt dus 2/3e van de film zo veel medelijden met die gast, tot het depressieve aan toe. Maar het laatste gedeelte als je hem ziet transformeren naar the joker en hem helemaal op ziet leven geeft je dan juist weer helemaal een heerlijk gevoel. Mooi gedaan.
Ongelezen bericht Geplaatst op 11-10-2019, 14:32 
 
Hardtraxx Veteran

El Camino :worship: :worship: :worship:

Vooral die Walt cameo aan het einde, echt een mooi moment dat.
Ongelezen bericht Geplaatst op 11-10-2019, 21:49 
 
Hardtraxx Elite

MYTZE schreef:
El Camino :worship: :worship: :worship:

Vooral die Walt cameo aan het einde, echt een mooi moment dat.

Ik mis toch iets
Ongelezen bericht Geplaatst op 12-10-2019, 01:23 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Millard Fillmore schreef:
MYTZE schreef:
El Camino :worship: :worship: :worship:

Vooral die Walt cameo aan het einde, echt een mooi moment dat.

Ik mis toch iets


Eens.. goede film maar was niet helemaal satisfied met het einde
Ongelezen bericht Geplaatst op 12-10-2019, 14:28 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker


:cool:
Ongelezen bericht Geplaatst op 12-10-2019, 14:50 
 
Kraak... Piep...
Avatar gebruiker

Holy shit, zo veel onjuistheden in die trailer en het ziet er ook nog eens kats nep uit :lol:
Ziet er weer uit als een overdreven gedramatiseerde Hollywood film.

Vooral dat die soldaten zeggen dat Washington het er niet mee eens is dat de Japanners Midway aanvallen.

01. Washington had niks in te brengen bij tactische beslissingen om te bepalen waar de Japanners gingen aanvallen, dat deed Chester Nimitz zelf met M.I. en zij zaten gewoon op de vliegdekschepen en op Hawaii. De enige die boven Nimitz stond was Douglas McArthur, en hij antwoord naar niemand, zeker niet Washington.

02. M.I. kwamen ver voor de slag er al achter waar de Japanners gingen aanvallen. Ze hadden de Japanse code al gekraakt en kregen telkens door dat zij doel AF wouden aanvallen. Door een ongecodeerd bericht te sturen over dat Midway een defecte waterinstallatie had vingen ze vervolgens op van de Japanners dat doel AF een defecte waterinstallatie had. De Amerikanen wisten ver voor de slag al waar ze zouden aanvallen. Zo wisten ze ook dat de Japanners een afleidingsaanval zouden doen bij de Aleutian eilanden. Daar hoort dus helemaal geen spanning te zijn.

03. Als de Amerikanen Midway verloren, dan lagen De Marshall Eilanden, Tarawa, Hawaii, Fiji, Tahiti en de Aleutians nog tussen beiden. Dus dat Midway bepalend was omdat ze anders de westkust van de US verloren is ook onzin. Om die westkust te kunnen bereiken moeten je vliegdekschepen daar kunnen komen, en zodra er eilanden om je heen zitten die je schepen kunnen bereiken kan je zo in een grote raid met z'n allen in het water liggen. Ook vochten de Amerikanen nog boven Australiƫ.

04. De beelden suggereren dat er gevechten waren boven Midway, dit is ook niet zo. Het hele doel van Midway was elkaars vliegdekschepen uitschakelen, want dit was prioriteit nummer 1 in die oorlog, dat was ook het hele doel van Pearl Harbor en de slag om de Koraalzee vlak daarvoor. Daarom waren alle gevechten boven zee. Dat hele eiland fungeerde alleen als vliegveld.
Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 341, 342, 343, 344, 345
Forumoverzicht » Off-topic » Off-Topic