Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 mei 2011 00:28 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Nog iets minder dan een maand en dan is het tijd voor het eerste echte hardcore festival van het jaar. BKJN events presenteert hun nieuwste project onder de naam 'Together we are Hardcore festival'. Het evenement wat in, op en rond het beruchte Hemkade terrein zal plaats vinden zal 21 mei het startsein geven voor het festival seizoen van 2011. Dat alles uit de kast zal worden getrokken om je omver te blazen met een waar hardcore gevoel moge duidelijk zijn, en de verwachtingen zijn dan ook weer hoog gespannen.

De voorbereidingen voor het maarliefst vijftien uur durende festival zijn in volle gang. Hoogste tijd dus om je een update te geven over wat je allemaal kan verwachten op deze (hopelijk) zonnige zaterdag in mei.

Het terrein & de tijden:
Op alle promotie activiteiten communiceert BKJN events een plattegrond waarop je de area indeling kan vinden, om je een zo goed mogelijk beeld te geven van wat je kunt verwachten.
Ondanks dit zijn er toch een aantal mails met vragen binnengekomen en daarom geeft de organisatie je hierbij wat meer uitleg.

De toegangsdeuren van het festival zullen vanaf 15.00 uur geopend zijn, de ingang is dezelfde als normaal bij de North Sea Venue, aan de voorkant van het pand. Eenmaal binnengekomen kan je via de rookruimte weer naar buiten waar je als eerste de kluisjes tegenkomt. Het open terrein waar je je dan op bevindt heeft een groenstrook langs het water en loopt langs de gehele locatie naar achteren. Op dit gedeelten vind je o.a. een market, foodstands, en een chillout gedeelte. Ook vind je er twee open deuren waarvan de een je naar de 'Early Hardcore' area leidt en de ander je naar de 'Harder than Hardcore' zaal brengt.

Als je het terrein verder afloopt kom je op de 'open air main-area' die gelegen is op het parkeerterrein achter de locatie. Hier zal een grote stage worden gebouwd van maarliefst 17 meter breed en 12 meter hoog! Naast de nodige dranktentjes aan de zijkant, vind je achterin de gratis wc's en kan je via de voorkant links ook weer de locatie in waarbij je weer in de 'Early Hardcore' zaal zal uitkomen. Voor de liefhebbers van rondjes lopen en uren dwalen een perfect doolhof dus!

From daylight into the night
Na een spetterende afsluiting om 23.00 uur zal de mainstage van buiten naar binnen verplaatsen en zullen de hoofdzaal en alle andere bijbehorende zaaltjes ook hun deuren openen voor het grote publiek. Het terrein buiten langs de locatie met groenstrook, kraampjes en ga zo maar door blijven ook de gehele nacht open.

Line up & verdeling:
Om elf uur wisselt niet alleen de mainstage van plek, ook de andere area's gaan flink in de mix. Zo verandert de 'Early stage' in de 'Sickest solo area' en de 'Harder than hardcore' weer in de 'Early'. Om je een goed beeld te geven wie, waar en wanneer draait, hierbij de meer dan 70 artiesten verdeelt over de verschillende dagdelen en areas.

Daytime van 15.00 t/m 23.00 uur
1: Harcore Mainstage (open air)
Meagashira
Noize Suppressor live
Outblast vs Angerfist
Nosferatu
Mad Dog live
Negative A vs Counterfeit
Marlice
Lunatic & Miss Hysteria
Amnesys
Hosted by: Mc Da Hustla

2: Early Hardcore
Miss Zelda
Frantic Freak
Champ-e-on
Luna
Buzz Fuzz
The Outside Agency
Only
Dr. Rude
Hosted by: Mc The Intellectual Killer

3: Harder then Hardcore
s'Aphira
Maissouille live
Cup-a-core
The The Speed Freak live
Angernoizer live
Tymon
Roms aka Harry Potar live
Dr. Peacock
Tripped live

4: All styles of Hardcore
Milito
Red Faction
Sinturimons
D-Master
C-Section
N!CK
Scott Marten

Night time van 23.00 t/m 06.00 uur
1: Harcore Mainstage
Tieum
Chrono & The Demon Dwarf live
Tha Playah
DaY-már
Radium
Terminal & Vavaculo
Partyraiser
Tha Playah
Hosted by: Mc Tha Watcher

2: The Sickest Solo area
The Braindrillerz warming up / first time in Holland set
The Sickest Squad live special 5 hour set
vs. Noisekick live

3: Early Hardcore
Dano
Chosen Few
Sequence & Ominous
Leviathan
OCD
Dazzler
Hosted by: Mc The Intellectual Killer

4: All styles of Hardcore
Chaos
Amada
Spy-D
Cremator
Relbmut
Skullz

Al deze artiesten zullen ieder op hun eigen manier laten zien waar zij voor staan. Dat dit precies hetzelfde is waar jij als bezoeker voor staat is niet meer dan logisch. En juist dat gevoel maakt de scene zo ongelofelijk sterk; Together we are Hardcore!

bron: http://partyflock.nl/party/195476/comme ... .html#cmts

15 uur :woot: Mensen aanwezig hier?
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 mei 2011 00:38 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Echt een supervet concept! Jammer dat ik dr niet heen kan :aww:
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten