Shoutbox | Zoeken
 Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Ongelezen bericht Geplaatst op 24-02-2019, 14:39 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Lekker op tijd kees
Ongelezen bericht Geplaatst op 24-02-2019, 16:02 
 
Hardtraxxer

We hebben het met onze groep super gezellig gehad, maar met name op muzikaal gebied was het niet voor mij weggelegd. Ik vond de muziek overall echt te soft naar mijn smaak.

Wat ik ook echt miste is het met z'n allen kei hard los gaan, dat gevoel van saamhorigheid en samen los willen gaan. Het was hier naar mijn idee meer ieder voor zich.

Plus- en minpunten:
+ de omvang van de mainstage met de aankleding is indrukwekkend
+ afwisseling in genres met verschillende stages. Van mainstream tot hard trance

- drukte op de main, dat was tot aan Armin van Buuren echt absurd
- lang wachten bij de bar (goedkoopste feestje ooit qua munten wel)

Ik vond het tof om een keer meegemaakt te hebben, maar daar zal het ook bij blijven :)
Ongelezen bericht Geplaatst op 24-02-2019, 22:56 
 
Hardtraxx Veteran

Fothermucker schreef:
Lekker op tijd kees

Dankjewel, kan alsnog handig zijn!
Ongelezen bericht Geplaatst op 25-02-2019, 18:00 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Ervaring ASOT: Hele leuke en gezellig avond gehad maar het was voor 1x en niet vaker.

Lekker tussen 22:15 en 04:00 dagjesmens geweest op de mainstage met voor mij Above & Beyond als grootste uitschieter. Heel tof om bij Cosmic Gate Fire Wire en Exploration of Space te horen :drool:

A&B dus al mijn favo set, hele chille stijl Trance met een paar stevige knallers. Vond het eigenlijk sowieso wel steviger dan ik had verwacht. Armin leuke set maar ging echt alle kanten, zelf een remix gehoord van Ran-D - Zombie (ja echt die, overduidelijk die mannenvocals).

Keek het meeste uit naar Vini Vici maar vond ik erg tegenvallen helaas :( Net als de stage zelf, die was echt mega saai.

Na Vini Vici bij 138 en de PSY stage geweest, White Noise op de PSY was super tof en 138 een leuke stijl. Terug naar de main gegaan om met ze alle af te sluiten maar wat een snooze fest was Futurecore zeg >.<

Super gezellig gehad, was een relaxte sfeer qua mensen (VDK gehalte echt tering hoog, vooral achterin de main), barren niet best vooral veel onervaren personeel. Dus eens maar voor mij niet vaker
Ongelezen bericht Geplaatst op 25-02-2019, 21:02 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Was dus mijn eerste keer ASOT, hier een kort verslagje.

Was met mijn vrienden rond 11 uur binnen. Wat meteen opviel was dat de kluisjes voor de security stonden gepositioneerd. Dit betekende dat je eerst je spullen in de kluis kon doen voor je langs de security moest. Meteen naar de main gegaan om daar te blijven tot het eind van de set van Armin. Bij het binnenkomen van de mainstage viel mij meteen de omvang van de zaal op, echt indrukwekkend groot. De zaal is vooral erg lang, maar niet onwijs breed. Dit merkte je dan ook toen je een plekje wil zoeken. Bij hardstyle ga ik altijd redelijk vooraan staan omdat daar de sfeer en ruimte het best zijn. Dat bleek hier wel even anders te zijn, er was letterlijk geen doorkomen aan. We zijn dus ergens middenin gestrand, waar we pas na een halfuur echt een beetje op ons plek stonden. Nadat we eindelijk een plekje hadden, begon ik wat meer in de sfeer te komen en begon ik de muziek ook meer te waarderen. We hebben nog verrassend veel mensen gesproken, ook veel buitenlanders. Want ja dat viel wel op: veel oudere mensen en veel buitenlanders. Maar omdat al deze buitenlanders echt voor de muziek komen, heb ik mij niet tot nauwelijks aan ze gestoord. Einde van Cosmic Gate meegepakt, om daarna een van de vetste setjes van de avond aan te horen: Above & Beyond. Zij draaiden echt een enorm vette set, chapeau :loving: :worship: Toen ze Northern Soul draaide hoorde je iedereen meezingen, echt een kippenvel momentje. Daarna kwam de man himself, Armin van Buuren. En hij stelde zeker niet teleur, wat een ongelooflijke sfeer hing er tijdens zijn set. Heb van alles voorbij horen komen, waarvan ik sommige nummers herkende aan de melodie. Vooral de classics vond ik erg fijn om te horen. Na Armin van Buuren vonden we het wel eens tijd om ook wat andere stages op te zoeken met wat meer ruimte om los te gaan. We zijn toen naar de WAF138 stage gegaan, op aanraden van een vriend. Daar werd wat meer hard trance gedraaid. Dit vond ik persoonlijk erg vet. Daar hebben we Will Atkinson, Allen Watts en Sneijder meegepakt. We wilden eigenlijk nog naar de Road to 1000 stage, maar omdat de muziek op de WAF138 stage zo lekker was zijn we daar gebleven. Het tempo lag lekker hoog. Allen Watts draaide nog een enorm vet stukje zweverige trance muziek, dit duurde zo'n 4 minuten :loving: Al met al enorm genoten, wellicht dat ik er volgend jaar weer bij ben.

+ en -

++ Above & Beyond :worship:
+ Armin van Buuren, Will Atkinson, Allen Watts en Sneijder
+ De locatie
+ Goede temperatuur bij de WAF138 stage
+ Doorstroming bij de binnenkomst was goed geregeld

+- Het geluid (stond loeihard, zelfs met oortjes in)

- De drukte bij de mainstage (goed dat deze na een tijdje dicht ging)
- Het soms lang moeten wachten op je consumptie
Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Forumoverzicht » Off-topic » Andere muziek