Volgens mij is dat bij geen van allen die bij Scantraxx vertrokken het geval.wrote: Of ondat ze gewoon hun eigen label willen hebben. Er zijn natuurlijk meer mogelijkheden.
Die is niet om die reden vertrokken. Die werd uiteindelijk wel 'verplicht' om een eigen label te starten.wrote: Frontliner?
Omdat The Prophet hem een langarmige draak vond, toch Gangsterdwerg?wrote:Die is niet om die reden vertrokken. Die werd uiteindelijk wel 'verplicht' om een eigen label te starten.wrote: Frontliner?
J
Hardtraxx Veteran
6527 posts member since 2011
last seen May 2021
Wat een kutnieuws allemaal de laatste 2 pagina's, op de remix van Hardstyle Matters na. 
N
Fusion loadt nu heel veel porno up op hun youtube kanaal. Maar de meesten zullen die tracks toch wel braaf hebben gekocht.
Haha gouwe ouwe! Was 'm zelf alweer vergeten. Krijg je als je aan de lopende band goeie grappen maakt.wrote:Omdat The Prophet hem een langarmige draak vond, toch Gangsterdwerg?wrote:Die is niet om die reden vertrokken. Die werd uiteindelijk wel 'verplicht' om een eigen label te starten.wrote: Frontliner?
G
Hardtraxx Newbie
18 posts member since 2012
last seen Sep 2013
Ze zijn er achter dat The Prophet eigenlijk The Propheteur heet...wrote:Heel Scantraxx gaat naar de haaien _0_
Brennan Heart weg, Frontliner weg, Wasted Penguinz weg, Heady weg, Wildstylez weg.
Nu maar wachten op degenen die volgen
S
Hardtraxxer
596 posts member since 2012
last seen Jul 2023
http://www.theracords.com -> This site has been suspended.
Our website is currently offline due to some hacking activities (shocking!) We're working to get it back up and so will the free downloads!
https://www.facebook.com/DjTheraOfficialPromojagers, ging voornamelijk om access te krijgen tot promos waardoor onze provider meteen de website offline heeft gegooid, nu ff beveiligen en morgen met de prodiver de boel online gooien
Is dat dezelfde als Profite?wrote:The Profit bedoel je?
E
Ilmar...wrote:http://www.theracords.com -> This site has been suspended.
Our website is currently offline due to some hacking activities (shocking!) We're working to get it back up and so will the free downloads!https://www.facebook.com/DjTheraOfficialPromojagers, ging voornamelijk om access te krijgen tot promos waardoor onze provider meteen de website offline heeft gegooid, nu ff beveiligen en morgen met de prodiver de boel online gooien
I
Hardtraxxer
438 posts member since 2011
last seen Jun 2025
Kan mijn facebook link verwijderd worden?
Bedankt alvast
Bedankt alvast
M
Hardtraxxer
852 posts member since 2012
last seen Nov 2018
E
Dat is de promojager van Hardtraxx, dus ik sluit niet uit dat hij er wat mee te maken heeft. Hij loopt ook altijd op te scheppen over allerlei promo's die hij wel of niet heeft. Misschien is Ilmar zelf niet verantwoordelijk voor deze aanval, maar hij heeft er zeker wel een aandeel in.
Watch out andere labelmeneertjes, la Ilmar is coming for you...
Nah t hacken bij ons betrof ook alleen een map die promo heet, maar daar hebben we helemaal niets in staan
Dus wie t ook is geweest, op theracords.com zijn geen promozzzz te vinden 
E
Haha.wrote:Nah t hacken bij ons betrof ook alleen een map die promo heet, maar daar hebben we helemaal niets in staanDus wie t ook is geweest, op theracords.com zijn geen promozzzz te vinden
Volgende keer beter Ilmar.
Haha wist niet dat Thijs ook in Driftwood zatwrote:http://www.dj2dj.nl/blog/dj-adaro-dj2dj-interview/
I
Hardtraxxer
438 posts member since 2011
last seen Jun 2025
Ik zal nog 1x duidelijk maken, ik heb er niks mee te maken 
Beetje flauw om Ilmar de schuld te geven... 
E
Dit keer kom je er (waarschijnlijk) mee weg. Volgende keer heb je misschien minder geluk. 
View on YouTubewrote: Haha wist niet dat Thijs ook in Driftwood zat
Dat is volgens mij ook nog maar 999999x gepost 


