Shoutbox | Zoeken
 Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen
Ongelezen bericht Geplaatst op 11-05-2016, 20:18 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Ik verkoop het volgende:
1 x Cubase Pro 8

Verkoopprijs: €229 euro
Bieden toegestaan: Ja, mits reëel en in de buurt van de vraagprijs

Staat: Nieuw
Garantie: Nee

Betaling: Overschrijving / iDEAL / PayPal / Contant
Verzending: Koerier / Ophalen

Reden van verkoop:
Ooit de intentie gehad om te gaan produceren, maar nooit de tijd en het geduld gehad om hier ook daadwerkelijk mee te beginnen

Omschrijving:

Cubase heeft een stevige verjongingskuur ondergaan wat resulteert in Cubase PRO 8! Deze sequencer bevat alles wat u nodig heeft om een professionele productie te kunnen maken. U kunt opnemen, mixen, componeren en arrangeren met alle aanwezig effecten en instrumenten. Het programma werkt intern op een hoge kwaliteit van maximaal 192 kHz en 32-bit floating point waardoor er een bijna oneindige headroom ontstaat. Qua effecten heeft u keuze uit 73 audio-effecten en 18 MIDI-effecten waaronder VST Amp Rack, REVerence convolutie-galm en de Voxengo CurveEQ. Genoeg tools om uw creatieve uitspattingen uit te werken tot een professionele productie.

Steinberg Cubase PRO 8: vernieuwingen

Ten opzichte van de vorige versies heeft Cubase PRO 8 een aantal stevige vernieuwingen te bieden. Om complexe mixes eenvoudig te houden is het mogelijk om complete groepen toe te wijzen aan een VCA-fader. De hele mixing engine heeft een stevige update gehad waardoor automatisering, routing en metering eenvoudiger verlopen. Een erg belangrijke vernieuwing is de 'render in-place'-functie waarbij audio- en MIDI-tracks naar een nieuwe audiotrack kunnen worden geschreven, inclusief effecten! Hierdoor is het mogelijk de CPU-belasting laag te houden, zelfs bij complexe FX- of MIDI-setups. Met het nieuwe 'MIDI-tempo detection' kunt u met een MIDI-track meespelen waarbij u het tempo bepaalt en Cubase PRO 8 volgt.

Allen Morgan Pop-Rock Toolbox

Veel producers kennen het volgende probleem wel: een creatieve opwelling moet even snel omgezet worden in muziek maar voordat u een complete sessie met instrumenten heeft geopend is de creatieve flow verdwenen. Speciaal hiervoor is Cubase PRO 8 voorzien van de Allen Morgan Pop-Rock Toolbox. Deze Toolbox bestaat uit 30 verschillende construction kits met minsten 25 audio- en MIDI-tracks per kit die standaard aan verschillende effecten en instrumenten gekoppeld zijn. Hierdoor kunt u uw idee snel uitwerken tot een demo zonder eerste een tijdrovende sessie samen te moeten stellen. Uw creativiteit staat voorop!
Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen
Forumoverzicht » Vraag & Aanbod » Aanbod