Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 04 jul 2012 22:17 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

DE LIER - Zoals jullie misschien weten is Hardtraxx de laatste weken bezeten door het beroemde spel Wie is de Mol...? Inmiddels zijn er nog 10 kandidaten in de race om dit spannende spel te winnen. Voor de overwinning dien je 1 vraag goed te beantwoorden: Wie is de Mol? We zullen over een aantal weken/maanden weten wie deze vraag, en de omringende vragen, het beste heeft beantwoord.

Inmiddels zijn er allemaal leuke en spannende opdrachten te voltooien en daar hoort uiteraard ook een radioshow bij. LionStyle/BML Events zal dit gaan organiseren in samenwerking met Bas de Vogel, beter bekend als Firetrap, de organisator van WIDM Hardtraxx.

A.s. vrijdag zullen we aftrappen met de eerste WIDM Radioshow. Er zal elke week een show worden gehouden die beperkt blijft tot 3/4 sets op een avond. Niet alle deelnemers zullen een set verzorgen. Deze week is het de beurt aan de organisator Firetrap, deelnemer Roberttt en uw host/deelnemer: Panthera! De meeste sets zullen aan het WIDM-thema gewijd zijn. Verwacht dus iets anders dan 'normaal'.

Ik wens jullie, mede namens Firetrap, een leuke radioshow toe.

Timetable: Vrijdag 6 Juli 2012
20:00 - 21:15: Firetrap
21:15 - 22:25: Panthera
22:25 - 23:15: Roberttt

Luister mee @ http://bmlevents.listen2myradio.com

Afbeelding
Ongelezen bericht Geplaatst op 04 jul 2012 22:20 
 
Hardtraxx Veteran

Held :worship:
Ongelezen bericht Geplaatst op 06 jul 2012 23:01 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Hmm toch maar even laatste kwartiertje mee luistern..
Forumoverzicht » Algemeen » Radio & Radio Shows