Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 08 okt 2014 19:25 
 
Hardtraxx Elite

Afbeelding

NRG VIBE RADIOSHOW:
NRG VIBE Radioshow is a new contribution to the scene and a big step forward for NRG VIBE.
NRG VIBE has started the new radioshow with the raw side of Hardstyle.
The artists of NRG VIBE are also raw so this line we are going to follow.
We like to bring our listeners a various show with sets of Raw Hardstyle.
The Radioshow last 3 hours on the greatest hardstyle radio of Holland 'Real Hardstyle Radio' From 15:00 until 18:00.

Shows:
26 October with: Cold Case, Luminite and Artifact.
Ongelezen bericht Geplaatst op 13 okt 2014 20:44 
 
Hardtraxx Elite

!!THE 1st NAME OF THE SHOW!!

COLD CASE

We did some Q&A with Mr Cold Case himself (DUTCH):

Q: Hoe ben je aan je alias Cold Case gekomen?
A: Voorheen was mijn alias Unique onder deze naam heb ben ik ruim 10 jaar actief geweest. Gezien het feit dat organisaties en labels bepaald hebben dat je met draaien alleen er niet kon komen ben ik de studio ingedoken en heb ik me gefocust op me produceer skills. Na een aantal jaren maakte ik mijn comeback en tekende ik bij het label Lussive Music. Nu leek het mij en label verstandig om een comeback te maken met een nieuwe alias gezien het feit dat hier vanuit de scene veel behoefte naar was zodoende zijn we gekomen met de naam “Cold Case” met als theorie er achter een oude zaak heropenen.

Q: Waar haal jij je inspiratie vandaan voor het produceren van tracks?
A: Inspiratie kan je overal van krijgen. Dit kan zijn van collega djs maar ook van de meest dagelijkse dingen die je op straat tegenkomt.

Q: Je hebt een aantal eigen tracks, wat vind je zelf nou je beste track en waarom?
A: Ja ik heb een boel eigen tracks en vind ze allemaal erg vet want daar sta je immers voor natuurlijk maar een track die het momenteel erg goed doe en waar ik erg trots op ben is een collab die ik een jaar geleden gedaan heb met Act of Rage genaamd Criminal die uitgebracht is op het label Minus is More.



Q: Als je een track zou kunnen maken met een hardstyle artiest naar keuze, wie zou dat dan zijn en waarom?
A: Pfoe daar vraag je wat……. Dit zijn er zoveel ik. Artiesten waar ik graag nog een track mee zou willen maken zijn Adaro, E-force, B-front, Frequencerz en ga zo maar door.

Q: Waar zou je nog wel eens willen optreden en waarom?
Waar niet?
A: Er zijn nog zoveel plekken waar ik nog zou willen staan. Zoals Decibel Outdoor, Defqon.1, Q-Base, Qapital, Loudness enz enz

Q: Kunnen wij dit jaar nog nieuwe tracks/collabs verwachten?
A; Ja ik ben momenteel bezig met een EP en wil deze dit jaar nog af hebben. Maar met wie en wat en waar ik hem ga releasen hou ik nog even geheim……..

Q: Wat verwacht je van de NRG VIBE Radioshow?
A: Een goede aanvulling met een breed aanbod aan artiesten en vooral een gezellige bende

Q: Wat kunnen de mensen verwachten van jou set bij de NRG VIBE Radioshow?
A: Zoals vele mij kennen ben ik geen hokjes mens en is mijn draaistijl vrij breed en draai vooral wat mij erg aanspreekt en wat binnen me concept past natuurlijk maar ik zou zeggen geniet van me set en laat je verassen!

Keep your eyes open for the next DJ!

Also find Cold Case on social media:
https://www.facebook.com/coldcasedj
https://twitter.com/coldcasedj
https://www.youtube.com/user/coldcasedj
https://soundcloud.com/cold-case
http://www.lussivemusic.com/label/artists/cold-case/

Afbeelding
Ongelezen bericht Geplaatst op 15 okt 2014 19:39 
 
Hardtraxx Elite

!! THE 2nd NAME OF THE SHOW!!

LUMINITE

Also we did some Q&A with Luminite himself (DUTCH):

Q: Hoe ben je aan je alias Luminite gekomen?
A: Ik was eerst een duo samen met Bas Janssen (Thyron), maar een tijdje daarna besloten we beiden apart verder te gaan (geen ruzie o.i.d., gewoon meer voordelen als solo-artiest). Bas produceerde verder met hardstyle, maar ik koos eerst een andere weg door House te gaan produceren. Dit beviel me maar een korte tijd, waarna ik terugviel naar mijn Hardstyle roots. Om een naam te krijgen heb ik simpelweg enkele elementen bedacht die ik gaaf vond in een naam, hier enkele namen mee gemaakt, en uiteindelijk gegaan voor Luminite.

Q: Waar haal jij je inspiratie vandaan voor het produceren van tracks?
A: Inspiratie kom ik alleen aan door die-hard muziek te luisteren. Van hardstyle tot house, van reggae tot funky dubstep, alles werkt. Sommige anderen hebben als inspiratiebron een lange wandeling, of vissen, maar ik heb alleen inspiratie door muziek te luisteren.

Q: Je hebt een aantal eigen tracks, wat vind je zelf nou je beste track en waarom?
A: De beste track die ik heb gemaakt is in mijn ogen toch wel 'Destruction'. De plaat is inmiddels door menig grote artiesten gedraaid (High Voltage, Titan, Thyron), en ook ikzelf vind deze plaat erg krachtig klinken. De plaat is ook toegankelijk, wat simpelweg betekent dat het niet moeilijk of saai is om naar te luisteren, en ook wordt de versnelde tweede anticlimax tevreden ontvangen door de meeste luisteraars.


Q: Als je een track zou kunnen maken met een hardstyle artiest naar keuze, wie zou dat dan zijn en waarom?
A: Ik zou een track maken met Phuture Noize. Deze twee bazen hebben al sinds hun eerste plaat een dikke stempel achtergelaten in de 'scene', en met elke plaat die ze hebben gemaakt druk dat er weer even hard op. Elke sound die zij maken is uniek in mijn ogen, net zoals de stijl die zij hebben: lekker gek, maar toch serieus met een flinke scherpe rand eraan.

Q: Waar zou je nog wel eens willen optreden en waarom?
A: De plek die ik het liefst nog zou willen toevoegen aan mijn lijst is toch wel Defqon.1. Er zijn misschien volgens de meeste mensen veel betere feesten, maar Defqon.1 is voor mij toch wel het 'echte' werk, aangezien dit ook het eerste festival was die ik leerde kennen (ook al mocht ik er toendertijds bij lange na nog niet naar binnen).

Q: Kunnen wij dit jaar nog nieuwe tracks/collabs verwachten?
A: Jazeker! Het album van Gearbox bevat 2 gloednieuwe platen, en ik heb ook nog enkele collabs liggen/gepland, maar met wie ga ik nog niks over zeggen .

Q: Wat verwacht je van de NRG VIBE Radioshow?
A: Ik verwacht een radioshow met zorgvuldig gekozen platen, met toch een rauwe rand eraan, aangezien ook de artiesten bij NRG meer neigen naar de rauwe kant dan naar euphorisch.

Q: Wat kunnen de mensen verwachten van jou set bij de NRG VIBE Radioshow?
A: Mijn sets op de NRG VIBE radioshow zullen divers zijn, met een unieke keuze aan tracks, met combinaties of zelfs mash-ups die misschien normaal niet gehoord worden bij andere sets.

Keep your eyes open for the next DJ!

Also find Luminite on social media:

https://www.facebook.com/luminiteNL
https://twitter.com/luminiteNL
https://soundcloud.com/luminite-1

Afbeelding
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 okt 2014 20:19 
 
Hardtraxx Elite

!!THE LAST NAME OF THE SHOW!!

ARTIFACT!

Also we did some Q&A with Artifact himself (DUTCH):

Q: Hoe ben je aan je alias gekomen?
A: Ik heb een tijd gezocht naar een goeie naam, dat was nog best lastig. Toen kwam ik ergens "artifact" tegen, en ik vond het gewoon lekker klinken. Ik probeer ook altijd wat oude plaatjes te draaien in mijn sets, "artifacts" dus!

Q: Waar haal jij je inspriratie vandaan voor het produceren van tracks?
A: Dat kan van alles zijn, films en muziek werken erg goed. En dan hoeft het zeker geen hardstyle te zijn, ik kan ook heel geïnspireerd raken van andere muziekstijlen. De dag nadat ik een feest heb bezocht heb ik trouwens ook altijd heel veel inspiratie!

Q: Je hebt een aantal eigen tracks, wat vind je zelf nou je beste track en waarom?
A: Ik denk dat Sanctum mijn populairste track is, die vindt het publiek het beste en wordt gesupport door grote namen. Ik ben er heel blij mee, maar kwalitatief kan ik denk ik nu alweer een stuk beter. Ik ben altijd kritisch op mezelf. Ik ben op dit moment bezig met drie nieuwe tracks, één daarvan zit in mijn set voor de NRG podcast. Deze tracks vind ik alle drie erg geslaagd en zou ik dus mijn beste noemen.


Q: Als je een track zou kunnen maken met een hardstyle artiest naar keuze, wie zou dat dan zijn en waarom?
A: Zonder twijfel B-Front. Ik heb echt enorme bewondering voor zijn tracks. Dat zie je ook wel terug in mijn sets, ik draai vrijwel altijd wat B-Front platen. Hij weet altijd sfeer neer te zetten en heeft echt zijn eigen stijl, zonder dat het saai wordt. Virus en The 4th Kind zijn twee van mijn favoriete platen aller tijden. En het is trouwens ook een hele aardige kerel.

Q: Waar zou je nog wel eens willen optreden en waarom?
A: Ik ben ten eerste al heel erg blij dat Defqon en Loudness voor mij dit jaar realiteit zijn geworden. Ik had dit echt nooit durven dromen. Defqon was geweldig, en ik heb ook hoge verwachtingen van Loudness. Ik ga zelf al jaren naar die feestjes en nu mag ik er zelf staan! Ik hoop dat er nog meer van dit soort grote boekingen komen. Wat mij nog wel heel erg gaaf lijkt is de beroemde Hangar op Q-Base. Die is gewoon nergens mee te vergelijken. Zo'n dikke lokatie! Wie weet gebeurt het ooit...

Q: Kunnen wij dit jaar nog nieuwe tracks/collabs verwachten?
A: Zeker, ik ben altijd druk met nieuwe tracks. Zoals ik net al zei zit één er van in de podcast. Ik heb al tijden plannen om collabs te maken met een aantal artiesten, maar het komt er steeds maar niet van doordat we het allemaal druk hebben. Daarnaast zal mijn remix voor Warface - Cosmic Sin op zijn album staan, dat later dit jaar uit komt.

Q: Wat verwacht je van de NRG VIBE Radioshow?
A: Ik verwacht een dikke show, NRG VIBE heeft een team van getalenteerde DJ's dus dat moet goed komen! En verder veel gezelligheid zoals altijd met NRG.

Q: Wat kunnen de mensen verwachten van jouw set bij de NRG VIBE Radioshow?
A: Een artifact set. Ik ga altijd voor raw, maar wel met variatie. Wat melodie, wat screeches, wat nieuwe platen, maar ook wat oude. En ik ben deze keer aan het einde nog een tandje harder gegaan, naar de hardcore. Vond ik wel bij NRG Vibe passen.

Also find Artifact on social media:

https://www.facebook.com/ArtifactNL
http://www.twitter.com/Artifact_NL
http://www.soundcloud.com/ArtifactNL
http://www.nrg-agency.com/artists/artifact/

Afbeelding
Ongelezen bericht Geplaatst op 22 okt 2014 18:04 
 
Hardtraxx Elite

Every last Sunday on RHR.FM starting 26 October from 15:00 until 18:00.

RHR link:
http://rhr.fm/community/forums/topic/318
Ongelezen bericht Geplaatst op 29 okt 2014 14:27 
 
Hardtraxx Elite

NRG VIBE Radioshow @ Cold Case, Luminite And Artifact #1:


Mixcloud:
http://www.mixcloud.com/nrgviberadiosho ... rtifact-1/

Youtube:


Tracklist:
Cold Case:
01. Submotion - Step Your Game Up
02. High Voltage & Malua Ft. Shari - Back And Forth
03. Donkey Rollers - So You Wanna Be Hardcore
04. Goliath - Back&Bang
05. B-Front & Frequencerz - Psycho (Loudness Soundtrack 2014)
06. Sub Sonik - To Hell
07. Act of Rage - Confronting Reality
08. Titan & DV8 Rocks! - Flip Uhm Op Zijn Kantje
09. Caine & Deimos - Anguish
10. Exit Mind- Get Down
11. The Vision - Back In The Game
12. Solutio Ft. MC Jeff - Bitchin'
13. Chris One - Scum (Caine Remix)
14. Act Of Rage & Cold Case - Criminal
15. E-Force - Seven
16. The Machine & The Geminizers - Godcore
17. Titan - Clap You (Frequencerz Remix)

Luminite:
01. Phrantic - Take Control
02. Zany - My Beat
03. Alpha2 & Jack of Sound vs Titan - Das Hooked Land (Luminite Mash-up)
04. Luminite - Straight In Your Face
05. Donkey Rollers - The Million Gods
06. Mark With a K - Darkside (Frequencerz Remix)
07. Exit Mind & Radiance - Diverse
08. Luminite - Destruction
09. Nico & Tetta - Restart The Party (Digital Mindz & Riiho 2014 Remix)
10. Ironite - Be Prepared
11. Luminite - Demons
12. Chris One - Sin City (Phuture Noize Remix)
13. Digital Punk - Firestorm
14. Delete - Dismissed
15. Malice - Incoming
16. DJ Mad Dog - Thunder Like

Artifact:
01. Headhunterz – Now Is The Time (Audiofreq Remix)
02. Zany – Psychedelic Trip
03. Hard Driver - Exploration
04. Artifact – Lunar
05. B-Front & Frequencerz – Delusion
06. B-Front & Slim Shore - Chemical
07. Solutio & The I’s – 2.17
08. Sub Sonik – Look At Me Now
09. Donkey Rollers – Voice Of Conscience
10. Warface - Cosmic Sin (Artifact Remix)
11. Act Of Rage – The Rush
12. Delete – Level
13. Deetox – Street Movement
14. Max Enforcer – Fade To Black
15. Radical Redemption Ft. Digital Punk – River Of Souls
16. Phuture Noize Ft. Prefix & Density - Masters
17. Degos & Re-Done – Outside The Box (Live Edit)
18. Titan Ft. DV8 Rocks! – Flip Uhm Op Zn Kantje
19. Mad Dog – Rewind
20. The Supreme Team – Carnival Of Doom

Cold Case on social media:
https://www.facebook.com/coldcasedj
https://twitter.com/coldcasedj
https://www.youtube.com/user/coldcasedj
https://soundcloud.com/cold-case

Luminite on social media:
https://www.facebook.com/luminiteNL
https://twitter.com/luminiteNL
https://soundcloud.com/luminite-1

Artifact on social media:
https://www.facebook.com/ArtifactNL
http://www.twitter.com/Artifact_NL
http://www.soundcloud.com/ArtifactNL
Forumoverzicht » Algemeen » Radio & Radio Shows