Shoutbox | Zoeken
 Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998 ... 1050  Volgende
Ongelezen bericht Geplaatst op 25-09-2019, 08:59 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Ik zou zeker blijven werken maar dan wel lekker voor mezelf iets tofs opzetten (kom zo niet even op iets)! Wellicht een boerderijtje kopen daar beetje rustig boeren!

Zelfde vraag!
Ongelezen bericht Geplaatst op 25-09-2019, 09:27 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Waarschijnlijk een paar dagen in de week vrijwilligerswerk oid.

En jij?
Ongelezen bericht Geplaatst op 25-09-2019, 12:28 
 
Hardtraxx Elite

Stoppen met werken en m'n vrije tijd gebruiken om te proberen professioneel stint-stuntman te worden.

Wat doe jij met je vrije tijd?
Ongelezen bericht Geplaatst op 25-09-2019, 12:39 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Feesten/kroeg, dingen doen met vriendin, huis en tuin taken, met de hond spelen/wandelen, runescape, hier wat de klier uithangen, ...

Jij?
Ongelezen bericht Geplaatst op 25-09-2019, 14:00 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Helicaze schreef:
, runescape

:thumbsup: met de hond wandelen, met de vriendin leuke dingen ondernemen, judo en feestjes bezoeken!

Wat is een rare hobby van je?
Ongelezen bericht Geplaatst op 25-09-2019, 14:20 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Sinds ik een huis heb met een eigen tuin:
In de tuin bezig zijn (mits het een beetje lekker weer is). Hieraan merk ik wel dat ik een oude lul begin te worden. :lol: Maar het kan best heel rustgevend zijn.

Wel leuke vraag, nog een keer:
Welke rare hobby heb je?
Ongelezen bericht Geplaatst op 25-09-2019, 14:31 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Parvuz schreef:
Sinds ik een huis heb met een eigen tuin:
In de tuin bezig zijn (mits het een beetje lekker weer is). Hieraan merk ik wel dat ik een oude lul begin te worden. :lol: Maar het kan best heel rustgevend zijn.

Wel leuke vraag, nog een keer:
Welke rare hobby heb je?


Ik zoek wel eens naar potjes en bakjes verstopt door mensen met waarin een logboekje om hier je naam op te schrijven en vervolgens weer terug te leggen zodat andere deze ook weer kunnen vinden en hun naam erin kunnen schrijven. Ook wel Geocaching genoemd.
Wel zoek ik alleen de extreme potjes tegenwoordig, dus met een klimuitrusting op pad, en naar potjes klimmen in bijv. bomen op 20/25 meter hoog :D

Wat is het vreemdste wat je ooit iemand hebt zien doen?
Ongelezen bericht Geplaatst op 25-09-2019, 22:56 
 
Hardtraxx Veteran

Een meid uit de buurt die in bikini, voor haar voordeur, staand met zichzelf bezig was. Was zelf een jaar of 14 en zij volgens mij 1-2 jaar ouder. Was rustig met m'n hond aan het lopen en liep langs dat huis. Nog nooit zo snel iemand weg zien rennen. Was mooi.

Snap nog steeds niet waarom ze dacht dat ze daar buiten het zicht stond ofzo. :lol:

Zelfde
Ongelezen bericht Geplaatst op 27-09-2019, 10:33 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

een kind uit onze straat die in een bad jas naar buiten komt lopen. Loopt naar groep meisjes die in het gras aan het zitten zijn, trekt badjas open en begint met z'n tampeloeres te spelen voor hun neus.

Leuke vraag. Zelfde
Ongelezen bericht Geplaatst op 27-09-2019, 13:31 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Bij het toilet op DQ zag ik een jongen staan met bloed op zijn shirt bij zijn schouder, ik wilde hem daarop wijzen want hij leek het niet door te hebben totdat hij zich half omdraaien en zichzelf in zijn schouder stond te bijten, tot bloedens toe dus

Zelfde
Ongelezen bericht Geplaatst op 27-09-2019, 14:00 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Tering, al deze verhalen. Op Defqon stonden we aan de "hoofdweg" op veld 2, dus daar kwam heel wat vaag volk voorbij gewandeld elke nacht. Op zondagnacht kwam er een groepje jongens voorbij lopen, ik denk dat ze met een stuk of 7 waren. Twee gasten van die groep hadden een gladiatorenpak aan, de andere vijf hadden niks aan behalve dan een boxer. Eén gladiator liep voorop, één liep achteraan. De halfnaakte andere kerels er tussen in. Beide gladiatoren hadden zo'n zwemnoodle vast waarmee ze heftig op de grond sloegen om de anderen als slaven op te drijven.

Wat is je grappigste herinnering van een dronken moment?
Ongelezen bericht Geplaatst op 17-10-2019, 10:07 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Denk mijn grappigste dronken moment was in Antwerpen! wij waren daar een weekend bij een vriendin die daar studeerde! Wij naar Cafe D'Anvers geweest (jammer dat het niet meer bestaat echt een toffe club), grappig om te zien dat wanneer je naar binnen gaat alle ramen in de straat bezet zijn en als je naar buiten komt alle ramen leeg zijn. Cafe D'anvers staat in de rode straat van Antwerpen! Afijn wij naar huis te voet en moesten een half uur naar huis wandelen, waar we die avond anderhalf uur over hebben gedaan! Allemaal straal bezopen en hebben alle weg werkzaamheden compleet verbouwd, koffie gezet in een keet en alle signaalbaaklampen mee genomen!

Waarna we als een soort Harry Potter stoet (een baaklamp lijkt aardig op een lantaarn) door Antwerpen liepen en bij thuis komst de gehele woonkamer verlicht was met flikkerende lichten!

Afbeelding
dit is een baaklamp!


Wat is je eerste aanraking met de hardere stylen? :)
Ongelezen bericht Geplaatst op 17-10-2019, 10:09 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

2008, tijdens het gamen hhz - speakafreak en rock civilization horen

zelfde
Ongelezen bericht Geplaatst op 17-10-2019, 10:24 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Wanneer weet ik niet meer precies, maar in ieder geval ermee in aanraking gekomen door een oud Forumlid van Hardtraxx

https://hardtraxx.com/member/Dennis%20Aka%20Mash/

Hij luisterde en draaide zelf regelmatig, en ben het door hem gaan waarderen!

En jij dan?
Ongelezen bericht Geplaatst op 17-10-2019, 10:31 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Ik weet het ook niet precies meer. Ik weet wel dat ik op de basisschool al luisterde naar nummers als Drunken Monkey - E, (achteraf slechte) happy hardcore (remixjes) en Army Of Hardcore (achtige dingen).
En via m'n buurjongen kwam ik uit bij Donkey Rollers tracks. En A-lusion - Re-Count kan ik me nog goed herinneren. Die buurjongen had als enige in de buurt een brander in zn pc zitten dus die maakte altijd cd'tjes voor me. Daar stonden dit soort tracks op. Die Re-Count komt uit 2003. Toen was ik gewoon 11. :lol:

Zelfde vraag, hoe ben je in aanraking gekomen met de hardere stijlen?
Ongelezen bericht Geplaatst op 17-10-2019, 10:38 
 
Hardtraxx Elite

Weet het ook niet meer precies, ergens op de middelbare school in ieder geval. Dacht in de derde klas, dus zo'n 13 jaar geleden. Daar kwamen ineens nummers als Donkey Rollers - Silver Bullet en Estaloca op de telefoontjes voorbij, die iedereen naar elkaar doorstuurde via infrarood. Toen verder ingedoken, Qlimax DVD's van m'n neef gekeken en de rest is historie.

Zelfde vraag
Ongelezen bericht Geplaatst op 17-10-2019, 10:46 
 
Hardtraxx Addict
Avatar gebruiker

Goede vraag. Eerste nummer die mij bijstaat is Unleash The Beast, die melodie bleef zo lang in mijn hoofd hangen. Denk dat ik ook wel veel via Parvuz heb leren kennen en een grote lading Kazaa en Limewire downloads. Alles heette Angerfist destijds, maar bleek achteraf vaak van heel andere artiesten xd Daarnaast alle club nights in Dieka in de periode 2007-2009 waar alle grote namen voorbij kwamen. Eerste grote feest ooit was MOH 2009 toen ik 17 was

Zelfde vraag
Ongelezen bericht Geplaatst op 17-10-2019, 10:49 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Toen ik 10 of 11 was liet de zoon, van een kennis van ons pap en mam, mij 'Angerfist - Terror Of My Speedcore' horen. Was gelijk verkocht aan die stijl. Toen via internet en limewire bij Hardstyle gekomen en nooit meer gestopt met luisteren. Dus luister nu al zo'n 13 jaar hardstyle, best lang als ik er over na denk. :surrender:

Zelfde vraag
Ongelezen bericht Geplaatst op 17-10-2019, 10:52 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Via Trance, Dance en artiesten als Special D uitgekomen bij Explosive Car Tuning die m'n neef vaak had. Live On Tour ( https://www.discogs.com/DJ-Marcky-Feat- ... se/1334417 ) gekocht en toevallig gisteren nog op gehad. Villian die bij enkele platen wat woorden zegt, zoals bij Payback, zijn me heel erg bij gebleven. Rond die tijd veel Jumpstyle en langzaam richting Hardstyle gegaan.

Zelfde vraag.
Ongelezen bericht Geplaatst op 17-10-2019, 11:40 
 
Kraak... Piep...
Avatar gebruiker

Toen ik 8 was een cassetteband gekregen van een broer van een maat van me. Dit was een Thunderdome cassette. Daar door dit nummer:Hardcore gaan luisteren, vooral van CD's en cassette's die ik kreeg. Toen ik Kazaa, Limewire e.d. had Angerfist ontdekt in 2004 en vanaf toen vol uit mezelf hardcore gaan opzoeken en gaan luisteren. Industrial ben ik gaan luisteren doordat ik ong. 10 jaar terug naar Club r_AW ging en daar N-Vitral hoorde en toen compleet verkocht, daar in gekomen door Negative A en E-Noid eigenlijk.

Eerste hardstyle nummer dat ik vet vond was:Maar toen nog geen idee dat dat hardstyle was. Toen in de jumpstyle hype (waar ik niet heel erg aan meedeed maar wel de muziek vet vond) gingen we naar van die teenage feesten. Thuis zelf platen als Pillz, Pure, Ruff e.d. ontdekt en op die feesten de kaas zoals Green Stuff, Nothing Else Matters, Oldschool Phenomenon (Showtek Remix) ontdekt. Zag toen random eens een setje van The Prophet op YouTube en daar werd Headhunterz - Forever Az One gedraaid, toen ook meteen verkocht.

Gr.

Jij?
Ongelezen bericht Geplaatst op 17-10-2019, 13:35 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Bij mij is het begonnen op de basisschool. Mijn eerste herinneringen daaraan zijn uit groep 6 waar op vrijdagmiddag altijd 'gabber'muziek werd gedraaid. Daar werd dan op 'gehakt'. Dit was happy hardcore, Hakkuh en Flippuh etc. We hadden thuis al die cd's, videobanden etc.

Dit was volgens mij de eerste die we hadden, uit 1997.

Afbeelding

Later kwamen de mp3-spelers en daar stond bij mij o.a. Ard und Jorn - 16 en wat van Lady Dana op. Toen we later gingen stappen (+- 16 / 17) werd er het laatste (half) uurtje altijd hardcore gedraaid zoals DJ Neophyte ‎– Muil Houwe. Toen luisterde ik meer hardcore dan hardstyle, dat kwam pas later weer (+- 2008) maar niet echt actief. Vrienden van me gingen wel eens naar festivals / feesten en ik was benieuwd dus ik ging eens mee, naar Summerfestival in Antwerpen. Niet per sé voor hardstyle maar voor de belevenis. Uiteindelijk ben ik de hele dag niet weg gegaan bij hardstyle en ik was direct verkocht. Daarna was het niet meer anders dan hardstyle / hardcore en aanverwanten. Pas de laatste jaren bezoek ik eens wat andere evenementen / genres.

Ook al spreken de 'ekte ekte' schande over de happy hardcore-tijd, als je een jaar of 10 bent is dat allemaal mooi. Ik baal er ook wel van dat ik die cd's en videobanden niet meer kan vinden.

Zelfde vraag.
Ongelezen bericht Geplaatst op 17-10-2019, 14:20 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Bij mij weet ik nog dat in de bus op schoolreisje constant Brennan Heart - Just As Easy werd gedraaid, en dan gingen we met zijn allen meezingen. Iedereen vindt dit altijd een kutplaat, maar voor mij blijft ie toch speciaal :$
Van daar uit verder gaan youtuben/limewiren tot Headhunterz - From Within, Noisecontrollers - Attack Again, etc. Daarna een tijdje wat minder interesse en vanaf het eerste feest in 2013 weer meer, toen begon het eigenlijk echt.

Hoe lang denk je nog geïnteresseerd te zijn in harder styles?
Ongelezen bericht Geplaatst op 17-10-2019, 14:30 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Moeilijk om te zeggen. Zolang er nog af en toe leuke plaatjes gemaakt worden, zal ik het wel blijven luisteren, maar feesten bezoeken zal niet lang meer duren vermoed ik. Ik gok dat dat laatste helemaal stopt als ik uiteindelijk vader word ofzo.

Zelfde?
Ongelezen bericht Geplaatst op 17-10-2019, 14:32 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Ik denk niet dat het ooit stopt. Gek genoeg houd ik meer van de muziek dan ooit maar tegelijkertijd ben ik lang niet tevreden met waar de scene soms heen gaat. En stel muziek is helemaal naar de tering, dan zal ik nog altijd naar de muziek luisteren die ik de afgelopen 10 jaar ook heb geluisterd. Zie mezelf ook later als ik kinderen heb nog wel eens een festival of 2 per jaar pakken. Denk niet van plan te zijn om ooit helemaal met feesten te stoppen.

Zelfde
Ongelezen bericht Geplaatst op 17-10-2019, 14:41 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Stoppen met het vet vinden, nooit. Hoe vet is het idee dat we tot we in een bejaardentehuis zitten en niet meer weten wat voor en achter is, kunnen luisteren naar tracks als Rock Civilization, One Blade, Outside World... De nieuwe hardstyle ga ik nu weer vet vinden. Maar of dat zo blijft weet je natuurlijk niet. Het ligt er ook maar net aan of je tijd hebt om het te volgen. Feesten bezoeken was al een tijdje weg bij mij maar sinds vorig jaar ook wel weer terug. En inderdaad, straks als er kinderen komen etc dan kon dat wel eens weer weg gaan. We zien het wel.

Zelfde vraag voor de verandering.
Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998 ... 1050  Volgende
Forumoverzicht » Off-topic » Off-Topic