Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 06 okt 2010 18:14 
 
Donateur
Avatar gebruiker

Afbeelding
Afbeelding

zaterdag 16 oktober 2010
22:00 - 04:00
Condor City
Poeldijkseweg 47Den Haag

Muziekstijlen
hardstyle

Prijzen
Voorverkoop: € 12 ,50
Deurverkoop: € 15 ,-

Kaarten
Verkrijgbaar bij Easyticket.

Minimumleeftijd
18
Ongelezen bericht Geplaatst op 06 okt 2010 18:15 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Had deze al ergens voorbij zien komen. Nette line-up!
Ongelezen bericht Geplaatst op 08 okt 2010 14:15 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Waarschijnlijk wel aanwezig! Ran-D en bijna om de hoek! ^^
Ongelezen bericht Geplaatst op 08 okt 2010 15:00 
 
Hardtraxx Newbie

Zeker aanwezig. Zeer dicht in de buurt en een leuke line-up voor dit geld.
Dit keer 3 zalen en een 'Silent Happy Hardcore'-area! :D

Citaat:
Na de eerste Silverado (The Hardstyle Frontier) kwamen zoveel reacties binnen dat we snel in onderhandeling zijn getreden met de beste dj’s uit de regio, en de grote talenten uit het land. Ook de feestweken in De Lier en Naaldwijk hebben er namelijk aan bijgedragen dat iedereen ziet dat Hardstyle populairder is dan ooit!

Met een grote vaste groep die-hards gaan jullie naar alle grote feesten in het land. De echte specialisten weten bij het horen van de namen Josh & Wesz, Ran-D & Digital Punk precies wat ze kunnen verwachten: Een nacht helemaal los! En dat gaan we doen op 16 oktober!

Wat dacht je van Luca Perra, HardShinerz en Robbin Kester?!. (Robbin won dit jaar de DJ Contest in De Lier)

Maar het kan nog veel gekker: Er zijn namelijk dit keer 3 area’s. Verwacht totale verwarring bij het zien van een groep mensen die helemaal los gaan op Happy Hardcore…..maar jij hoort niets! Ze dragen namelijk allemaal een koptelefoon. Jaja, ‘Silent Happy Hardcore’. Je moet het meemaken om het te begrijpen.

Een derde area met House classix maakt de avond compleet. Silverado mag je gewoon niet missen! De complete line-up zal binnenkort bekend worden gemaakt.

In de Main area draaien niet alleen de grote namen. Er is een plek gereserveerd voor de winnaar van de Silverado DJ Contest. Deze zal plaatsvinden op woensdag 29 september. Ben jij het grote hardstyle-talent, maar ben je nog niet ontdekt? Schrijf je dan in via [email protected] met al je gegevens. Stuur daarnaast een demo met je mixkwaliteiten. Uit alle inzendingen worden de beste 10 uitgenodigd om op 29 september mee te doen tijdens de Silverado DJ Contest!
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten