Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 feb 2010 11:54 
 
Hardtraxx Newbie



RaveWorld 2010 – line-up release

Gabbers uit het hele land beginnen zich te roeren. Trainingspakken worden gestreken, de veters gaan in de maxies. Het is tijd voor een onvervalste rave in één van de meest mythische locaties van Nederland.

Een samenwerking tussen Rige Entertainment en AEGE zorgt voor een uitgebalanceerde line-up, een supergeluid, en uiteraard een subtropisch zwembad. Sportcentrum Kardinge in Groningen zal een hele nacht lang in het teken staan van RaveWorld.

Het subtropisch zwemparadijs van Kardinge zal nu eens niet gevuld zijn met de bikini’s en speedo zwembroeken, maar zal vol staan met gabbers met een voorliefde voor happy hardcore. Uiteraard mag de zwembroek en badpak best mee, je bent hier volkomen vrij in, vergeet dan in ieder geval je handdoek niet.

De ijshockeyhal zal als vanouds het toneel zijn van de Mainstage. Over het geluid hoeft ook niemand in te zitten, dit is van het bekende niveau, de oude rotten in het vak zullen weten wat hiermee wordt bedoeld.

En dan de ware reden voor dit persbericht. Het is een beste klus geweest, maar hier is dan de line-up waarmee de avond, nacht en stukje van de ochtend gevuld gaat worden:

Area #1 MainWorld
Sound Enhancers
Vreestyle & Kalasnikov
Forze Dj Team [Paul, Panic & Lars]
Live: Rotterdam Terror Corps
Marlin & Uzi & Da Mouth of Madness(House The 90’s DJ Team)
Live: Public Domain
Live: Human Resource
Live: Masochist
Buzz Fuzz & Darkraver
Live: G-Town Madness vs Attic & Stylzz
Mc: Alee

Area #2 EarlyWorld
Painbringer
Chosen Few
Distortion
Dr Z-Vago & Dione
Mystery Motion
Dano
Ominous & Sequence
Mc: Triggah & Mozhard

Area #3 WaterWorld (Happy Hardcore)
Rabies & Alian
Dune
Live: Critical Mass
Waxweazle
Paul Elstak
Highlander
Mc: Da Hustla


Area #4 ClassicWorld
Crazy Ed
Robin Albers aka JayDee
Lenn & Brainmaster
Rob Fabrie
Da Lex

Area #5 EarlyTerrorWorld
Dr Smog
Smurf [UK]
The Vizitor
Dano
Drokz
Mc: Out of Control

Area #6 Hardcore 2000-2006 World
Baba
Justino
Tim-E
Terrox
Miss Jay
C-Section
Lunatic
Reiner aka Radiate
Hazes
Mc: Whiplash

Zoals je kunt zien verschijnen er een aantal bijzondere artiesten op RaveWorld, onmogelijk om alles uit te lichten, maar hier wel wat speciale acts:

Live: Masochist
Wat te denken van een live performance van the Masochist? Een legendarische live-act op Mysteryland in de jaren ’90 zorgde voor een ware hype, en met hits als “No New Style?”, “Killing Scum” en “MzKzM”. Zwepen, leren maskers, slaafjes en meesteressen, The Masochist heeft het allemaal.

Live: G-Town Madness vs Attic & Stylzz
Verder is er op de mainstage plaats gemaakt voor de echte Groninger helden, G-Town Madness. Maar ze treden niet alleen op, zij zullen worden bijgestaan door oude bekenden van de groep: Attic & Stylzz. Speciaal voor de gelegenheid wordt Stylzz overgevlogen vanuit Zuid Afrika, het land waar hij al een aantal jaren verblijft. Attic & Stylzz zijn samen met
G-Town Madness verantwoordelijk geweest voor klappers als “ The Legacy Continues” en “Bring the Pain”. Attic & Stylzz hebben tevens onder hun pseudoniem “Sound Enhancers” juweeltjes van platen afgeleverd, waaronder de tracks “Ill behaviour” en “Punk Professionals”. Als Sound Enhancers krijgen ze ook nog de ruimte om een setje weg te geven!

Live: Critical Mass & Dune
Voor het eerst sinds jaren zal het zwembad het toneel zijn van de beste Happy Hardcore beats! Critical Mass zal een supervette live-act doen, in het zwembad, “Burnin’ Love” is wellicht de bekendste plaat van ze, maar ook “Believe in the Future”en “Happy Generation” stonden hoog in alle charts. De duitse hitmachine Dune komt ook op RaveWorld, iedereen kent de megahit “Hardcore Vibes”, en natuurlijk ook “Can’t stop Raving”. Ga er maar van uit dat in deze area niemand stil zal staan!



Tickets
De eerste 250 reguliere kaarten worden automatisch omgezet in VIP tickets.

Met dit VIP ticket krijg je:
- limited edition t-shirt RaveWorld 2010;
- Toegang tot het vipdeck, dichtbij het podium op de Mainstage;
- Aparte ingang, geen rij, niet wachten, direct hakken.

Tickets kosten € 39,50 per stuk en zijn verkrijgbaar via Paylogic en alle 400 Primera winkels door het hele land.

De mythische locatie, in combinatie met zwembad, tunnel en gabbers zullen zorgen voor een onvergetelijke editie van RaveWorld.

http://www.raveworld.nl
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 feb 2010 13:55 
 
Hardtraxx Veteran

AEGE schreef:
Gabbers uit het hele land beginnen zich te roeren. Trainingspakken worden gestreken, de veters gaan in de maxies.


:worship:
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten