Shoutbox | Zoeken
 Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 62, 63, 64, 65, 66
Ongelezen bericht Geplaatst op 03-11-2020, 14:20 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Broken Balance schreef:
Tja, dat argument kan je voor meerdere artiesten gebruiken die er niet stonden. Frontliner was toen van Q weggegaan mede door een intern euvel, wat ook bekend was.

Brennan Heart heeft er voor gekozen een andere kant op te gaan qua hardstyle, hoeft nog niet te betekenen dat hij in de clinch ligt met Q-Dance. Hij heeft al eerder aangegeven niet meer op bepaalde grote feesten van Q te willen draaien omdat hij plaats wilt maken voor de volgende generatie.

Moet er dan per se een of andere fittie zijn? Klinkt meer alsof Brennan Heart een andere kant op is gegaan. Waarom zou Q een artiest boeken die geen interesse heeft?


Er is geen enkele artiest met de stature van Brennan Heart die ontbreekt van de q-dance feesten. Niet aanwezig op Dediqated/Defqon 2020/Vaqation en dat sinds hij in oktober 2019 bij Ace Agency zit. Zijn grote staat van dienst en zijn populariteit is dan ook de reden dat het opvalt dat hij niet op die feesten staat. Dat "hij niet meer op q-feesten wil draaien om plaats te maken" ging geloof ik louter over Qlimax.

Het kan zijn dat hij een andere weg inslaat maar er is toevalligerwijs ook geouwehoer met recente q-dance videos van Brennan Heart. De enige set van the gathering op Defqon 2019 die niet (meer)op youtube staat? Brennan Heart. Daarnaast is de legends-set van 2019 waar hij deel van uitmaakte de enige set van de mainstage die nooit door q-dance online is gezet.
Ongelezen bericht Geplaatst op 03-11-2020, 18:07 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Natuurlijk is er gedonder tussen hen. Waarom zal BH zeggen niet meer op Q feesten te willen draaien (omdat die andere weg wil inslaan) maar wel op Decibel lineup 2021 staat
Ongelezen bericht Geplaatst op 03-11-2020, 18:17 
 
Hardtraxx Veteran

Citaat:
Natuurlijk is er gedonder tussen hen.


Lijkt me ook al een tijdje vrij duidelijk ja.
Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 62, 63, 64, 65, 66
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten