Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 24 jan 2012 14:16 
 
Hardtraxxer

Op zaterdag 3 maart 2012 staat alweer de vijfde editie van het succesvolle Psalm 23 in de agenda. Tijdens de laatste editie gooide Bioweapon alle remmen los. Ook deze keer zal ongetwijfeld weer een top editie worden. Hierbij de line up + de nodige informatie.

Algemene info:

Psalm 23
Zaterdag 3 maart 2012
22:00 - 04:30
Bar Dancing Impuls
Balk

Voorverkoop: € 10,-
Deurverkoop: € 12,50
Tickets verkrijgbaar http://www.psalm-23.nl

Minimumleeftijd: 16

Website: http://www.psalm-23.nl

Trailer:


Line up:
Met trots presenteren wij jullie niemand minder dan Adaro, 50% van hét legendarische hardstyle duo Gunz for Hire! Adaro gaat schuil onder de naam Thijs Ploegmakers en staat momenteel in de bloei van zijn carrière.
Om maar een kleine greep uit zijn draaiarchief te noemen: Defqon.1, Q-Base, Qountdown en The Qontinent. Samen met zijn partner in crime Ran-D veroveren zij als Gunz for Hire de gehele hardstyle scene en produceren ze de ene na de andere klapper.
Ook is hij met zijn eigen tracks zoals No Time To Sleep, The Haunter of the Dark en Hit You With That Bang Shit keihard de weg van de top ingeslagen.
Adaro is absoluut de meest geschikte artiest om er weer flink op los te beuken in de enige echte hardstyle kerk van Nederland.
Naast Adaro presenteren we natuurlijk nog meer grote talenten in de line up. Wat te denken van Clock Kid? Deze zeer getalenteerde DJ uit Noord Brabant stond afgelopen jaar op de blue stage van Defqon.1 en kreeg daarmee een overload aan positieve reacties. Op 3 maart zal hij met alle genoegen zijn visite kaartje afleveren in Friesland.
Verder wordt de line up aangevuld met Silvio Aquila, Vereno, Vintage Boy, Terrox & Twist. Net als vorig jaar zal MC Tellem de nacht gaan hosten.

Volledige line up:
Adaro
Clock Kid
Silvio Aquila
Vintage Boy
Vereno
Terrox & Twist
MC Tellem

Tickets:
Om ook bezoekers van ver af beter aan hun wensen te kunnen voldoen zijn tickets dit keer online te verkrijgen. De voorverkoop is op 14 januari van start gegaan op onze website http://www.psalm-23.nl .
Er zijn inmiddels al veel kaarten verkocht. Wij verwachten dan ook dat, net als de vorige keer, dat Psalm 23 uitverkocht zal zijn. Daarom raden wij iedereen sterk aan om tijdig een kaartje te kopen.
Voor de mensen die online geen kaarten hebben kunnen bemachtigen zijn er op de avond zelf, vanaf 22.00 uur, nog 50 tickets te koop aan de deur. Afgelopen editie waren deze binnen 15 minuten uitverkocht dus kom op tijd zodat je niet voor een dichte deur komt te staan!

Winacties:

De organisatie geeft 2x2 tickets weg. Wat moet je hier voor doen?
Facebook: “Like” onze Facebook pagina en post de volgende zin"Ik wil 2 tickets winnen voor Psalm 23 omdat (jou reden)".
Twitter: Volg onze Twitter account en tweet de volgende zin "@Psalm23_Balk Ik wil 2 tickets winnen voor #Psalm23 omdat (jou reden)".
De posts met de meest originele reden winnen 2 tickets voor Psalm 23.

Airco:
Een juiste temperatuur is voor de meeste bezoekers erg belangrijk op een evenement. Vorig jaar werkte de airco-installatie helaas niet naar behoren. Daarom wordt deze keer een extern aircosysteem geïnstalleerd.

Social media:
Voor alle ins & outs kun je terecht op onze social media accounts.
https://twitter.com/#!/Psalm23_Balk
http://www.facebook.com/pages/Psalm-23/177680878966494
http://psalm-23.hyves.nl/

Afbeelding
Ongelezen bericht Geplaatst op 24 jan 2012 17:51 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Top feest.

Ben al sinds B-Front aanwezig elke keer genoten.

Ps: wanneer word de prijs actie bekend gemaakt?
Ongelezen bericht Geplaatst op 24 jan 2012 19:00 
 
Hardtraxxer

ook aanwezig :)
Ongelezen bericht Geplaatst op 24 jan 2012 20:14 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Adaro en Clock Kid zijn leuk maar niet intressant genoeg om erheen te gaan ;)..en heb ze die avond optreden dus dat gaat natuurlijk sws voor.
Ongelezen bericht Geplaatst op 24 jan 2012 21:11 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Clock Kid en Adaro :thumbsup: Beste Psalm 23 lineup tot nu toe :D Hopelijk is de rest van het feest ook het beste en laten ze iets minder mensen toe, vorige keer was het iets te druk.
Ongelezen bericht Geplaatst op 25 jan 2012 21:50 
 
Hardtraxx Veteran

Jolle schreef:
Beste Psalm 23 lineup tot nu toe :D


Understatement. Clock Kid, Vintage Boy en Silvio Aquila. Ben van alle drie nogal fan qua mixwerk, en tracklist's.


Jolle schreef:
laten ze iets minder mensen toe, vorige keer was het iets te druk.


Dit was niet het probleem, iig de laatste editie niet. De airco, erg balen dat die miste haha, maar daar zullen ze dit jaar iets aan doen ! :)
Ongelezen bericht Geplaatst op 14 feb 2012 11:12 
 
Hardtraxxer

Kaartverkoop gaat snel! Dus voor degene die nog geen kaart hebben, bestel ze op www.psalm-23.nl :)
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten