Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 27 mrt 2009 19:21 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Het legendarische 100% hardcore festival “Nightmare Outdoor” is terug en wel op 16 mei 2009! Op het prachtige festivalterrein “De Luttenberger” aan de Luttenbergerweg in Hellendoorn zullen vanaf 12.00 uur tot 23.00 uur meer dan 60 DJ’s - verdeeld over 6 area’s midden in het bos - hun sets ten gehore brengen.

Mid-Town en UDC hebben er voor gekozen om een zo breed mogelijke selectie te maken uit zes verschillende substijlen binnen de hardcore, mede gezien het feit dat Nightmare meer en meer een Europees festival aan het worden is. De laatste keren wisten - naast de grote Nederlandse scene - vooral veel Italianen, Fransen en natuurlijk de Duitse en Belgische vrienden de weg naar Nightmare te vinden. De opzet voor deze Nightmare Outdoor zal dan ook ongekend groot zijn en ruimte bieden voor meer dan 20.000 liefhebbers van hardcore in al zijn vormen. Alle ingredienten zijn er om de liefhebber een waanzinnige dag te bezorgen.

Op de Mainstage zal flink uitgepakt worden qua shows en decoratie en zullen artiesten als Nosferatu, Stunned Guys, Neophyte, Ruffneck en Evil Activities er een onvergetelijk feest van maken met het beste wat hardcore te bieden heeft!

De Early Area mag je ook zeker niet missen. Hier word je door onder andere Dr. Macabre, Isaac, The Viper, Rob & MC Joe en de Duitse held Marc Acardipane met een speciale exclusieve PCP set mee terug genomen naar die goede oude gabbertijd uit de jaren ‘90.

Ook de Present Area is gevuld op 5 sterren niveau. Onder andere Catscan, Panic, Mad Dog vs D-Passion, Nexes en Enzyme X zullen de beats hun werk laten doen.

Wil je even een tandje terug schakelen? Feest dan mee in de Happy Hardcore Area. Hier vind je Scott Brown met een speciale Early UK set, Forze DJ team, The Nightraver, Highlander en de man met de “Hardcore Vibes” DUNE. Zij zullen je deze dag laten genieten van de happy beats die door de speakers zullen knallen.

Voor de Industrial fanaten is er ook een top line-up samengesteld, gehost door het kwaliteitslabel Symp.tom. Wat denk je van de industriële klanken van Peaky Pounder, N-Vitral, The Outside Agency, Mental Wreckage en andere toppers?

Terror is een speciale stroming waar steeds meer liefhebbers hun ei in kwijt kunnen. Mocht je nog niet snappen wat het doel is van deze extreme “beat war”, dan kunnen de volgende artiesten je hier op 16 mei het één en ander over uitleggen: Destroyer, Akira, Detest, Goetia & Venom en zelfs helemaal uit Australië Passenger of Shit!

De trailer die vandaag samen met de line-up te zien is geeft alvast een impressie van wat je te wachten staat als je van het pad afraakt, wat makkelijk kan gebeuren in deze duistere en bosrijke omgeving… Je bent gewaarschuwd!

Line-up:

MAIN
Neophyte vs. Tha Playah
Weapon X vs. Ruffneck
The Stunned Guys
Nosferatu
Paul Elstak
Offensive vs. The Hitmen (live)
Evil Activities (Live)
Unexist
Ophidian
Amnesys
Prolaxx & Outrage
Host: Ruffian

EARLY
Bodylotion (live)
Marc Acardipane
Predator
Isaac vs. The Viper
Rotterdam Termination Source
G-Town Madness (live)
DJ Rob & MC Joe
Stanton vs. Reza
Dano
Dr. Macabre (live)
Ominous & Sequence
Host: MC Alee

PRESENT
D-Passion vs. Mad Dog
Panic
Enzyme X
Catscan
Dione
Terror Traxx (live)
Prankster
Na-Goyah
Nexes
Inyoung & Static
Emphasis
Host: MC TMC

HAPPY HARDCORE
Forze DJ Team
Scott Brown
Nightraver
Deaz-D
Dune
Dazzler
Highlander
Berry & Noizer
Host: MC Flax 2 da max
Host: MC Jeff

INDUSTRIAL
(hosted by Symp.Tom)
Mental Wreckage
The Relic
Moleculez (Live)
The Outside Agency
Dual Mechanism
Peaky Pounder
Mindustries
Hamunaptra
Synapse & Sei2ure (Live)
N-Vitral (Live)
Project 9

TERROR
(Hosted by ROEST)
Akira
Destroyer (Live)
Noisekick (Live)
Passenger of shit (Live)
Deathmachine
Bonehead feat. Prince OV Darkness (Live)
Goetia & Venom
Detest (Live)
Toxic
Tripped (Live)
Explicit vs Vexer
Digeon

Trailer:


Tickets voor Nightmare Outdoor: The Last Daylight kosten €42,50 (ex. fee) en zijn verkrijgbaar via http://www.nightmare-outdoor.com. Ook kun je tickets bestellen via http://www.udc.nl, http://www.midtown.nl en via Ticketservice (http://www.ticketservice.nl / 0900 300 1250). Ook kun je terecht bij alle winkels van Mid-Town (Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven & Den Haag), Primera en de grotere Postkantoren en Free Record Shops.


Voor alle informatie kijk je natuurlijk op http://www.nightmare-outdoor.com. Voor vervoer, tickets, prijzen, routebeschrijving, speciale vervoersacties ‘door to door’ en alles wat je verder weten wilt over het feest der feesten… Nightmare!

Dit kan ik gewoon vanuit mn achtertuin beluisteren :D
Ongelezen bericht Geplaatst op 30 mrt 2009 09:01 
 
Hardtraxxer

ziet er goed uit, gaat in optie bij mij!
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 apr 2009 15:36 
 
Donateur
Avatar gebruiker

Ja takkezooi, ik moet kiezen tussen dit of Thunderdome en ik ben er nog niet over uit..
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten