Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 26 feb 2011 23:40 
 
Hardtraxxer

Wij zijn niet alleen trots op onze eigen studio die wij sindskort beschikbaar hebben, maar we gaan ook een eigen feest organiseren genaamd “JMS presents HardStation.FM”. Houd 9 juli 2011 vrij in jullie agenda omdat we er een geweldig feest van gaan maken met 4 zalen. De lineup zal snel worden gepubliceerd, zo houd onze website in de gaten. Locatie feest ? Dynamo Eindhoven.

Het is bijna 15 maanden geleden wanneer HardStation.FM is opgericht. Het idee van HardStation.FM is al ontstaan sinds het begin van JumpStation.FM.

Misschien kennen jullie de radio BlastedBass, of niet, maar deze Belgische radio was een redelijk grote radio met goede resident dj’s. De Belgische oprichter Kevin was gestopt met zijn radio omdat hij het meeste werk allemaal alleen moest doen, en BlastedBass was aan een eenzame dood gestorven.

Hetzelfde is gebeurd met een radio genaamd Westervoort-Online. Westervoort-Online was een van de eerste Hardstyle en Hardcore internet radio. Later in het jaar 2005 hebben ze hun naam veranderd in HardStyles.NL. Ook HardStyles.NL moest stoppen vanwege een one man show.

De oprichter van JumpStation.FM, Tim, had op deze manier een crew om zo een stream voor de hardere stijlen op te richten. Natuurlijk was de naam niet zo heel moeilijk, dus zo was HardStation.FM geboren.

JumpStation.FM had al een nieuwe website, en HardStation.FM had er dus ook een nodig. Het duurde al met al een jaar voordat HardStation.FM was opgericht en draaide. Zo kon er dus een timetable worden gemaakt en zochten wij met z’n allen naar Hardstyle en Hardcore talent en soms wat bekendere dj’s.

In onze reis om beter en groter te worden(niet zo groot waar we op gehoopd hadden) werden wij erop geattendeerd om mee te doen met Q-Base Drop Your Own Area contest. We hebben ons ingeschreven en we maakte een plan en een lineup waarmee wij dachten het hiermee te winnen. Maar uiteraard moest er ook een stage worden gebouwd en kregen hulp uit onverwachte hoek. JMS events wilde ons helpen en die maakte voor ons een stage ter waarde van €10.000, en zo hoopte wij het te kunnen winnen. We kwamen behoorlijk ver in de finale, maar TK07 won terecht en zij hadden de kans om een eigen area te hosten op Q-Base.

In December afgelopen jaar hadden we een vergadering gepland met de mindset om HardStation.FM naar een volgend plan te tillen, met JMS events, Domestic Violenze en Kevin. Er worden goede ideeën gesmeden zoals onder andere onze studio(HardStudio) en dus een feest voor HardStation.FM, en daarbij nog meer ideeën die later worden bekendgemaakt.

JMS presents HardStation.FM
9 Juli 2011
Dynamo Eindhoven
Catharinaplein 21
5611 DE
Eindhoven
Ongelezen bericht Geplaatst op 27 feb 2011 02:09 
 
Hardtraxxer

:yay:
Ongelezen bericht Geplaatst op 27 feb 2011 03:09 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

vetjes! alleen te ver weg denk ik :(
Ongelezen bericht Geplaatst op 27 feb 2011 03:14 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Dynamo, lekker op de fiets hier naar toe :D
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten