Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 02 apr 2012 12:41 
 
Organisator

Icon – Dr. Peacock

Na op 11 februari wederom een spectaculaire en vooral zeer geslaagde avond te hebben meegemaakt, zal op 7 juli de bouwtechnische constructie van de P60 in Amstelveen weer eens flink getest gaan worden tijdens een nieuwe editie van Icon.
Zoals gewoonlijk zal deze avond geheel in het teken staan van één act die zich in het verleden bewezen heeft als een echt icoon binnen een bepaalde stijl. Ditmaal gaat het om een artiest binnen de Frenchcore, een stijl die de laatste jaren flink aan populariteit heeft gewonnen. En er is één naam die onlosmakelijk met deze muziek verbonden is, en die zeker sinds vorig jaar niet meer weg te denken is uit deze scene: Dr. Peacock! Zijn energieke sets en knallende producties worden alom gewaardeerd, en hij verdient het dan ook keihard om zijn eigen “Icon” te krijgen.
Zoals bij velen bekend kampt Steve de laatste tijd met wat gehoorproblemen, waardoor hij niet in staat zal zijn om de hele avond zelf te draaien, maar zoals hij zelf zegt: “Dit zal dubbel en dwars goed worden gemaakt door de andere artiesten die ik samen met Cyndium met veel zorg heb uitgezocht!”
Andere artiesten zullen bijvoorbeeld tracks en remixes van hem draaien en zo zal alles qua beeld en geluid toch helemaal Dr. Peacock zijn.

Anthem:
Momenteel is Dr. Peacock druk bezig met het anthem voor zijn eigen Icon, verwacht dus iets heel erg gaafs! Zodra deze klaar is krijgen jullie ‘m natuurlijk direct voor je kiezen!
Vanwege de populariteit van Dr. Peacock verwachten we dat de kaartverkoop zeer snel zal gaan, zorg dus dat je er op tijd bij bent! Tickets kosten €22,50 en zullen te koop zijn via: Paylogictickets.nl, www.cyndium.com en Primera.

Social Media:
Hou de Cyndium website, de Cyndium Facebook-pagina en de Cyndium Twitter in de gaten voor verdere info.

Cyndium, Energetic Dance Only.
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten