Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 feb 2010 11:48 
 
Hardtraxx Newbie

Line-up Hellbound – Dead by Dawn

Op zaterdag 3 april 2010 zal er een nieuw tijdsperk aanbreken in "hardcore-minded" Groningen als Multigroove en Aege hun slag slaan in de gabberdome bij uitstek; Sportcentrum Kardinge in Groningen. Het alom bekende Hellbound keert hier met ongeëvenaard geweld terug met het vertrouwde loepzuivere, beukende geluid, brute aankleding en een rauwe, duistere line-up waar je het koude zweet van uitbreekt.

In totaal zullen meer dan vijftig DJ’s uit binnen- en buitenland neerstrijken in de vier zalen van Kardinge met de ruigste (Mainstream) Hardcore, Industrial, Darkcore, Terror, Breakcore en Speedcore. Een ijzersterke, brede line-up met voor ieder wat wils en goed voor een lange nacht vol plezier, vertier en klapperende trommelvliezen.

Hierbij de presentatie:

MAIN HELL
Ruffneck (NL)
Paul Elstak (NL)
Promo (NL)
D-Passion (NL)
Nosferatu (NL)
LIVE: Noize Suppressor (IT)
LIVE: Endymion (NL)
Headbanger (NL)
Hellfish (UK)
DaY-már (NL)
Placid K. (IT)
Vinyl Junk (NL)
Hellbound DJ Contest winnaar
MC Justice (NL)
MC Da Mouth of Madness (NL)
MC Apster (NL)
VJ Digital Movement (NL)

INDUSTRIAL HELL
Negative A (NL)
Hamunaptra (NL)
Meagashira (NL)
LIVE: Tieum (FR)
LIVE: Tymon (AU)
Bryan Fury (UK)
Lunatic & Miss Hysteria (NL)
Cemon Victa (NL)
s'Aphira (NL)
MC Da Hustla (NL)
MC Mozhard (NL)





TERROR & SPEEDCORE HELL
CoffeeCore ft. Mr Courage & Drokz (NL)
Akira a.k.a. HKV (NL)
Noizefucker (NL)
Catkiller (NL)
Gabba Front Berlin (DE)
LIVE: Noisekick (NL)
LIVE: The Untitled (NL)
LIVE: Passenger of Shit (AU)
Vahg (NL)
Vexer (NL)
Aso (NL)

FREESTYLE HELL
Triple Six (NL)
The Antidote (NL)
Miss Twilight (USA)
Rhose (NL)
E-Ruption (NL)
C-Section (NL)
Wolf (NL)
D-Noize (NL)
Liquid-E (NL)
The Vandal (NL)
Dr Smog (NL)
Hellbound DJ-Contest winnaar
MC Contest winnaar

Het moge duidelijk zijn; er staat heel wat te gebeuren in Groningen. Speciale acts en DJ-battles zullen Kardinge voor één nacht compleet op zijn kop zetten. Zo stond Paul Elstak nog nooit eerder op Hellbound en zal Tieum bij hoge uitzondering zijn apparatuur uit Frankrijk meenemen om een spijkerharde live act neer te zetten. Ook Tymon – de roemruchte Australiër die tot de top van de Industrial scene behoort – zal zijn live gear in het vliegtuig zetten voor een live act die je spontaan laat verbleken. De exclusieve aanwezigheid van de bijzondere live-act CoffeeCore wordt door de organisatie op een speciale manier omlijst. Hoe dat zal zijn hoor je later, maar dat het iets met koffie te maken heeft spreekt bijna voor zich.

HELLBOUND DJ CONTEST
Op dit moment is de Hellbound DJ Contest in volle gang. Eén van de halve finales is inmiddels achter de rug en de tweede halve finale vindt plaats op 2 januari in Klup Groningen. Hier zal op 15 januari de finale uiteindelijk ook plaatsvinden. De entree is slechts 2 Euro en alle bezoekers maken kans op tickets voor Hellbound – Dead by Dawn op 3 april! Via deze weg wil de organisatie nogmaals alle DJ’s die zich hebben aangemeld, maar helaas die niet door zijn naar de volgende ronde, hartelijk bedanken voor de gedane moeite en inzet en veel succes toegewensen in de toekomst!

(EARLY BIRD) TICKETS
De Early Bird actie is eigenlijk afgelopen; de vijfhonderd kaarten zijn over de toonbank gevlogen. Maar toch moet iedereen de kans krijgen om nog snel een kerstcadeautje te regelen, voor zichzelf of voor iemand anders. De Early Bird actie zal daarom worden verlengd tot donderdag 24 december 00.00 uur.

Tickets zijn te koop via Paylogic en bij alle Primera winkels door het hele land.
Early Bird tickets kosten € 26,50 (inclusief aparte ingang en T-shirt) en reguliere tickets kosten € 37,50.

Meer info in de volgende briefing, hierin aandacht voor zaken als merchandise, pendelbussen, kluisjes en alles wat verder van belang is voor een superfeest!

~ DEAD BY DAWN ~

http://www.hellbound.nl
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 feb 2010 13:56 
 
Hardtraxx Veteran

Zieke Line-up in the Main!
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten