Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 15 apr 2010 11:22 
 
Hardtraxxer

De "Maya Kalender" was niet zoals velen dachten een kalender of een tablet die het einde van de wereld kan voorspellen. Vele geleerden hebben geprobeerd om de graveringen te ontcijferen. Helaas is dit niet gelukt. 29 april 2010, een groepje mensen hebben de tekens op een vinylplaat geperst.

Na het afspelen van de plaat, verschijnt er een tempel, diep vanuit de aarde die de wereld totaal verandert. Uit die tempel komen de oude leiders van “het nieuwe volk”, met als doel de wereld te veroveren met hun muziek, en één groep te vormen. Met de liefde voor één muzieksoort. Allen met een Heart for Hard! Op donderdag 29 april vindt Heart for Hard plaats in Stuivezand. Heart for Hard gaat alles uit de kast halen om deze eerste editie flink te laten knallen.




Ancient Leaders:
Missile vs Scurenzio
Scheurende Jump en Tek Beatz zullen de dansvloer helemaal loskrijgen. bekend van o.a. Teknixx, This Is Tek en Local Herozzz.

Pieter Leijten
Doorgaand op die scheurende geluiden, gaat deze held de zaal helemaal platdraaien zoals hij al eerder deed op o.a. Dancepark, Dockers Festival en Complex.

Franky Dux
Deze Koning is van vele markten thuis en zal dan ook meerdere stijlen ten gehore brengen en laten horen wat hij ook deed op bijvoorbeeld Ground Zero, Hard Bass of Jumpmasters.

Dailucia
Deze Hardstyle/ Hardcore dame heeft heeft het in 2009 helemaal gemaakt en gaat door naar de top. Ze heeft al gestaan op DefQon.1, X-Qlusive en het jaar afgesloten met Qountdown.

Versial vs Sci-Fi
Dit wordt heel speciaal. Deze heren zijn thuis in zowel Jump, Hardstyle als Hardcore. Beide staan ze bekend als machtige scratchers en eindelijk hebben we ze zover om een gevecht aan te gaan. Dit mag je zeker niet missen. Eerder te zien op Hard 69, Bassrave vs Oldschool Gangsters en Dockers Festival .

Evil Activities
Weinig uitleg nodig over één van de topmannen van Neophyte Records. Hardcore beatz zullen over de vloer dreunen en de voetjes van de vloer vegen!

Kings vs Needlecrusher
Deze heren zullen een grote variatie aan Hardcore brengen. Misschien eerder gezien op Local Herozzz, Hardcore Community of de Heart for Hard Summertour in Kreta?

Scrapyard
Scrapyard is nog een beetje mysterieus. We hebben al sets voorbij horen komen en er zijn ook een aantal nummers geproduceerd. Deze avond zal afgesloten worden door Scrapyard met pure Industrial Hardcore / Hardcore.

Dit gehele spektakel zal zich afspelen in discotheek Stuivezand in Zundert. Kaarten zijn vanaf Maandag 1 Maart te koop via http://www.4ticket.nl (2 euro per transactie) en liggen binnen enkele dagen in de volgende winkels:
-Tunes Ville Breda
- Music Store Roosendaal
- Music and Movies Etten-Leur
- Ad Nouws Rijsbergen

Kosten: Slechts 7 euro voorverkoop - 8 euro aan de deur.

De trailer is al in volle glorie te bewonderen. Check meer op http://www.h4h.fm Durf jij het aan? Heb jij een Heart for Hard? Heb je een flyer gevonden? Bewaar hem dan goed. Deze heb je misschien wel nodig om het geheim te ontrafelen. http://partyflock.nl/party/173934:Heart_for_Hard.html

staan al veel setjes op hardtraxx. denk dat dit wel een vet feestje gaat worden ;)
Ongelezen bericht Geplaatst op 17 apr 2010 15:23 
 
Hardtraxxer

oja er komt nog een battle van Versial vs Sci-Fi.
Hier gaan ze keihard scratchen in een uur durende hardstyle mix.
Versial is bekend als local maar produceert langer en op qbase
qlimax 2007 en mysteryland heb je misschien zijn nummertje: David Guetta - Love is Gone (VERSIAL REMIX)]
voorbij horen komen. We kunnen dus een unieke set verwachten van deze 2:
Hier alvast een voorproefje. De Scratchdiss van Sci-Fi

Forumoverzicht » Algemeen » Feesten