Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 21 jun 2011 15:19 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Vrijdag 24 juni a.s. is het eindelijk weer is tijd voor hardstyle in Veenendaal. Na het grote succes van Mundo Queensday Outdoor, komen we met een vernieuwend concept, genaamd: Get Loud!

En a.s. vrijdag is dus de eerste editie hiervan. Hierbij geven we onbekend talent de kans om ook is een keer te draaien, en naam te maken, en combineren we dit met de bekendere dj's in de hardstylescene!

Ten eerste de info voor a.s. vrijdag!

vrijdag 24 juni 2011
22:00 - 04:00
Mundo
Tuinstraat 99 Veenendaal

Muziekstijlen
hardstyle

Prijs
Deurverkoop: 6,- euro
Minimumleeftijd
16+

Volop hardstyle dus van 22.00 tot 04.00

De Line-up voor de eerste editie van Get Loud! is als Volgt:

22.00 - 23.00 Dy-Ro VS. Jessman

De Avond zal worden geopend door niemand minder dan Dy-Ro Vs. Jessman. Na z'n eerste optreden op 'Mundo Queensday Outdoor', heeft Dy-Ro hier ook z'n plekje verdient. Hij zal worden bijgestaan door Jessman(J-twins). Verwacht een vet openingssetje van de mannen!

23.00 - 00.00 Grandmaster Q

Een welbekende naam voor de echte hardstyle followers. Met tracks als the 7th Sign, Until Then & Pleasuredome heeft die al aardig naam gemaakt. Het wordt een beukende set met veel nieuwe tracks, so make sure you're there!

00.00 - 01.00 K-Vects VS. San Marco

Deze mannen hebben al vaker gedraaid in discotheken en weten dus wat ze moeten doen om de voetjes van de vloer te krijgen. Nog nooit eerder stonden ze samen, dus verwacht een knallend setje!

01.00 - 02.00 Kevin Kaos

De hoofdact van de avond is toch wel Kevin Kaos. Met z'n plekje bij Hardcopy Records, en releases zoals: Get Down, S.A.D & Hard (ft. Low-E) zal hij deze avond zeker het geld waard zijn. Ook niet te min staat hij dit jaar o.a. op Defqon 1, The Qontinent & Fuze Outdoor!

02.00 - 03.00 Raw Inc.

Deze residents van Fear FM gaan al lang mee en weten waar ze mee bezig zijn. Na wat eigen tracks krijgen ze steeds meer naam, en staan ze dit jaar zelfs op Fuze Outdoor! Ook op Get Loud! zullen ze nieuwe dingen presenteren.

03.00 - 04.00 Envious VS. Infact

Een waardige afsluiter, Envious bekend van Fear FM en dit duo draaide ook samen op 'Mundo Queensday Outdoor'. Deze mannen hebben dus al vaker laten zien hoe het moet, en deze keer wordt het een knaller! Dus ik zou niet te vroeg naar huis gaan!

22.00 - 04.00 MC Da-Real


Deze MC zal de hele avond de dj's vocaal ondersteunen, en kan dat natuurlijk als geen ander!

See You All 24 juni!

http://partyflock.nl/party/196966:Get_Loud.html

Afbeelding
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten