Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 15 dec 2011 13:32 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

FUCK 2011
Vrijdag 30 december 2011
22:00 - 04:00
Club Mundo Veenendaal


Afbeelding

Het oude jaar afsluiten…
Hoe kan dat nou beter dan met een dik Hardstyle feest???

Na een jaar knallende Hardstyle parties in Mundo, is het weer tijd om het jaar af te sluiten. Dit doen we door iedereen die in 2011 heeft meegewerkt aan deze feesten op één avond met z’n allen de tent te laten knallen! Maar ook nieuwe namen zijn aanwezig!

Nieuwe namen als Elektroburt & Nova Solid, zij zullen hun debuut in de Hardstyle scene maken met een experimentele Hardstyle set!

Infact, Envious & Digital Freaks draaiden op hun eigen B-Day Bash met zijn drieën back 2 back en het dak ging er af! Ditmaal doen ze er nog een schepje bovenop! Overigens zijn Envious & Digital Freaks al een geruime tijd Resident DJ’s bij Fear.FM!

K-Vects, ook bekend van hun pittige setjes bij Fear.FM! Deze jongens zijn al druk bezig met het voorbereiden van een beukset van het hoogste niveau voor deze avond!

Refluxed, een nieuw project, ParaPhaze stond al vaker in Mundo, maar nu met nog een talentvolle DJ er bij zal Refluxed niemand teleurstellen met een euforische Hardstyle set!

Raw Inc., wie kent ze nou niet? Veelbelovende DJ’s/Producers, die al vele platen en optredens (FUZE Outdoor 2011) op hun naam hebben staan. Tevens zijn deze jongens al geruime tijd elke week op Fear.FM te beluisteren!

San Marco staat al flink bekend in de omgeving en zal dit keer weer zijn talent gebruiken om de dansvloer te laten trillen met voornamelijk Italiaanse Hardstyle beats! San Marco is ook elke week te horen als Resident DJ bij Fear.FM!

Volt is in Veenendaal en omgeving al een veteraan binnen de scene en staat erom bekend de dansvloer vol te krijgen! Be prepared!

MC Da Real zal met zijn rauwe stem de gehele avond hosten en kan dit als geen ander! Het publiek zal wederom niet ontsnappen aan zijn vocale aanwezigheid!

Dus waar wachten jullie nog op? Nodig al je vrienden uit en kom 2011 samen met ons op knallende wijze afsluiten! We’ll see you there!

Muziekstijlen:
Hardstyle

Prijs:
Deurverkoop: €6,-

Leeftijd:
16+

More info:
https://partyflock.nl/party/214780:FUCK2011.html

Afbeelding
Ongelezen bericht Geplaatst op 18 dec 2011 16:16 
 

ben dan al op Dangerouz mind veels te dikke line-up om dat te misse
Ongelezen bericht Geplaatst op 19 dec 2011 22:49 
 
Donateur
Avatar gebruiker

Afbeelding
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten