Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 16 aug 2011 18:59 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Freaks presents: DB Loud After

Club eQlipse organiseert zaterdag 20 agustus een speciale Freaks avond voor alle mensen die nog niet klaar zijn met feesten op deze zonnige festival dag. De Freaks artiesten hebben dit nieuwe concept in Tilburg de laatste 2 maanden volledig op de kaart weten te zetten, en nu is het tijd om dit succesvolle concept te delen met alle partygangers die het zuiden onveilig komen maken deze dag.

Freaks Sound en harder

Zoals de vaste gasten van eQlipse wel weten kun je uitgaan van een flinke dosis Classics, Jump en Hardstyle. Om de DB Loud After nog dikker te maken zal er zelfs nog wat harder gedraaid gaan worden. Alle Harddance stijlen zullen deze avond voor bij komen, dus niemand zal teleurgesteld naar huis hoeven. Naast de vaste Freaks artiesten zullen er deze avond in eQlipse ook nog wat gast artiesten komen draaien. Één van deze artiesten is dj Yves. Deze god van de classics en early hardcore zal er voor gaan zorgen dat er weinig voetjes zullen blijven stil staan. Naast Yves heeft Freaks nog wel meer verassingen in peto om deze DB Loud After in de eQlipse onvergetelijk te maken. Dus zorg dat je er optijd aanwezig bent!

eQlipse

Een volledige vernieuwde club in combinatie met een oorverdovend geluidsysteem zorgt ervoor dat er wekelijks een super sfeer gecreeerd kan worden waar mensen niet over uitgepraat raken. Met een capaciteit van meer dan 1300 mensen is dit de grootste club in de wijde omtrek. De mogelijkheid om 3 zalen te openen maakt Club eQlipse de ideale lokatie om de perfect after te organiseren voor alle liefhebbers van de hardere stylen.

Gratis Entree

Omdat de zomer voor de meeste mensen al duur genoeg was is de DB Loud After voor alle partypeople gewoon gratis entree. De minimale leeftijd om binnen te mogen ligt op 18 jaar.

Complete Line-up

Yves
Nowaxx
Genius
Demis H
Hyperactivo
Pitchcontrollers
Orphan

Voor alle info kun je terecht op http://www.eQlipse.nl en voor alle actuele informatie volg je @club_eqlipse op twitter

Voeg hem ook toe aan je partyflock agenda: https://partyflock.nl/party/205028:DB_L ... party.html

FREAKS! Are u one of us….?

Afbeelding
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten