Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 23 jul 2009 18:48 
 
Hardtraxxer

De zomer is in volle gang en ieder weekend zijn er festivals door het hele land. Maar langzaam moeten we ons ook alweer gaan richten op het najaar. En ook dan blijft het knallen! Zaterdag 19 september staat de 013 weer geheel in het teken van Euphoria.

b2s zal net als anders het Tilburgse poppodium weer laten schudden op haar grondvesten. Bovendien wordt weer het onderste uit de kan gehaald betreffende licht, decor en showeffects!
You know what to expect!

Daar hoort natuurlijk weer een passende line-up bij! Dit keer gaan we vanaf 22.00 uur direct knallen met de nieuwste Hardstyle tracks! De line-up is als volgt:

Hardstyle 1
Technoboy
Wildstylez
Isaac
The Pitcher
D-Block & S-te-Fan
MC Villain

Hardstyle 2
Digital Punk
Profyler
Ran-D
Psyko Punkz

Zoals je gewend bent staat area 1 weer geheel in het teken van de crème de la crème op Hardstyle gebied en is het in area 2 de beurt aan de DJ’s van de toekomst. Talenten en beginnende beroemdheden showen hier hun skills en schotelen je de beste Hardstyle tracks voor.

Kortom, ook deze Euphoria wordt er weer een om niet te missen! Kaarten kosten 20 euro (ex fee) en zijn reeds te koop via Ticketonline en de 013 Box office.

----------------------

ik ben hier wel aanwezig, eerst de Euphoria in Rotterdam (1e) en dan wordt deze in 013 mijn 2e!
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten