Shoutbox | Zoeken
 Antwoord op onderwerp Vorige  1, 2, 3
Ongelezen bericht Geplaatst op 07-05-2019, 09:24 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Binnen gekomen tijdens DBSTF, zoals altijd gewoon een lekker setje met nieuwe nummers en wat klassiekers!
Voor de rest vond ik RanD en PN maar een gekke combo, ze wisselde eigenlijk hun eigen platen met elkaar af, nog steeds genoten hoor, maar niet echt iets om nog eens te doen! Frequencerz echt lekker mee zing setje!
SZP een setje als dat ze overal draaien, gewoon lekker! :) Radical sloot voor ons prima af, rebellion niet meer gezien doordat we de volgende dag moesten werken!

Prijs kwaliteit verhouding echt een prima feest!

Echt een groot nadeel is dat er heel veel jongere lopen die met bier gooien, drankhouders als een jekko in de lucht gooien en random moshpits (waarom?) :lol:
Ongelezen bericht Geplaatst op 07-05-2019, 10:46 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

flevoboys schreef:
Dance4Liberation was weer top! Erg genoten van de opbouwende line-up en het weer zat ook mee.
Mijn verslag kun je hier lezen:
https://partyflock.nl/report/13219/commit

Vandaag was het weer 5 mei en dat betekende weer dansen voor je vrijheid bij Dance4Liberation. De laaste paar jaar vond ik de line-ups van Dance4Liberation altijd dik in orde zo ook dit jaar. Het is jammer dat er tegenwoordig een twee-splitsing is ontstaan tussen de 2 subgenres: melodieus en raw. Ik hou zelf van een mooie opbouwende line-up waar beide 2 subgenres aan bod komen.

Ik wilde graag de hele set van Primeshock meepakken die helaas al als 1e op de line-up gepland stonden. Rond 12.20 kwam ik het terrein opgelopen nadat ik mijn muntjes gehaald had.

12.00-13.00
Primeshock (Hardstyle)
1 van de grootste pluspunten aan een set van Primeshock is dat ze altijd gevarieerd draaien. Ik begrijp heel goed dat een bekendere DJ vooral zijn eigen platen en de hitjes draait maar een beetje variatie zou ook niet verkeerd zijn. Tijdens de sets van Primeshock komen ook geregeld oudere ‘Tijdmachine’ plaatjes langs zoals nu het geval was met o.a.: Skinner, Phases en Red Planet. Deze oudere platen werden aangevuld met energieke hedendaagse tracks zoals: Off The Hook, It Feel So Good, In & Out (Primeshock Rmx), Never Alone, Hit ‘m, Listen To Your Momma (Wildstylez Rmx), This Is Power (Primeshock Rmx), Primetime, Partyfreak en We Had Disco. Zoals altijd stonden de 2 heren ook energiek op het podium ook al staan ze helemaal aan het begin geboekt en is het mixwerk ook altijd erg fijn (Y).

13.00-14.00
Zentiments (Hardstyle)
Zentments nam het stokje waardig over met zijn trackkeuze wat precies in de stijl was als de set van Primeshock. Langzaamaan werd het beetje bij beetje voller op de dansvloer wat de sfeer ten goede kwam. Wat betreft het weer hadden we best geluk gehad vandaag. Het was dan wel niet warm maar het was tenminste droog waar je je goed op kan kleden. Het geluid was op dit moment prima al kon het volume nog wel omhoog maar dit kwam natuurlijk ook omdat het pas de 2e set van de dag was.
Zentiments draaide onder meer: First Match 2011, Set Me Free, Get Your Hands Up (Code Black Rmx), The Fyre, The Rave, Punk Fanatic (Brass Mix), Discorecord, Back To Paradise (Demi Kanon Bootleg), Chakra (Wildstylez Rmx), Don’t Give Up, Ruffneck Bass, Fire & Ice, Comeback, Journey, Gold en From The Ashes.

14.00-15.00
Sound Rush (Hardstyle)
Om 14.00 waren de warming-up setjes geweest en kon het feest echt beginnen! Op het laatst was, naast de DJ’s, ook nog de Hardstyle Pianist toegevoegd aan de line-up waar hij regelmatig de intro’s van bepaalde tracks live zou gaan spelen. Dat vond ik een mooie originele toevoeging. De openingsplaat was Breakaway en deze speelde de Hardstyle Pianist mee. De set van Sound Rush bevatte vooral fijne luisterplaten maar wat niet echt veel drive bevat. Zij draaide o.a.: Unbreakable, Rebel (Sound Rush Rmx), Find Me, The Remedy (met The Power Hour vocals), Follow Me, Rescue Me, Untamable, Great Spirit (Wildstylez Rmx) (met This Is Power vocals), FTS (Sound Rush Edit), Hardcore Vibes/Seven Nations Army (Frontliner Bootleg), For You, Together As One, Project 1 (Sound Rush Rmx), Rhythm Of The Night, Take It All, Reputation Game (Sound Rush Edit), Look At Us Now en One.

15.00-16.00
Audiotricz vs. Atmozfears (Hardstyle)
Het geluid was inmiddels qua volume omhoog gegaan wat het feest ten goede kwam zodat de tracks beter door kwamen. Op de line-up stonden 2 b2b sets gepland, 1 daarvan was die tusssen Audiotricz en Atmozfears. Verder was MC Villain die de sets vocaal ondersteunde met later op de dag ook nog andere vocalisten. Deze set was een mooie combinatie tussen fijne melodieën en snoeiharde basskicks. Al merk ik wel dat het echt een hype is om een mid-intro te hebben met een snoeiharde bassline/psytrance-achtige kick. Ik ben hier op zich voorstander van alleen nu zie je iedereen dit doen wat het wel wat eentonig maakt. DJ’s kom maar op met die creativiteit! Tijdens deze set kwamen de volgende tracks langs: Samba De Janeiro (Forever Lost Samba Tool), VIIII (Freaqshow Anthem 2015), Ruffneck Bass, een bootleg van Thunderstuck, Great Spirit (Wildstylez Rmx), Let There Be Light, Keep Your Eyes Open, Reawakening, Raise Your Hands, Blue (Hardbass Team Blue 2017 Mix), The Humming, Supersonic, Move Ma Body, Yesterday/Release/Accelerate/Keep Me Awake/Sparks Masshup, Breathe en The Wave (Sub Zero Project Bootleg).

16.00-17.00
D-Block & S-Te-Fan (Hardstyle)
De mannen van D-Block & S-Te-Fan gaan al een tijdje mee en hebben inmiddels al 2 albums achter hun naam staan. Zo’n 1 á 2 jaar geleden was het een periode een beetje stil qua nieuwe muziek maar momenteel zitten ze absoluut niet stil. Volgens mij hebben ze tijdens deze set nog niet eens al hun nieuwe muziek laten horen. Deze set vloog in een zucht voorbij met tracks zoals: Rise & Fly, Angels & Demons, Fired Up, We Don’t Stop (Lights Out), een bootleg van What Is Love, World Reowned, Twillight Zone, Je Hoeft Niet Naar Huis Vanacht (D-Block & S-Te-Fan DJ Tool), Gave U My Love, Blade Me Now, Promised Land, The Ultimate Celebration, Louder (LOUD Edit), Darkest Hour (The Clock), The Sound Of Thunder (Live Edit), Kingdom/ Shiverz (Mashup) en Ghost Story.

17.00-18.00
Headhunterz (Hardstyle)
Dan waren we aangekomen bij de primetime van dit feest en natuurlijk stond daar de nr 1. Hardstyle DJ Headhunterz! Qua marketing en het merk Headhunterz is hij heel goed bezig. Zijn muziek is nog steeds erg pakkend maar qua orginaliteit niet heel speciaal. Headhunterz straalt op het podium altijd veel energie en blijdschap uit en je kan duidelijk zien dat hij passie voor de muziek heeft. Ik vertelde eerder dat de sets van grote namen niet veel gevarieerd tracklists bevatten en dit geld ook voor het mixwerk. Het is allemaal niet spannend gemixed maar steeds op intro/outro mixen. Zo live op het feest valt je dit niet op als elke DJ het doet maar als bv. wat onbekendere DJ’s opeens heel origineel mixwerk afleveren zie je dat het ook anders kan. Headhunterz draaide verder wel fijne plaatjes: Destiny (Live Edit) (met pianospel van Hardstyle Pianist), Make It Loud (Hardbass 2019 Edit), Oxygen, Leap Of Faith (Live Edit), Summer Of Hardstyle (Headhunterz Are Back Edit), Takin’ It Back (Live Edit), Joyenergizer (Dr. Rude Rmx), Jumper, Rock Civilization (Live Edit), Rescue Me, Follow Me, Rhythm Of The Night, I’m Alive (Wildstylez Rmx), Scrap Attack (met Lessons In Love vocals), Legends Never Die (Wildstylez Rmx), Amen en Our Church. Tijdens die laatste 2 platen werd er beelden geschoten voor een nieuwe videoclip.

18.00-19.00
Noisecontrollers (Hardstyle)
Tiidens deze set heb ik bijna helemaal gebruikt om even een pauze te nemen. Op wat tracks na kan ik hier verder niks over zeggen. Noisecontrollers draaide onder meer: Get Loose (Qlimax 2013 Edit), The Time Has Come, Whose Plan Is It?, Bad Habits, Destroyer Of Worlds, Gimme Love, Sun Goes Down, Solar, The Spirit Of Hardstyle, Hardcore Vibes/Seven Nations Army (Frontliner Bootleg), en Das Boot.

19.00-20.00
Ran-D vs. Phuture Noize (Hardstyle)
Aan het begin van deze set kwam Hardstyle Pianist weer het podium op om de intro van Suicidal Superstar te spelen. De schemering trad ook op waardoor de lasers op het podium aan konden. De sfeer over het algemeen was goed en het ging best goed los, vooral vooraan. Ik was van tevoren benieuwd hoe deze b2b set zou gaan worden. Er zijn 2 samenwerkingen geweest maar ik had ze nog nooit samen op het podium gezien. De stijlen bleken tijdens de set goed op elkaar aan te sluiten, melodieën met een stevige kick eronder. Zij draaiden: The Power Of Now, Zombie, A New Day, The Solution, Hurricane, Hardbass Anthem 2011 (Ran-D Rmx), Battleborn, Don’t Look, Edge Of Glory, Demolition Time, en Firestarter.

20.00-21.00
Frequencerz (Hardstyle)
Ik had al een tijdje de nieuwe platen van Frequencerz niet meer echt gevolgd dus veel was nieuw voor mij. De stijl van B-Freqz is een andere dan wat zij op dit moment produceren. Het is nu wat meer uptempo met een stevige kick. Ik was erg blij dat zij op een gegeven moment de nieuwste collab van B-Front en Adrenalize draaiden: Elektronic Symphony. Die plaat heeft werkelijk waar alles; sfeer, gevoel, 2 fijne melodieën, drive, verhaal (hoewel het geen vocals bevat), en fijne kickrolls. Het is nu al voor mij dé track van het jaar. Ik kon haast wel janken hoe mooi ik deze plaat vind. Helaas werd de track al voor de 2e climax uitgemixed waardoor de sfeer van de plaat wegviel. Verder draaiden Frequencerz nog: Pump It Loud (Frequencerz Rmx), Earthquake, Getting Off, The Source, Starlight, Legends, Sons Of Anarchy (met pianospel van Hardstyle Pianist), Attention, Allright, Ruffneck Bass, Low Key, Renegades, Touch A Star, Stap Voor Stap (Frequencerz Edit), Bitch (B-Freqz Hardcore Mix) en Elevate.
Ongelezen bericht Geplaatst op 07-05-2019, 10:47 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

21.00-22.00
Sub Zero Project (Hardstyle)
Sub Zero Project openden hun set met een kick edit van The Project. Dit duo heeft in sneltreinvaart zich opgewerkt van talent naar vaste waarde in de RAW kant van de scene waardoor ze vaak pas tegen het einde van een feest draaien. Samen met TNT waren zij de 1e artiesten die de psytrance-kick in de Hardstyle introduceerden. Aan het begin van hun carriere hadden ze een kick die ze een beetje aan het uitmelken waren en dit gold ook voor deze psytrance-kick. Gelukkig zijn de tracks die nu uitkomen wat gevarieerder geproduceerd. Dit waren de tracks die langs kwamen: Hardcore Vibes/Seven Nations Army (Frontliner Bootleg), The Solution, Patient Zero, Don’t You Burn Child (Hardwell Mashup), Amen, Blade Me Now, The Wave (Sub Zero Project Bootleg), We Will Rock You (Sub Zero Project Bootleg), Basstrain (met live vocals van MC Boogshe), Zombivilization (Zatox Mashup), Break The Game, Heroes Of The Night, Darkest Hour (The Clock), Play With Fire, The Contagion, en Our Church (Live Edit).

Voordat Radical Redemption aan zijn set begon kwamen Helix, Hardstyle Pianist en Elyn het podium op om hun samenwerking Librerty ten gehoren te brengen die als een soort Dance4Liberation Anthem 2019 fungeerde. Leuke toevoeging (Y).

22.00-22.45
Radical Redemption (Hardstyle)
Normaal gesproken zou ik nu naar huis zijn gegaan maar ik had nog energie en ik was toch wel benieuwd naar wat voor set hij zou gaan draaien. Ik was helemaal om toen Hardstyle Pianist de melodie van America begon te spelen. Die plaat is toch wel mijn favoriete Radical Redemption plaat. Een set als deze was fijn zo tegen het einde van een feest. Een hele dag tracks als in deze set te horen zou voor mij eentonig worden. Het was nu lekker om je laatste energie eruit te persen. MC Nolz was tijdens deze set de MC. In deze set kwamen o.a deze tracks langs: The Holy Grounds, Forget About Dre (Psyko Punkz DJ Tool) (Act Of Rage & Radical Redemption Rmx), 20.000 Volts, The Fame, The One Man Army, en Accumilated Filth.

23.00-23.30
Snollebollekes Live (Main)
Terwijl ik mijn laatste muntjes aan het opmaken besloot ik een kijkje te nemen bij de mainstage. Snollebollekes was op dat moment de act en stond ook nog live. Muziek als dit is vooral leuk ergens in een feesttent met een drankje erbij. Na zo’n 10 min. was het klaar en besloot ik naar huis te gaan.

Pluspunten:
- Het weer (het was dan wel niet warm maar wel droog)
- Vlotte bediening bij het eten en drinken
- Prima geluid en aankleding van de stage met lasers en het licht
- Goede opbouwende line-up
- Afstand vanuit mijn woonplaats
- Prijs-kwaliteit verhouding
- Prima sfeer en losgaangehalte (vooral vooraan)
- Heb me op alle setjes vermaakt maar deze staken er bovenuit: Primeshock, Zentiments, Audiotricz vs. Atmozfears, Frequencerz en Sub Zero Project
- Toevoeging van extra MC’s en Hardstyle Pianist
- Toevoeging van Helix, Hardstyle Pianist & Elyn met hun track Liberty
- Mixwerk en trackkeuze van Primeshock

Minpunten:
- Frequencerz die Elektronic Symphony voor de 2e climax wegdraaien
- Drukte bij de wc’s en snackcorners aan het begin van de avond
Ongelezen bericht Geplaatst op 07-05-2019, 10:48 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

aub
Ongelezen bericht Geplaatst op 07-05-2019, 11:08 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

SZP en TNT eerste die psykicks gebruikte? Denk dat zij eerder de eerste waren die het populair maakte ;)

Voorderest leuk verslag, vraag mij soms af hoe je alle nummers onthoudt (behalve bij de standaardsetjes natuurlijk :P )
Ongelezen bericht Geplaatst op 07-05-2019, 12:41 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Spobbertiet schreef:
Voorderest leuk verslag, vraag mij soms af hoe je alle nummers onthoudt (behalve bij de standaardsetjes natuurlijk :P )


Op je telefoon heb je, naast de Facebook app, Snapchat en de HT website, ook nog handige apps, zoals bijvoorbeeld een notitieblok.

Fijn om te zien dat DBSTF weer Shiverz hebben gedraaid en Frequencerz Renegades en Getting Off.
Ongelezen bericht Geplaatst op 07-05-2019, 14:38 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

RomanAnthony schreef:
Fijn om te zien dat DBSTF weer Shiverz hebben gedraaid en Frequencerz Renegades en Getting Off.

:lol:
Ongelezen bericht Geplaatst op 07-05-2019, 17:13 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

RomanAnthony schreef:
Spobbertiet schreef:
Voorderest leuk verslag, vraag mij soms af hoe je alle nummers onthoudt (behalve bij de standaardsetjes natuurlijk :P )


Op je telefoon heb je, naast de Facebook app, Snapchat en de HT website, ook nog handige apps, zoals bijvoorbeeld een notitieblok.

Fijn om te zien dat DBSTF weer Shiverz hebben gedraaid en Frequencerz Renegades en Getting Off.

Juist :)
Ongelezen bericht Geplaatst op 13-05-2019, 17:00 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

RomanAnthony schreef:
Spobbertiet schreef:
Voorderest leuk verslag, vraag mij soms af hoe je alle nummers onthoudt (behalve bij de standaardsetjes natuurlijk :P )


Op je telefoon heb je, naast de Facebook app, Snapchat en de HT website, ook nog handige apps, zoals bijvoorbeeld een notitieblok.

Fijn om te zien dat DBSTF weer Shiverz hebben gedraaid en Frequencerz Renegades en Getting Off.


Moet er niet aan denken om tijdens een set alle nummers te noteren wat ze draaien. :lol:
Ongelezen bericht Geplaatst op 13-05-2019, 18:28 
 
Hardtraxx Addict
Avatar gebruiker

Haha inderdaad ^
Zonde van de beleving van het feestje imo.
Ongelezen bericht Geplaatst op 13-05-2019, 20:50 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Ja idd :lol: tuurlijk had ik die notepad bedacht, maar vond dat beetjr zielig
Ongelezen bericht Geplaatst op 14-05-2019, 00:41 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Spobbertiet schreef:
Ja idd :lol: tuurlijk had ik die notepad bedacht, maar vond dat beetjr zielig

Sommige mensen zijn dat dan ook een beetje
Ongelezen bericht Geplaatst op 14-05-2019, 07:28 
 
Hardtraxx Veteran

Flevo maakte al verslagen toen Partyflock nog leefde en booming was.
Ik gok ook dat het een hobby voor die jongen is.

Toen dit forum nog levend was waren er ook genoeg leden die precies konden beschrijven welke tracks gedraaid werden per set.

Om daar nu geinig over te doen vind ik dan ook maar flauw .
Ongelezen bericht Geplaatst op 14-05-2019, 07:45 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Ik reageer eigenlijk op Anthony die bijdehand doet :$ heb die verslagen vroeger ook altijd met plezier terug gelezen
Ongelezen bericht Geplaatst op 15-05-2019, 09:11 
 
Hardtraxx Elite
Avatar gebruiker

Spobbertiet schreef:
Ik reageer eigenlijk op Anthony die bijdehand doet :$ heb die verslagen vroeger ook altijd met plezier terug gelezen


Excuses. Soms doet verveling op het werk dingen met je.
Ongelezen bericht Geplaatst op 15-05-2019, 09:30 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

never 4get
Antwoord op onderwerp Vorige  1, 2, 3
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten