Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 dec 2011 21:45 
 
Hardtraxx Newbie

Een nieuw jaar vol hardstyle breekt bijna aan. Iedereen kijkt terug op een geslaagd jaar waarin het muzikale hart van vele liefhebbers sneller is gaan kloppen. Een jaar met als hoogtepunt een fantastische Koninginnedag, waarin Beat the Bridge de boeken ingaat als hét hardstyle evenement van 2011. De drijvende kracht achter dit event zijn de kenners van MBFH. Ze zijn een begrip in Arnhem en ver daarbuiten, ook in 2012 keert MBFH keihard terug met een nieuw jaar volgepakt met hardstyle!

Het startschot hiervoor wordt gegeven op zaterdag 7 januari 2012 met een unieke artiest op een unieke locatie. Op deze koude winteravond strijkt Brennan Heart met zijn City2City World Tour neer in de poptempel van Arnhem: Luxor Live. Voor het eerst sinds de opening gaat hardstyle zijn intrede doen op deze historische locatie. Met een briljant geluidssysteem, intieme sfeer en verbluffende uitstraling heeft deze tempel in Arnhem alles in zich om Brennan Heart met open armen te ontvangen!

Fabian Bohn, alias Brennan Heart, heeft speciaal voor zijn World Tour een reeks releases uitgebracht geïnspireerd op de wereldsteden die hij met zijn tour aandoet. Waren het Just as Easy en Wake up die het afgelopen jaar als dikke hits werden ontvangen, voor zijn City2City World Tour zijn het de tracks Running Late en Lose my Mind die als echte krakers de wereld over gaan. Met zijn City2City World Tour is hij de komende tijd o.a. te horen in Vancouver, Calgary, Stockholm, Hamburg en Wenen. Aan dit gouden rijtje kan nu dus ook Arnhem als hardstyle wereldstad worden toegevoegd!

Voor 7 januari bundelt Brennan Heart zijn skills met een andere artiest van wereldformaat. De stevige sound van Frontliner gaat het niveau van deze avond naar het balkon van de Luxor tillen! Frontliner is één van de grootste talenten van Scantraxx Records: alle reden om hem toe te voegen aan deze speciale City2City World Tour avond. Naast deze twee grootheden is het duo van Global Soundz aanwezig als residents van de MBFH events. MC Renegade geeft deze unieke editie invulling met zijn altijd even sterke vocals. De avond wordt geopend door de winnaar van de Beat the System DJ contest, welke wordt gehouden op 17 december in Luxor Live.

Tickets kosten € 12 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij alle landelijke Primera vestigingen of op LuxorLive.nl.

Be inspired by the capitals, be a part of the Brennan Heart City2City World Tour!

Afbeelding
Ongelezen bericht Geplaatst op 11 dec 2011 21:57 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

Is al een topic van.
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten