Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 12 aug 2010 22:37 
 
Hardtraxx Addict
Avatar gebruiker

Hardtraxx.nl - Nieuws schreef:
Absolutely Hardstyle presenteert Raw Bass

Op 25 september zal de 6e edtie van Absolutely Hardstyle in het teken staan van raw hardstyle. Deze nieuwe stroming binnen de hardstyle kan op een grote schare fans rekenen. Deze kunnen tijdens Raw Bass komen genieten van de sound van Zatox, B-Front, Intractable One, Soulshakerz, Noisecult en Phonehead & Kinesis.

Deze avond opent Absoluut in St. Michielsgestel om 20.00 uur haar deuren om de bezoekers te trakteren op de rauwe hardstyle beats van deze regionale helden en absolute toppers, met dit keer zelfs een gast uit Italië.

De september edities van Absolutely Hardstyle zullen voortaan door het leven gaan als Raw Bass. Op deze speciale rauwe editie kun je bij Absoluut in Sint-Michielsgestel genieten van de meest ruwe dj’s. Om de eerste editie van Raw Bass een speciaal tintje te geven is Zatox overgevlogen uit Italië. Deze man is de laatste tijd echt mateloos populair en zijn rawstyle past natuurlijk perfect thuis op Raw Bass.
B-Front heeft met zijn eigen stijl inmiddels zijn naam gevestigd. Zo stond hij afgelopen jaar onder andere op In Qontrol, Emporium en Defqon. Zijn stijl is origineel, energiek en vooral rauw!
Ook Intractable One was dit jaar te zien op Defqon, hij draait al wat langer mee in het wereldje en vormt 50% van AVIO, hier zullen veel liefhebbers hem wel van kennen. Zijn eigenzinnige stijl van draaien past perfect thuis op Raw Bass.

Tijdens Absolutely Hardstyle was er ook altijd plek voor wat regionale talenten en zo ook deze keer. Residents Soulshakerz en Noisecult zijn natuurlijk weer van de partij en ook Phonehead & Kinesis. Zij zullen voor Raw Bass op zoek gaan in hun collectie om het publiek de lekkerste raw hardstyle ten gehore te brengen! MC Flo is de host van de avond.

Zoals jullie van Absolutely Hardstyle gewend zijn staat er een lekkere geluidsset en is er een spetterende lichtshow. Ook een garderobe is aanwezig.

Kijk voor meer info op www.absolutely-hardstyle.nl!

Kaartverkoop
Voorverkoop: €12 ex fee ( Verkrijgbaar bij Absoluut, De Zwaantjes, Primera en via paylogic)
Deurverkoop: €17
16+
Ongelezen bericht Geplaatst op 12 aug 2010 22:38 
 
Hardtraxx Addict
Avatar gebruiker

16+, 20km rijden EN een dikke line-up, wat willen we meer jongens? :drool:
Ongelezen bericht Geplaatst op 13 aug 2010 01:41 
 
Hardtraxx Veteran

Dat het dichterbij was :P
Ongelezen bericht Geplaatst op 05 sep 2010 21:05 
 
Hardtraxx Veteran
Avatar gebruiker

wvd schreef:
16+, 20km rijden EN een dikke line-up, wat willen we meer jongens? :drool:

Vrienden die meegaan..
Ik wil hier wel heen, mensen van HT die er heengaan en die ik dan kan meeten? :)
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten