Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 dec 2011 16:28 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Afbeelding
Citaat:
Het duurt nog even maar Raw Essentials heeft in samen werking met Hardest Dreams hun 1 year anniversary of Raw Essentials georganiseerd. Op 11 mei 2012 zal 1 year anniversary of Raw Essentials plaats vinden in Deventer. Dan praat je over de underground locatie Pand 3.

De heren van Raw Essentials hebben hard hun best gedaan om deze zeer merkwaardige line up samen te stellen. Deze avond in Pand 3 zullen de dj's de verschillende raw hardstyle sounds goed tot zijn grond laten komen.

Raw Essentials
Naast dat Raw Essentials samen goed aan de weg timmeren hebben de beide heren ook een solo carrière. Daarbij hebben zowel als samen en solo al heel wat feestjes gehad. Niet de minste dj's zijn uitgenodigd voor Raw Essentials hun anniversary. De heren J-Shock, Proto Bytez, Rawstylez, Vantage Point, & Wes-B, en MC Frustrator zullen samen met Raw Essentials er een groot feest van maken in Pand 3.


Hardest Dreams
Het is niet Hardest Dreams eerste keer dat zij een bday party neer zet. Omdat het Hardest Dreams goed bevallen is heeft de organisatie met Raw Essentials om de tafel gezeten om het deze keer samen met deze heren te organiseren.

Pand 3
Bekend terrein voor Hardest Dreams. En natuurlijk gaan hun met Unforgiven van start in Pand 3. Bier voor een euro, gratis entree! Wat wil je nog meer.

Pand 3 staat onder andere bekend om de maandelijkse terug komst van de hardcore en hardstyle feesten Final Resolution en Turning Point. Maar ook de genres hardtechno, schranz, house, progressive, techhouse en techno komen meerdere malen per jaar voorbij in Pand 3 heeft natuurlijk nog meer feesten in zijn agenda staan. Bekijk gerust de agenda van Pand 3.

Line-up is als volgt:
J-Shock
Proto Bytez
Raw Essentials
Rawstylez & Wes-B
Vantage Point
MC Frustrator

Met de timetable zullen Raw Essentials en Hardest Dreams volgend jaar komen.

Heb je 11 mei 2012 niets te doen? Kom dan naar het gezellig 1 year anniversary of Raw Essentials in Pand 3 te Deventer.

Hardest Dreams en Raw Essentials zijn te volgen via partyflock, twitter, hyves, facebook en natuurlijk op Hardest Dreams haar eigen website http://www.hardestdreamsevents.nl.
Ongelezen bericht Geplaatst op 30 dec 2011 14:36 
 

nee tis erg dichtbij maar dn moeten ze wel met een betere line-up komen
Ongelezen bericht Geplaatst op 03 jan 2012 17:38 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

DarkestSymphony schreef:
nee tis erg dichtbij maar dn moeten ze wel met een betere line-up komen


Vanwaar dat?
Wij hebben extra voor talent gekozen wat nog niet eerder op die locatie heeft gedraait,en uit de ingestuurde setjes waren dit zeker lekkere setjes dus weetniet wat er beter moet?
Tuurlijk staat er geen b-front of ran-d ofwat dan ook, maar dat zegt toch niks over de avond zelf, vaak zijn dit de gezelligste feestjes vind ik zelf met de meest varieerende setjes :)
Ongelezen bericht Geplaatst op 29 jan 2012 14:43 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Inmiddels is de flyer ook al klaar :D

Afbeelding
Ongelezen bericht Geplaatst op 29 jan 2012 15:20 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Aanwezig :D
Ongelezen bericht Geplaatst op 10 mei 2012 17:59 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Morgen is het dan zover, zijn er nog wat hardtraxxers aanwezig hiero?
Citaat:
Raw Essentials
Naast dat Raw Essentials samen goed aan de weg timmeren hebben de beide heren ook een solo carrière. Daarbij hebben hun zowel als samen en solo al heel wat feesten op hun naam staan. Waaronder Bazz CreatorZ Party 002, Dangerouzmind, Hardstyle Identity, Turning Point, Beatbusters en natuurlijk niet te vergeten dat de heren dit jaar op Aszeszment staan!

Omdat het hun 1 jarig bestaan is moet dit natuurlijk gevierd worden. Raw Essentials heeft Hardest Dreams gevraagd om samen te werken aan hun 1 jarig bestaan.



De heren Dark Chemistry, J-Shock, Proto Bytez, Vantage Point en MC Frustrator zullen samen met Raw Essentials er een groot feest van maken in Pand 3.

Graag willen Hardest Dreams en Raw Essentials mededelen dat de flyer en line up is aangepast wegens verandering van de line up. Dit omdat 1 van de leden van Rawstylez samen met dj Wes-B verder gaat onder de naam Dark Chemistry.

Hier onder de timetable voor deze avond:

20:00 - 21:15 Proto Bytez & J-Shock
21:15 - 22:15 Dark Chemistry
22:15 - 23:15 Vantage Point
23:15 - 00:30 Raw Essentials
Gehost door Frustrator

Vrijdag 11 mei niets te doen? Kom dan naar de gezelligste locatie van Deventer Pand 3 en geniet mee met de heerlijke setjes onder het nuttigen van een drankje.

Pand 3 ligt gelegen aan de Welle in Deventer. Voor mensen uit de buurt zal het niet moeilijk te vinden zijn. Daarom adviseren
Hardest Dreams een routebeschrijving uit te printen als je nog nooit in Pand 3 bent geweest.

In Pand 3 worden meerdere feesten per maand/jaar gevierd. Waaronder Hardest Dreams haar eigen concept Hard-Aholic. De Pand 3 feesten zijn gratis te bezoeken en munten maar een euro per stuk zijn.

Meer informatie kan je vinden op http://www.hardestdreamsevents.nl.



Tevens ook onze laatste booking, beide gaan solo verder wegens omstandigheden :)
Ongelezen bericht Geplaatst op 13 mei 2012 01:40 
 
Hardtraxxer

J-shock!! :thumbdown: :list: ! drama feestje en die sfeer Verschrikkelijk! wie draait er nou lost my mind na bitch! :sick:
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten