Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 aug 2009 18:18 
 
Donateur
Avatar gebruiker

Afbeelding

Volgende week zaterdag, 5 september, wordt vanaf 22.00 uur het hardste verjaardagsfeest van Nederland gevierd tijdens 'Neophyte Records - A Decade Of Great Success' in de Outland, Rotterdam. Hieronder vind je alle belangrijke informatie die je nodig hebt.

Timetable:

Nur Hits
22:00 - 00:00 Nexes vs Dazzler
00:00 - 01:00 Outblast
01:00 - 01:30 Neophyte Live
01:30 - 03:00 Amnesys vs Mad Dog
03:00 - 03:30 Evil Activities Live
03:30 - 04:30 Tha Playah
04:30 - 05:30 Nosferatu
05:30 - 06:00 Neophyte Records Allstars
MC Jeff

Hardcore Classics
22:00 - 23:00 Chaosphere
23.00 - 00.00 Affix vs Teaser
00:00 - 01:00 Masters of Ceremony DJ set
01:00 - 02:00 Art of Fighters DJ set
02:00 - 03:00 Catscan
03:00 - 04:00 Panic
04:00 - 05:00 The Viper
MC Alee

Radio:
Neophyte, Evil Activities, Panic en Tha Playah zullen de komende week een aantal radiostudio's afgaan om de boel eens op hun manier af te breken. Tijdens deze radio uitzendingen kun je zoals gebruikelijk genieten van de draaikunsten van deze heren en zal er ruimte zijn voor een aantal interviews die weer de nodige dosis Neophyte humor bevatten. Daarnaast zullen er weer een aantal vette prijzen worden weggegeven zoals VIP kaarten die je de kans geven de heren eens van dichtbij mee te maken. Hieronder het complete overzicht van de uitzendingen:

Ben Harder Show
www.benhardershow.eu
Zaterdag 29 augustus 2009
22.00 - 02.00

Hardcore Power Radio
www.hardcorepower.nl
Woensdag 2 september 2009
19.00 - 21.00

Hardhouse Generation @ Fresh FM
www.Fresh.fm <http://www.Fresh.fm>
Woensdag 2 september 2009
22.00 - 00.00

CD Release:
Ter ere van dit jubileum hebben Neophyte, Panic, Evil Activities en Tha Playah een dubbel CD in elkaar gemixt met de beste Neophyte Records tracks van de afgelopen tien jaar. Deze CD met meer dan 50 tracks zal zaterdag 5 september exclusief gereleased worden. Tijdens deze avond kun je dus als één van de eerste deze twee schijfjes in een luxe digipack op de kop tikken.

CD hoesje:
De laatste weken zijn er lege CD hoesjes uitgedeeld, de eerste 500 bezoekers die dit CD hoesje inleveren bij de ingang op 5 september krijgen de limited edition mash-up CD die bij dit hoesje hoort. Heb jij nog geen hoesje maar wil jij deze wel bemachtigen? Ga dan langs één van de Mid-Town winkels of doe een bestelling op www.midtownshop.nl, er zijn namelijk nog een aantal hoesjes weg te geven.

Video opnames:
Van dit evenement zullen video opnames gemaakt worden. Dat houdt dus in dat er meerdere camera's op het feest te vinden zijn. Fluit dus zo hard als je kan en zoek de camera's op, want wie weet ben jij straks wel te horen of te zien in het afterfilmpje of op de DVD!

Tickets:
Er zullen aan de deur kaarten te verkrijgen zijn. Deze kosten €25,- per stuk. Zorg wel dat je, wanneer je kaartjes aan de deur wilt kopen, op tijd aanwezig bent om teleurstelling te voorkomen. In de voorverkoop van het evenement kun je nog kaarten kopen voor €20,- bij alle Mid-Town locaties, Free Records Shop en Primera filialen en via www.ticketonline.nl en www.paylogic.nl

Merchandise stand:
Op dit evenement zal een merchandise stand te vinden zijn, hier kun je naast de verschillende merchandise van Neophyte Records ook andere producten van Mid-Town kopen. Er zal een mobiele pin aanwezig zijn, dus mocht je niet in de gelegenheid zijn om van te voren geld op te nemen is dit geen probleem.

Openbaar vervoer:
Outland ligt naast het treinstation Rotterdam Alexander. Hier stoppen treinen, een metro en verschillende bussen en is hierdoor zeer makkelijk bereikbaar. Kijk op www.9292ov.nl voor de reisinformatie die op jou van toepassing is.

Wanneer je niet uit de omgeving Rotterdam komt, houdt er dan rekening mee dat de metro alleen te betreden is met een OV-chipkaart. Je kunt een wegwerpkaart kopen bij bijna alle metro stations.

Eigen vervoer:
Vanuit Utrecht:
A12 richting Rotterdam, dan A20 richting Rotterdam/Hoek van Holland. Neem afrit 16 Prins Alexander. Ga onderaan de afslag naar links. Bij de 3e stoplichten ga je rechtsaf de Hoofdweg op. Bij de 3e stoplichten (net onder de Oosterhof door) ga je rechtsaf. Na 440 meter zie je links van u Outland. Parkeren kun je op de aangegeven plaatsen.

Vanuit Dordrecht/Breda:
A16 richting Rotterdam, dan A20 richting Gouda/Utrecht. Neem afrit 16 Prins Alexander. Ga onderaan de afrit rechtsaf. Bij de 2e stoplichten ga je rechtsaf de Hoofdweg op. Bij de 3e stoplichten (net onder de Oosterhof door) ga je rechtsaf. Na 440 meter zie je links van je Outland. Parkeren kun je op de aangegeven plaatsen.

Vanuit Den Haag/Amsterdam:
A12 richting Rotterdam, dan A20 richting Gouda/Utrecht. Neem afrit 16 Prins Alexander. Ga onderaan de afslag rechtsaf. Bij de 2e stoplichten ga je rechtsaf de Hoofdweg op. Bij de 3e stoplichten (net onder de Oosterhof door) ga je rechtsaf. Na 440 meter zie je links van je Outland. Parkeren kun je op de aangegeven plaatsen.

Garderobe:
Op dit evenement zijn geen kluisjes aanwezig, daarentegen is er wel een garderobe aanwezig waar je jouw jas en tas veilig kunt laten ophangen voor het tarief wat Outland hanteert.

Camera's:
Het is toegestaan camera's mee te nemen naar het evenement, mits dit geen professionele camera's zijn. Digitale camera's en mobiele telefoons zijn dus toegestaan.

Drugsbeleid:
In heel Rotterdam geldt een zero-tolerance drugsbeleid, zo ook in de Outland, het is dus verboden soft- en/of harddrugs mee naar binnen te nemen.

VIP contest:
Dit weekend is je laatste kans om mee te doen aan de VIP contest. Wil jij ook twee VIP kaarten winnen voor het hardste verjaardagsfeest van het jaar? Stuur dan vóór zondag 00.00 je motivatie waarom jij zou moeten winnen naar: [email protected]. Volgende week zullen de prijswinnaars een e-mail bericht ontvangen met daarin alle benodigde informatie. Houd je mailbox dus goed in de gaten, want wie weet zit jij er bij!

Algemene informatie:
Datum: zaterdag 5 september 2009
Naam: Neophyte Records - A Decade Of Great Success
Locatie: Outland, Rotterdam
Tijd: 22:00 - 06:00
Internet: www.Mid-Town.nl / www.neophyterecords.nl <http://www.neophyterecords.nl>

Aanwezig, lijkt me kick feestje! :clap:
Ongelezen bericht Geplaatst op 28 aug 2009 21:45 
 
Hardtraxxer

Ik wou dat ik dichter bij Rotterdam woonde, best veel vette feesten in de Outland en de Maassilo's schijnen ook een hele vette locatie te zijn. Allebei nog nooit geweest :(
Ongelezen bericht Geplaatst op 29 aug 2009 15:27 
 
Hardtraxxer

Snor schreef:
Ik wou dat ik dichter bij Rotterdam woonde, best veel vette feesten in de Outland en de Maassilo's schijnen ook een hele vette locatie te zijn. Allebei nog nooit geweest :(

zeker, Outland is erg vet. Vloer trilt helemaal mee.
Maassilo ook nog niet geweest, zal niet lang duren, en je hebt ook nog de Watt hee, ook nog niet geweest, maar ga ik 3 okt. heen, ben hier als het goed is zeker wel aanwezig.

:thumbsup: Neophyte :thumbsup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 29 aug 2009 23:34 
 
Donateur
Avatar gebruiker

Outland is qua geluid echt dik, ken geen enkele locatie met beter en harder geluid. De sfeer kan zo nu en dan wel eens wat minder zijn doordat er wel eens wat twijfelachtige figuren willen komen (hangt per feest af), maar voor de rest is de locatie echt supervet!
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten