Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 21 jul 2014 02:18 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Ik verkoop het volgende:
1 x V.I.P. ticket C.R.A.F.T. Festival
1 x Munten ticket C.R.A.F.T. Festival (VERKOCHT)

Verkoopprijs:
V.I.P. ticket: € 75,-
Munten ticket: € 17,50

Reden van verkoop:
Wegens privé omstandigheden ben ik genoodzaakt deze tickets te verkopen!

Omschrijving:
‘Can’t Remember A Fucking Thing’

Het enige wat je weet is dat je samen met je vrienden naar een festival bent geweest. Je voelt een lichte pijn aan de binnenkant van je pols. Je kijkt en je ziet een tattoo met de afkorting C.R.A.F.T. staan, huh C.R.A.F.T.? Je kunt je er niets meer van herinneren.

Je mobiel gaat af, je neemt op, het is één van je vrienden die mee was naar het festival. Hem is hetzelfde overkomen. Hij heeft ook een tattoo aan de binnenkant van zijn pols staan en kan zich niets meer herinneren van de dag ervoor.

We gaan een dag terug, zaterdag 26 juli. Het is ochtend en je bent met een goed gevoel opgestaan. Vandaag gaat het gebeuren 100+ artiesten verdeeld over 7 area's gaan het verschil maken deze zomer. Lose Your Mind ken je al als organisatie van de feesten Penoze, De Tijdmachine, World of Hardcore en Reckless. Maar je hebt gezien dat er nog 3 area’s op het festival te vinden zijn:

*Fundamental; waar het allemaal mee begonnen is.
*Crystal; euforisch met een dikke programmering.
*The Future; nieuw talent laat zien wat ze in huis hebben.

Je weet het zeker dit wordt een dag om nooit te vergeten. Toch ben je de volgende dag alles kwijt. Je lichaam heeft zoveel adrenaline en serotonine aangemaakt dat je hersens het niet meer aankonden. Je voelde dat dit ging gebeuren. Met het laatste beetje verstand wat je in je had heb je een tattoo laten zetten zodat je deze dag nooit meer zou vergeten. In de film Memento werkte het ook, dus waarom niet.

Maandagochtend 28 juli, je bent aan het werk en kijkt nog eens naar de binnenkant van je pols. Een flashback brengt je terug naar de zaterdag waarvan je dacht dat je alles kwijt was. Beetje bij beetje begint het terug te komen. Je beleeft alles opnieuw, een reis van 18 uur wordt aan de binnenkant van je ogen samengevat in 5 minuten. Er verschijnt een grijns op je gezicht die de hele week blijft staan.

Wat was het VET!
Ongelezen bericht Geplaatst op 21 jul 2014 12:02 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Munten ticket is verkocht! Nu alleen de V.I.P. kaart nog! :thumbup:
Ongelezen bericht Geplaatst op 21 jul 2014 12:04 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

V.I.P. kaartje ook verkocht!
Forumoverzicht » Vraag & Aanbod » Aanbod