Shoutbox | Zoeken (tijdelijk uitgeschakeld)
Ongelezen bericht Geplaatst op 26 sep 2011 13:04 
 
Hardtraxx Newbie

De afgelopen editie van Teknixx was wederom een groot succes. Tijdens deze negende editie gingen alle remmen weer helemaal los! Van melodieuze klappers tot de snoeiharde franse beats. ALLES kwam voorbij en het dak ging er wederom af. Met de sympathieke Pat B als vervanger voor de verhinderde E-Max kunnen we gelijk een bruggetje maken naar de volgende editie. Deze tiende editie van Teknixx zal gehouden worden op zaterdag 3 december 2011 en zal in het teken staan van de man van ‘Bier, Bloesjes en Bourgondische beats’

Niemand minder dan the one and only Pat B zal deze avond in het middelpunt staan en zijn birthday vieren. Pat B, een meer dan uitstekende allround dj uit het Nederlandse Ossendrecht. Begonnen als drive-in dj en als resident bij de lokale Belgische radiozender Arta FM is Pat B (Patrick Burremans) inmiddels uitgegroeid van local hero tot dé man van zuidwest Nederland. Discotheek Stuivezand zal wederom afgebroken worden door de genodigde gastdj`s onder aanvoering van de jarige job zelf.

Pat B heeft voor deze speciale birthday editie maarliefst 14 collega artiesten uitgenodigd om dit samen met hem te komen vieren.

De line up voor Teknixx – Pat B Birthday Booze ziet er als volgt uit :
Pat B
Dr. Rude
Q-ic
Clayton Cash
D-Vision
Dalora
Fatal inc. aka Firewall
G-Fresh
G-Swatt
Kid Rascal
Lady Xsesis
M-KO
Miss Faction
Pieter Leijten

Zoals iedere editie van Teknixx zullen ook deze artiesten vocaal bijgestaan worden. De Mc voor deze avond is Mc Toxicalz.

Buiten al dit harde geweld zal, zoals jullie gewend zijn, ook de 2e area geopend zijn deze avond. Hier zullen Glenn & Visual-J jullie de lekkerste en beste Dance, R&B en Top 40 muziek voor schotelen.

Net als alle voorgaande editie`s zal ook deze plaats vinden in Dischotheek Stuivenzand te Zundert waar de deuren geopend zullen zijn vanaf 21.00 uur.

Tickets zijn uitsluitend aan de deur te verkrijgen en kosten slechts € 8 ,- euro.

De minimale leeftijd van Discotheek Stuivezand is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Het is daarom verstandig een geldig legitimatiebewijs mee te nemen zodat je niet het risico loopt om geweigerd te worden. Een kopie wordt NIET als geldige legitimatie gezien.

Je vindt Discotheek Stuivezand in Zundert, Bredaseweg 43, 4881 DD, waar een zeer ruime parkeerplaats aanwezig is.

Voor meer informatie kun je terecht op de website: http://www.Teknixx.com

Social networks:
http://partyflock.nl/party/209784:Teknixx.html
http://www.facebook.com/event.php?eid=249372425104676
http://www.hyves.nl/agenda/18563997/Tek ... day_Booze/


Afbeelding
Ongelezen bericht Geplaatst op 19 okt 2011 12:50 
 
Hardtraxx Newbie

We are going to :bomb: !
Ongelezen bericht Geplaatst op 01 nov 2011 13:46 
 
Hardtraxx Newbie

Official Trailer
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d92DYSi2Qco&feature=player_embedded[/youtube]
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten