Shoutbox | Zoeken
 Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Ongelezen bericht Geplaatst op 09-11-2018, 10:22 
 
Hardtraxx Addict
Avatar gebruiker

Broken Balance schreef:
.

OT: Ik ben oprecht benieuwd waar RR nu naar toe gaat voor zijn volgende album. Als hij eenzelfde stap gaat maken van zijn vorige naar zijn huidige dan mag je op dit soort feesten wel extreme gehoorbescherming gaan dragen voor al die schelle tonen.


Denk niet dat je echt verandering kan verwachten. Z'n album werkt, misschien niet bij iedereen maar wel bij genoeg mensen om z'n feest te laten uitverkopen. We gaan gewoon weer hetzelfde riedeltje zien volgend jaar.
Ongelezen bericht Geplaatst op 10-11-2018, 15:23 
 
Hardtraxxer
Avatar gebruiker

Royvn_ schreef:
We gaan gewoon weer hetzelfde riedeltje zien volgend jaar.


Volgend jaar wordt wss een Minus Militia album, maar daar heb ik toch nog wel hoop voor. Ondanks dat dit album niet RR z'n beste werk is zitten er best wel wat plaatjes bij die qua sfeer een beetje neigen naar TSOS, wat goed past bij MM. Daarnaast heeft Crypsis een paar vette TBA's klaar liggen die in het sfeertje van SOI zijn en ook verse elementen hebben. Chain Reaction heeft met het Free Festival anthem en Feed the Flame het oude MiM gevoel weer helemaal te pakken, en als laatste was Pessimal Evil de sterkste MM plaat in tijden. De potentie voor een vet album is er ( al zal er genoeg troep als Bring the Pain e.d. opstaan).
Antwoord op onderwerp Vorige  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Forumoverzicht » Algemeen » Feesten